Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 aynı gece 3 kere hacklendim, 2. ve 3. hacklerde gm bütün currencyleri 2 ve 3 kat olarak verdi son hackde, epey bi para ve badge olmuştu en sonunda ama girip mailboxtan bile almadım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Alın bi authenticator kafanız rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 hem bi de pet veriyorlar miss gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Sparkcaster said: 12 senedir pc kullanıyorum daha keylogger sokmadım bilgisayara 6 senedirde wow oynuyorum hala hacklenmedim ben 55 yaşındayım biz araba alır satarız burada, artiz martiz gezmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tugis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 napıcaz hacklendık ama bılgısı olan yardımcı olabılırmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Sparkcaster said: 12 senedir pc kullanıyorum daha keylogger sokmadım bilgisayara 6 senedirde wow oynuyorum hala hacklenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Bu authenticator mıdır nedir bunla ilgili detaylı bilgi verebilecek var mı ? Uygulaması nasıl oluyor falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tugis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Masquerade said: Sparkcaster said: 12 senedir pc kullanıyorum daha keylogger sokmadım bilgisayara 6 senedirde wow oynuyorum hala hacklenmedim Nıye bu kadar komık bu adam anlamadım ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 GEd said: Bu authenticator mıdır nedir bunla ilgili detaylı bilgi verebilecek var mı ? Uygulaması nasıl oluyor falan diye. kardeşim battle.nette bölümü var linki var iphone için mesela giriyorsun free app yüklüyorsun bi seri numarası çıkıyor bilgisayarında onu aktive ediyorsun login olurken username password auth code soruyor auth code her 10 sn de bir değişiyor dolayısı ile birisi şifreni bilse bile auth code olmadan giremiyor... ama telefonu çaldırırsan nasıl bir process işler onu bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 GEd said: Bu authenticator mıdır nedir bunla ilgili detaylı bilgi verebilecek var mı ? Uygulaması nasıl oluyor falan diye. otantikatör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tugis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Coder said: GEd said: Bu authenticator mıdır nedir bunla ilgili detaylı bilgi verebilecek var mı ? Uygulaması nasıl oluyor falan diye. kardeşim battle.nette bölümü var linki var iphone için mesela giriyorsun free app yüklüyorsun bi seri numarası çıkıyor bilgisayarında onu aktive ediyorsun login olurken username password auth code soruyor auth code her 10 sn de bir değişiyor dolayısı ile birisi şifreni bilse bile auth code olmadan giremiyor... ama telefonu çaldırırsan nasıl bir process işler onu bilemiyorum Iphone yok bunun 5800 xpress musıc ıcın olmadıgını soyluyolar sıtede lıstede cıksada karısıklık olyyomus tele yuklendıgınde bnen yuklemedım oyuzden tırstım :) senın bı fıkrın warmı yad bılgın bu konuda bugun hacklendımde bende :) ruby sanctum hedıyesı '^^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Wow veya başka bir mmorpg oynamıyorum genel olarak çalışma prensibi nedir diye merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 İlk kullanımda bi şifre üretiyo en başta. Hesabına bu şifreyi girerek işliyosun cihazı. Bundan sonra sürekli olarak 10 saniyelik süresi olan benzersiz şifreler yaratıyo bu ilk şifreyi kullanarak. Giriş yaparken o anki şifreyi girdiğinde server kendi timestampi ve senin ilk başta sunduğun şifreyi kullanarak bi şifre yaratıyo. Bu şifreyle senin girdiğini karşılaştırıp doğruysa girmeni sağlıyo, yanlışsa hatalı diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Son soru : Blizz ve Wow dışında bu sistemi kullanan bildiğiniz oyun var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Oyun değil de, bankaların internet bankacılığı sayfalarına girerkenki SMS şifresi olayı aynı mantık diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ... Yanlış post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Sparkcaster said: 12 senedir pc kullanıyorum daha keylogger sokmadım bilgisayara 6 senedirde wow oynuyorum hala hacklenmedim http://www.owlpages.com/the-owls/pictures/orly_owl.jpg valla sirf geleneklere uygun olsun diye, yoksa bendede ayni durum var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 aylardır almak istiyorum ama bi süredir türkiyeye yollamıyolar.mail attım geçici bi süre için gönderemiyoruz bazı ülkelere dediler yaklaşık 2 ay önce.hala gönderemiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 EKMEK HACKLENMİŞSİN BEBEYİM NOLDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 sen nerden duydun abi. neyse 12 gibi hacklendim oglen. adam bi de authenticator koymus acc ye ahaha supporti aradim 20 dakka sonra geri aldim. az önce de itemlarım geldi hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 100 lerce titansteel 264 craftlar felan dururken yesil gemlerimi ve pve setimi vendorlamasi da ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 abi birilerini hacklemek nasıl bi mantıktır ya, en az 1 saat max 2 günde herşeyini geri alabildiğin bir oyunda, mantıksız geliyo, bide authenticator koyunca sanıyo mu ki accounta çöktüm, her türlü geri alınır o karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesela karakterden itemleri sattı, bütün parayı birine yada birkaç karaktere gönderdi, onuda buluolar dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar