reyou Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=-0PDZK6AETo&feature=player_embedded#at=120 acildimi gormedim ama arkadas gosterdi bende paylasiyim dedim beduk: gulucuk koymustum, hoytt konu ciddi bi konu yakismamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 haiti zaten deprem nedeniyle gucsuz, o yuzden serdar alir maci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=p30f9zebsac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 böyle izledim videoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 abi adam kısmende olsa haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 adam baya hakli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Saçmalamış. Daha doğrusu Türkiye'de prim yapacak şekilde saçmalamış. Aferin diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 para adamın istediği yere saçar döker bize ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 beyinde topu topu 2 lob var, kaç iq'ya ulaşılabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 kill all haitians görevini yaptım ben de geçen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 no haitians Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Saçmalamış diyen arkdaşlar neden diye bi açıklama yapsada ben de bilsem neden saçma olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Serdar 'ı hiç sevmem ama adam haklı doğuda millet haiti'deki gibi yaşıyor. İlk önce kendi ülkemizdeki insanları kurtaralım sonra başka yerlere yardım ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Serdar'ın aslında yaptığı bu açıklamanın anlamı çok kısa ve öz ve gayet haklı sen il önce kendine yardım et sonra başkasına edersin dedi ve sonuna kadar haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 depremzedelerin durumuyla hakkariyi karşılaştıracak zekaya sahip bütün patileri tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Werewolf said: depremzedelerin durumuyla hakkariyi karşılaştıracak zekaya sahip bütün patileri tebrik ediyorum. elazığ dan da bahsetmiş arkadaşım cımbızla laf çekme aradan doğru düzgün dinle kendi deprem zedemize konut yapmadan haiti'ye yardım etmek doğrumudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 adam 20 tane bahane saymış, elazığ onlardan sadece bi tanesi. cımbızla çeken ben diil sen oluyosun yani şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Adamın kişisel tercihi ve görüşü, benim dediklerinden anladığım "önceliklerimizi adam gibi belirleyelim" şeklinde. Bu ana fikrine katılıyorum ama söylediklerinin arasında yanlış anlaşılacak veya farklı yerlere çekilebilecek şeyler de mevcut. Aslında şöyle denilebilirdi, kendi insanına aynı kıymeti göstermeyip başka yerlere gösterenler bir daha önceliklerini belirlemeliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 millette zamanında bize yaptı o yardımları. kimsenin kimseye yardım etme zorunluluğu yok. salaklar dayanıksız bina yapmış biz bunlara yardım etmeyelim demediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 A ben o kadar uzun zamandır böyle cahillik görmemiştim. Gerçekten şok oldum. Adam Haiti yerine TOKİ'ye bağış yapın dedin abi. Ne diyor bu? Karısını döven adama para verin güzel hayatı olsun dövmez falan diyor. Ne iğrenç bir herif lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 sığ işte beyni o kadar çalışıyo. türkiyede her şey mükemmel olsa eminim başka bahanelerde bulur bu zihniyettekiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 doru şeyler söyledi sonlarda biraz saçmalasa da iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 bi tek bizim toplumuzda var heralde; her sanatcinin zeki cevik ve akilli olmasi gerekliligi inanci. herif mal, ama king of pop. ozetle budur. zaten buydu, $imdi 2x bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 çok saçmaladı be. kadına şiddetin parayla ne alakası var, hayvanlık sadece başka birşey değil. En başta kendince haklı, bana ne haitiden ben kendi milletime yardım ederim diyebilir ama sonlara doğru serdarlığını gösterdi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 söylediklerinden paso tokiye yardım yapmamız gerektiğini anlıyorum ben Kafası uluslararası politikayada basmıyor adamın. Ne verirsen onu alırsın. 17 ağustosta heryerden yardım geldi evet Elazığ'a da yapılmalı ama Haiti'ye de yapılmalı zatne öylede yapılıyor. Kızılay ulan elazığı sittir et gidiyim haitiye demiyorki. TEGV de bağış yapmayalım o zaman okuyup napıcak millet önce TOKİ ye paralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar