Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yine hack yine hack:/

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

12 senedir pc kullanıyorum daha keylogger sokmadım bilgisayara 6 senedirde wow oynuyorum hala hacklenmedim

ben 55 yaşındayım biz araba alır satarız burada, artiz martiz gezmez
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

Sparkcaster said:

12 senedir pc kullanıyorum daha keylogger sokmadım bilgisayara 6 senedirde wow oynuyorum hala hacklenmedim

Nıye bu kadar komık bu adam anlamadım ????
Mesaj tarihi:
GEd said:

Bu authenticator mıdır nedir bunla ilgili detaylı bilgi verebilecek var mı ? Uygulaması nasıl oluyor falan diye.

kardeşim battle.nette bölümü var linki var iphone için mesela giriyorsun free app yüklüyorsun bi seri numarası çıkıyor bilgisayarında onu aktive ediyorsun login olurken username password auth code soruyor auth code her 10 sn de bir değişiyor

dolayısı ile birisi şifreni bilse bile auth code olmadan giremiyor...

ama telefonu çaldırırsan nasıl bir process işler onu bilemiyorum
Mesaj tarihi:
Coder said:

GEd said:

Bu authenticator mıdır nedir bunla ilgili detaylı bilgi verebilecek var mı ? Uygulaması nasıl oluyor falan diye.

kardeşim battle.nette bölümü var linki var iphone için mesela giriyorsun free app yüklüyorsun bi seri numarası çıkıyor bilgisayarında onu aktive ediyorsun login olurken username password auth code soruyor auth code her 10 sn de bir değişiyor

dolayısı ile birisi şifreni bilse bile auth code olmadan giremiyor...

ama telefonu çaldırırsan nasıl bir process işler onu bilemiyorum

Iphone yok bunun 5800 xpress musıc ıcın olmadıgını soyluyolar sıtede lıstede cıksada karısıklık olyyomus tele yuklendıgınde bnen yuklemedım oyuzden tırstım :) senın bı fıkrın warmı yad bılgın bu konuda bugun hacklendımde bende :) ruby sanctum hedıyesı '^^'
Mesaj tarihi:
İlk kullanımda bi şifre üretiyo en başta. Hesabına bu şifreyi girerek işliyosun cihazı. Bundan sonra sürekli olarak 10 saniyelik süresi olan benzersiz şifreler yaratıyo bu ilk şifreyi kullanarak. Giriş yaparken o anki şifreyi girdiğinde server kendi timestampi ve senin ilk başta sunduğun şifreyi kullanarak bi şifre yaratıyo. Bu şifreyle senin girdiğini karşılaştırıp doğruysa girmeni sağlıyo, yanlışsa hatalı diyo.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

http://www.owlpages.com/the-owls/pictures/orly_owl.jpg

valla sirf geleneklere uygun olsun diye,

yoksa bendede ayni durum var :D
Mesaj tarihi:
aylardır almak istiyorum ama bi süredir türkiyeye yollamıyolar.mail attım geçici bi süre için gönderemiyoruz bazı ülkelere dediler yaklaşık 2 ay önce.hala gönderemiyolar
Mesaj tarihi:
abi birilerini hacklemek nasıl bi mantıktır ya, en az 1 saat max 2 günde herşeyini geri alabildiğin bir oyunda, mantıksız geliyo, bide authenticator koyunca sanıyo mu ki accounta çöktüm, her türlü geri alınır o karakter.
  • Yeni Oluştur...