Khelben Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 dreagloth said: Hakan geçsin karşıya, görülecek hesaplar, hazırlanan laflar var. Beyler maç sonu bana bişey olursa bu mesajı hatırlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Duymadık-okumadık,bilmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Biz 16 olduk mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Beyler benim +1 ayağını burktu geçen gün ama akşama adamla görüşücem kesin haber çıkartırım. Ama pek oynayabileceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ben kimdenim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 bu akşam iyi uyumam lazım her tarafım ağrıyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Başlamasın mazeretler şimdiden, biz basket maçı yapıcaz önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 yahu kaç kişiyiz şu an ? eksik var halen. ildeniz tolga khelben dreagloth wish wish+1 fiz lucifel mulgear rlx holy tnkt konn pha 14 kisi var burada. kaldi ki mulgear geliyor mu kesin emin degiliz. pm attim ama gormedi heralde henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 kızıltopraktan arabayla geçicek var mı ? alıversin beni de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 atla dolmusa in onunde be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 tamam ben et lokantasının ordaki sandım PARDON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 yukarı yürümek işkence yıllarca dolmustan köşke kadar yürüdüm biliyorum çileyi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 2 kişi eksik miyiz lan şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ildeniz maç saatine kadar 2 kişi daha ayarlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 7 vs 7 oynamayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 O durumda benim takımım kazanır.2-3 kişilik koştuğum için.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ben son dakka birini getirebilirim ama bana telefonla ulaşmanız lazım öğlen saatlerinde. sabah baskete de gidicem o yüzden telefonla getirtmeye çalışıcam adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 bana telefonunu pm lesene ararm ben seni yiğit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 tolgayla konuştum şismi yarın öğlene akdar haber verecek 2 kişi için yiğiti de ıona göre arayıp taciz ederim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bu akşam gittiğim spor salonunda yarınki basket aktivitesi için antreman yaparken sol arka adelem feci çekti ve baya ağrıyor. katılamama durumum çok yüksek. yani yerime birini bulabiliyorsanız çok sevinirim aksi takdirde sakat sakat oynama çabası içersine gireceğim. çok geç verilen bu haber için özür dilerim herkesden eve yeni geldim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Şaka gibisiniz abi bu ne ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 adam yürüyemiyor doğru düzgün cidden... neyse ben sorucam bir kaç kişiye yoldayken, şimdi çıktım evden bana bildirin arada kaç adam eksik olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 yankıya ve mr.bomb'a ulaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 yankı'ya ulaştım, gelemiyor. mr.bomb'un telefonu yok bende, yiğit ulaşır heralde. 3 kişi lazım an itibariyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 tolga +1 yaptı bile, olduk 14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar