Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iyi ingilizce kursu

matama

Öne çıkan mesajlar

Arkadasim anadolu lisesi mezunu ama universitesi falan turkce olmus sonra is hayati unutmus iste. Onu boyle 6 ayda falan toefl a hazirlayacak gerekirse her aksam gidebilecegi(7 den sonra) iyi bir ingilizce kursu lazim. Anadolu yakasinda olmasi lazim, ama boyle saglam bir yer olsun, boyle sacma sapan 2 ayda muhabbet kusu gibi konustururuz yerlerinden degil bildigin adam akilli ingilizce ogretcek bir yer.

varmi bildiginiz?
Sosyal ağlarda paylaş

ok geri geliyorum :) amac toefl almak degil ama daha once sacma sapan kursalara gitti
yok iste business english, yok cok hizli ingilizce konusma falan filan hepsi faso fiso cikti.

ben kendimi ileri seviyede ingilizce konusan biri olarak goruyorum, ve eger ingilizce ogrenmek istiyorsan en guzel yol toefl a hazirlanmak, belki konusman cok ilerlemez ama temeli oturtmanin en iyi yolu toefl ole yada boyle hem grammer hemde hayatta kullanicagin bayag bir seyi en sistematik ogrenme yolu bu.

6 ayda toefl alirmi bilmem ama toefl a yaklasmasi bile yeterli, o yuzden adam akilli kurs varmi bilen.
Sosyal ağlarda paylaş

abi yanlıs dusunuyosun bence. toefl kurslarında ingilizce ogretmezler sınava hazırlarlar. hele ki turkiye'de ingilizce'yi ikinci dil olarak ogrenme amacı varsa toefl kursuna gitmek paraya yazık etmek anlamına gelir.

eger durumu musaitsa londra'ya gelsin derim. ingilizce'yi ilerletmenin en iyi yolu native speakerlar ile vakit gecirmek oldugu gorusundeyim.

ama isi gucu varsa tabi turkiye'de bu imkana sahip degildir sanıyorum. turkiye'deki ingilizce kursları hakkında bir fikrim olmadıgından tavsiyede bulunamayacagım ama toefl yerine general english alsın.
Sosyal ağlarda paylaş

ne yazikki ingiltereye falan gidemiyor isten dolayi, ama ben yinede toefl olayina inaniyorum, en azindan eline bir yazi geldiginde tam olarak anlar, konusmaya gelince onu yapmak icin illede yurtdisi sart ilerde onuda yapar. ama sistematik bir sekilde ingilizce ogrenmenin cidden baska yolu yok kurslari bir gorseniz ortaliktaki
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
İngilizce öğrenmek için bence de WSI iyidir. Gramer kasan yerlerden öcüden kaçar gibi kaçın diyorum.

Ben çeviri yaparak (ağır felsefe ve siyaset çevirisi) para kazanmış vaktinde adamım, İngilizce dil bilgisinin d'sini bilmem. Hayatımda (lise hazırlık dışında) dil bilgisi de görmedim. Ama KPDS, Toefl gibi sınavları meraktan evde çözdüğümde hep tama yakın çıkardım (gramer dahil, essay gibi şeyler hariç).

İngilizce gramer öğrenilerek öğrenilmez. Okuyarak (roman falan, o stage şeyleri at gitsin), dinleyerek (yurt dışına gidemiyorsa dizi izlesin) öğrenilir. Kursa gidip ödev yapmak bir yere vardırmaz yani.

En iyi kurum bence WSI iste. Gitsin oraya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...