THARKAS Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 adam sanki haitideki depremden haberi yokmuş gibi konuşmuyor mu? bir tek bana mı öyle geldi. sanki birazdan biri kulağına -abi deprem öldü şu kadar kişi öldü- dicek de serdar da haaa abi o zaman işler değişir dicekmiş gibi izledim videoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ne gerzek bi herifmiş lan bu komedi gibi valla abow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 sarkıcılar da siyasiler gibi oldu kitlelere oynuyor arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 adam sağlam oynamış yalnız patiden bile 1 elin parmaklarını geçen sayıda adam kaldırdığına göre o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 kaldirmak deil uslubu fln cok dandik karisini doven adam olayinda sacmalamis da turkiye cidden yani haitiye kadar kendi insanina yardim yapsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 biz de zaten haiti'den başka yere yardım yapmayın demiyoruz serdar ortaç kekoymuş diyoruz ama adam doğru diyo diyenler çıkıyor aman yarabbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Ya yazılacak çok şey var da....Haiti, Afrika gibi yerlerde çocuklar açlıktan ölüyor ya. Bir de Haiti'yi deprem vurdu zaten kötü olan durumları berbat üstü seviyeye ulaştı. 200 bin üzerinde ölü var, açlık, susuzluk, salgın hastalıklar... Elazığ depreminde olan hasar için zaten büyük bir seferberliğe gerek yok, devlet de çok kolaylıkla yardım edebilir, durumu düzeltebilir. Bunun dışında bizim ülkemizde açlıktan ölme gibi bir durum var mı? (Çok çok nadir varsa bilemicem) Asgari maaş alan ülke vatandaşımın çoğu sigara içiyor, cebinde maaşının 2 katı telefonla dolaşıyorsa bir yerlerde yanlış var demektir. Doğudaki insanlardan azımsanmayacak bir kısmı sabahtan akşama kadar kahvede oturuyorsa yine yardım beklemek yerine, işe kendimizi düzeltmeden başlamamız gerekiyor. Heh zaten olacağı yok ama (Kafama göçmen kuşların toplu halde pislemesi ve 10 milli piyango kazanma şansım...vb.) ileride aşırı bir servetim olursa, çoğunu bu gibi ülkelerde çocuklar açlıktan ölmesin diye harcarım. Sonra Serdar (ya da türevi)gelip de ama kendi ülken hede hödö, bak adam fakirlikten karısını dövüyor derse bir parmağımı kaldırırım. Hangisi ise artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 yılmaz özdil için "yine lafı gediğine oturtmuşsun üstadım...." diyenlerle dolu bir forumda bu herifin saçmalıklarına destek çıkılması şaşırtıcı olmasa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ya lojistik olarak, her kaynak önce kendi etrafıan ayrdım etse sonra yavas yavas acılsa daha verimli zaten. ama ne yazıkki insanlığıbi yere yardım etmeye ikna etmek için bütün dünya ünlülerinin falan bir araya gelmesi gerektiği için, ama bu sekilde gerekli bilinc kazandırılıyo bize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 helal olsun serdarıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Dennis said: Bunun dışında bizim ülkemizde açlıktan ölme gibi bir durum var mı? (Çok çok nadir varsa bilemicem) Türkiyede bir milyonun üstünde insan açlık sınırının altında yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 gdp'si türkiyedeki açlık sınırı kadar olan ülkeler var, tc tarihinde açlıktan ölmüş 1 tane insan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Serdar gibi vampirlermi bizi kurtaracak. Bırak ya böyle hepsi lafta artist artist konuşsunlar anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Dennis said: Asgari maaş alan ülke vatandaşımın çoğu sigara içiyor, cebinde maaşının 2 katı telefonla dolaşıyorsa bir yerlerde yanlış var demektir. Doğudaki insanlardan azımsanmayacak bir kısmı sabahtan akşama kadar kahvede oturuyorsa yine yardım beklemek yerine, işe kendimizi düzeltmeden başlamamız gerekiyor. Ve bunu sırf cahil denilen eğitimsiz sınıf değil, asıl üni mezunu, nitelikli ve eğitimli olarak nitelendirilen genç kesimde yapıyorsa, sadece kahvenin yerine cafe/bar/internet alıyorsa, Haklısın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Quiternoob said: gdp'si türkiyedeki açlık sınırı kadar olan ülkeler var, tc tarihinde açlıktan ölmüş 1 tane insan yok. yapma, yapma volkan ve top ağlarımızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Quiternoob said: gdp'si türkiyedeki açlık sınırı kadar olan ülkeler var, tc tarihinde açlıktan ölmüş 1 tane insan yok. ben konuya dahil olmak istemiyorum. fakat çok sallamasyon konuşuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Quiternoob said: gdp'si türkiyedeki açlık sınırı kadar olan ülkeler var, tc tarihinde açlıktan ölmüş 1 tane insan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Myshkin said: Dennis said: Bunun dışında bizim ülkemizde açlıktan ölme gibi bir durum var mı? (Çok çok nadir varsa bilemicem) Türkiyede bir milyonun üstünde insan açlık sınırının altında yaşıyor. Çünkü açlık sınırı 912 TL. Tamam gerçekten yaşaması zor bir miktar ama ölünecek bir miktar değil. Bu standartların yükseltilmesi lazım tamam ama, haiti vs türkiye demek sapla samanı karıştırmak oluyor. Karasakal said: Dennis said: Asgari maaş alan ülke vatandaşımın çoğu sigara içiyor, cebinde maaşının 2 katı telefonla dolaşıyorsa ........ Ve bunu sırf cahil denilen eğitimsiz sınıf değil, asıl üni mezunu, nitelikli ve eğitimli olarak nitelendirilen genç kesimde yapıyorsa, sadece kahvenin yerine cafe/bar/internet alıyorsa, Haklısın... Aynen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 yaw tartışmanız gereksiz. bir anda patlak vermiş hayvani bir depremle herşeyini kaybetmiş salgın hastalıklarla açlıkla mücadele eden insanları türkiyede açlık sınırının altında yaşayan insanlarla bir tutmak zaten yeteri kadar gerizekalıca bir hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 İnsanlara yardım etmek için ölecek halde olmaları mı gerekiyor? Açlık sınırının altına yaşıyor demek insan gibi yaşamıyor demek, bütün ihtiyaçları geç, barınma-beslenme gibi temel ihtiyaçlarını bile doğru düzgün karşılayamıyor demek, nerde kaldı sağlık vs. Bu insanları görünce daha "ama bunlar açlıktan ölmüyor" mu diyorsun? Depremler felaketler sadece insanlara dünyada yardıma muhtaç insanların olduğunu hatırlatıyor. İnsanlar da böyle olaylarda bağış yaparak sadece kendi vicdanını rahatlatıyor, kimsenin gerçekten birilerini umursadığı yok. Yardım etmek zorunda değilsin doğru ama hem bunları umursamayıp hem ben hümanistim, ırkçılığı sevmem, yardımseverim falan demek komik bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Quiternoob said: gdp'si türkiyedeki açlık sınırı kadar olan ülkeler var, tc tarihinde açlıktan ölmüş 1 tane insan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 khalad said: Serdar 'ı hiç sevmem ama adam haklı doğuda millet haiti'deki gibi yaşıyor. İlk önce kendi ülkemizdeki insanları kurtaralım sonra başka yerlere yardım ederiz. aslında kısmen haklı. doğudaki halka hiç yardım edilmezken dünyadaki depremzedelerle uğraşıyoruz. ancak diğer yandan da büyük ayıp etmiş. "haitiyle senin ne alakan var be birader" gibi bir üslubu olmuş ki, o da sonuçta bir dünya vatandaşı. "ona önem verme, sadece kendininkine önem ver" düşüncesi bencil bir düşünce. sonuçta iki kesme de yardım edilmesi en iyisi olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Quiternoob said: tc tarihinde açlıktan ölmüş 1 tane insan yok. araştırıp mı buldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauren Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Dikkat ediyorum da patide bu tip topicler fena hit yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar