Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

100 ODTÜ, 57 Hacettepe öğrencisi gözaltına alındı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kimileri halka hizmet goturmenin onunu 20 sene oncesinin ideolojik sacmalıkları (sosyalism ve komunism gibi) ile tıkamaya calısıyor,tarih bizi haklı cıkaracaktır melih gokcek i destekliyorum
Mesaj tarihi:
goruyorum ki kendine demokrat gecinen arkadaslar karsıt goruse dayanamayıp faşizanca yasaklar getiriyor,halkın yanında olan melih gokcek e dil uzatabilecek gaflet ve dalalet icinde bulunanlardan diger turlusu tabiki beklenmezdi
Mesaj tarihi:
Maedhros said:
ne biçim troll lan bu asdasdas

Kimseye saldırmıyorum, kimseyi provoke etmeye çalışmıyorum, prim yapmak gibi bir endişem yok, belli durumlar hariç kendimi eğlendirmek gibi bir amacım yok, biri zorlamadığı sürece hakaret anlamına gelebielcek herhangi birşey yazmam(hiç yörünge dışına gönderilmedim), birileri konuyu değiştirmediği sürece başlıkal lakasız birşey yazıp konuyu bulandırmam ve en önemlisi sırf zıotlık olsun diye inanamadığım hiç birşeyi yazmadım. Troll'ün bunlardan başka bir tanımı varsa yaz ben de bilip ona göre davranışlarımı düzelteyim.
Mesaj tarihi:
Rock said:

Redeagle said:

Tamam o zaman normalmiş, dağılalım sdf.

Bunu dağılmanız için değil sempati beklememeniz için söyledim ;)

---- bu kısmı değiştireyimde siyaset denmesin şimdi--

Akp sözcülüğü açıklama yaptı herhalde bilgilendirme mesajı ordan geldi civarı birşey yazmıştım sdf.

edit: senin kullandığın ağız "eskiden bizim yanlılarımıza çok kötü davrandılar, şimdi size davranıyorlar oh olsun" ağzı. Başkalarına yapılan haksızlıklara bile iç hesaplarla, hınçla yaklaşan kişiye de kaç kişi sempati gösterir saymak lazım.
Mesaj tarihi:
Vereceke daha anlamlı bir cevap bulunmadığında konun benim ne olduğuma getirilmesi gerçekten çok güzel oldu. Kimin ne olduğunu daha güzle açıklıyor aslında.

said:
edit: senin kullandığın ağız "eskiden bizim yanlılarımıza çok kötü davrandılar, şimdi size davranıyorlar oh olsun" ağzı. Başkalarına yapılan haksızlıklara bile iç hesaplarla, hınçla yaklaşan kişiye de kaç kişi sempati gösterir saymak lazım.

İç hesap yada hınç gibi bir yaklaşımım veya bana sempati gösterin(özellikle de sizden) gibi bir ihtiyacım yok. "oh olsun" kısmnına gelirksek bu da yukardaki eğlence kısmına giriyor. İnsenların sivriltikleri kazıkların(bazılarını hala da sivriltiyorlar) bugün geri döndüklerini görmek gerçekten bana ayrı bir zevk veriyor.
Mesaj tarihi:
ooh o onun elcisi, bu bunun yalakasi, su sunun domdomu, o zaten soyle, bu da boyle muhabbeti baslamis yine

hani dedim bir umut, belki tartisabilirler ama hata ettigimi biliyordum

neyse, seneye falan yine deneriz, bakalim tartisabilir hale gelmis olacak misiniz
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...