matama Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Arkadasim anadolu lisesi mezunu ama universitesi falan turkce olmus sonra is hayati unutmus iste. Onu boyle 6 ayda falan toefl a hazirlayacak gerekirse her aksam gidebilecegi(7 den sonra) iyi bir ingilizce kursu lazim. Anadolu yakasinda olmasi lazim, ama boyle saglam bir yer olsun, boyle sacma sapan 2 ayda muhabbet kusu gibi konustururuz yerlerinden degil bildigin adam akilli ingilizce ogretcek bir yer. varmi bildiginiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 oxford house ve amerikan kültür 6 ayda toefl ise bir hayal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 6 ayda yeterli pratikle gayet toefl alınabilinir hem de yuksek bir puanla. pratik lazım sadece gramer bilmek yetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 alınamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 alınır. oyle zor bir sınav degil toefl. ama cok sıkıcı o ayrı. cok kasarsa yuksek puan bile alır. adam 0 degilmis ki anadolu lisesi mezunu filan ingilizce biliyor diye var sayıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 alınır lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 temeli varsa 1 ayda bile olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 anadolu lisesi okumuş üzerinden bi üniversite geçirmiş işe atılmış ne kadar kalıcak ingilizce. Tabi ilerletmişse o ayrı. Toefl zor değil ama 6 ayda zor çokçok kasması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 yok lan 1 ay kısa 2 ayda olur ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 abi 6 ayda millete toefl'a nasıl hazırlanılacagını anlatacak kadar ogrenirsin, saka mı yapıyosun ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 abi adam hiç ingilizce görmemiş ya anadolu lisesinden ingilizcemi kalır 6-7 senede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 anadolu lisesinden anadolu lisesine fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 80/120 puan aldıgın zaman advanced seviye ingilizcen var kabul ediliyor. o da zor degil o kadar. iyi bir calisma ile olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ok geri geliyorum :) amac toefl almak degil ama daha once sacma sapan kursalara gitti yok iste business english, yok cok hizli ingilizce konusma falan filan hepsi faso fiso cikti. ben kendimi ileri seviyede ingilizce konusan biri olarak goruyorum, ve eger ingilizce ogrenmek istiyorsan en guzel yol toefl a hazirlanmak, belki konusman cok ilerlemez ama temeli oturtmanin en iyi yolu toefl ole yada boyle hem grammer hemde hayatta kullanicagin bayag bir seyi en sistematik ogrenme yolu bu. 6 ayda toefl alirmi bilmem ama toefl a yaklasmasi bile yeterli, o yuzden adam akilli kurs varmi bilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 abi yanlıs dusunuyosun bence. toefl kurslarında ingilizce ogretmezler sınava hazırlarlar. hele ki turkiye'de ingilizce'yi ikinci dil olarak ogrenme amacı varsa toefl kursuna gitmek paraya yazık etmek anlamına gelir. eger durumu musaitsa londra'ya gelsin derim. ingilizce'yi ilerletmenin en iyi yolu native speakerlar ile vakit gecirmek oldugu gorusundeyim. ama isi gucu varsa tabi turkiye'de bu imkana sahip degildir sanıyorum. turkiye'deki ingilizce kursları hakkında bir fikrim olmadıgından tavsiyede bulunamayacagım ama toefl yerine general english alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ne yazikki ingiltereye falan gidemiyor isten dolayi, ama ben yinede toefl olayina inaniyorum, en azindan eline bir yazi geldiginde tam olarak anlar, konusmaya gelince onu yapmak icin illede yurtdisi sart ilerde onuda yapar. ama sistematik bir sekilde ingilizce ogrenmenin cidden baska yolu yok kurslari bir gorseniz ortaliktaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 valla birileri rodos umu, giritimi cok ovuyodu burda sanirim homesick fln olmustu ama orda ucuzmus sanirim, bide iimis kurslar. neresiydi ya ordasi, ha malta da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Maltadır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 http://www.wsi.com.tr/ diycem de toefl dan cok konusmayı,konusanaı anlamayı falan ögrenir grammer kasmıyolar fazla. Ders saatleri baya bir esnek, chat hours oluyı gayet hoş,yalnız fiyat biraz tuzlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 abi wall street çok pahalı ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Ya pahalı da deli gibi sömürülebiliyor işte, 1v1 ders olayı falan var kursun; her seviyenin her dersine katılınabiliyor randevu alınıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 İngilizce öğrenmek için bence de WSI iyidir. Gramer kasan yerlerden öcüden kaçar gibi kaçın diyorum. Ben çeviri yaparak (ağır felsefe ve siyaset çevirisi) para kazanmış vaktinde adamım, İngilizce dil bilgisinin d'sini bilmem. Hayatımda (lise hazırlık dışında) dil bilgisi de görmedim. Ama KPDS, Toefl gibi sınavları meraktan evde çözdüğümde hep tama yakın çıkardım (gramer dahil, essay gibi şeyler hariç). İngilizce gramer öğrenilerek öğrenilmez. Okuyarak (roman falan, o stage şeyleri at gitsin), dinleyerek (yurt dışına gidemiyorsa dizi izlesin) öğrenilir. Kursa gidip ödev yapmak bir yere vardırmaz yani. En iyi kurum bence WSI iste. Gitsin oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar