Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Uyku düzenim ayvayı yedi Ama düşündüğünüz gibi öğlen 2-3 gibi uyanma şeklinde değil. Geçen hafta öğle namazı ile uyumaya kadar varmıştı, sonra bir anda pat küt ne oldu anlamadım her sabah 5-6 gibi zınk diye kalkıyorum. Akşam 7-8 gibi uykum geliyor bu seferde. Ne rezalet bir iş şu bozuk uyku düzeni. Nasıl düzelticem bu işi yardımlarınızı esirgemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Geç yat bi gece bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 önce kaçta uyuyup uyanmak istediğine karar veriyorsun. diyelim gece 2 de uyuyayım sabah 10 da kalkayım. ok. sonra birgün hiç uyumayıp gece 2 ye kadar dayanıp uyuyorsun. saatin alarmını 10 a kurup 10 da uyanıyorsun. ertesi gün yine 2 de yatıp 10 da kalkacaksın ertesi gün yine 2 de yatıp 10 da kalkacaksın ertesi gün yine 2 de yatıp 10 da kalkacaksın ertesi gün yine 2 de yatıp 10 da kalkacaksın bu şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ya o alarm çaldığında bazen iptal ettiğimi farketmeden iptal etmiş oluyorum. o işe nasıl bir çare bulucam çözemedim. öyle yok odanın öbür tarafına koy kalk falan yemiyo, valla yarı uykulu bir şekilde kapatıp devam ediyorum uykuya. şartlasam acaba kendimi böyle 9 da uyan 9 da uyan diye işe yarar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 3saat kuruyorsun. bi yanında, sonraki koridorda, sonraki de banyoda.. 30sn ara ile çalıyorlar banyoya gidince duşa da giriyorsun.. gerçi evinde kalan varsa seni uyandırması için para verebilirsin.. olmadı döverek uyandırır.. 2gün kötek yersin sonra dilediğin saatte kalkarsın. sounçta dayak cennetten çıkmadır. bütün sorunlarınızı sopayla çözüyoruz vakfı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 dasaaa'ya katılıyorum çoklu saat olayını dene. hatta her seferinde farklı yerlere koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 abi ayarlanıp ötebilen sadece cep telefonum var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ikişer liralık iki saat al işini gördsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 arkadaşım iradesizmisiniz, ben alarm kurup alarmdan önce uyanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 saatler ucuz, alırsın 2 tane.. yine de dayak olayını yabana atma sen http://www.youtube.com/watch?v=XJsTbKEHH9g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 5800 alıyorsun, onun alarmını kuruyorsun. Kesinlikle uyanırsın alarmını kapatmak için. Ben aldığımdan beri alarmı kapatıp uyumaya devam edemedim assdfgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Sparkcaster said: arkadaşım iradesizmisiniz, ben alarm kurup alarmdan önce uyanıyorum bi süre sonra insan alışıyo zaten. kalkma saatlerin sabit olmasa bile gece yatarken ben erken kalkıcam diye kendini şartladığın zaman kalkabiliyosun. şu üstteki sabit saatte yatıp sabit saatte kalkma olayını dene. en fazla 1-2 haftada alışıyosun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 dasaaa said: 3saat kuruyorsun. bi yanında, sonraki koridorda, sonraki de banyoda.. 30sn ara ile çalıyorlar banyoya gidince duşa da giriyorsun.. gerçi evinde kalan varsa seni uyandırması için para verebilirsin.. olmadı döverek uyandırır.. 2gün kötek yersin sonra dilediğin saatte kalkarsın. sounçta dayak cennetten çıkmadır. bütün sorunlarınızı sopayla çözüyoruz vakfı ben bu adamın dayağa bakış açısını çok seviyorum lan eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Ya sadece 1 kere adam gibi uyu dinlen,ondan sonra istediğin saatte uyuyabilirsin,vücut kaçta uyumak istiyorsa uyu kendi kendine uyanıncaya kadar devam et,sonra istediğin gibi uyuyabilirsin.Vücudun yorulmuş az uyumaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 En azından istediğiniz saatte uyuyup istediğiniz saatte uyanıyorsunuz lan :( Benim bu aralar yine uyumaya zamanım yok.. E tabi köle olmak zor iş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar