ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 13 mayıs santralistanbul bilgi mayfest'e geliyormuş galiba, Shark ve Unilife işbirliğiyle yapılıyormuş. İmzalar falan atılmış, konser kesinmiş ama bilgiyi edindiğim kaynağı açıklayamıyorum şu an itibariyle, site ya da kesin bilgi gelince paylaşacağım. gaga'nın sitesine girilmedi henüz, hayır. hop acil durum editi: http://www.worldticketshop.com/concerts/lady_gaga_tickets/71667_lady_gaga_istanbul 15 Haziran Kuruçeşme Arena olarak gözüküyor bu arada; hangisi doğru bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 5 kuruş vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 kermit said: 5 kuruş vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 mışlarla mişlerle gelme bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 oha süpeeer acaip lan ee.. hm heyecan yapayım dedim.. kapik işlemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 net konuş argadaşım, HA ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 pipisi var bu kadının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 -Deno- said: pipisi var bu kadının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ZAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 giderik aga tam gelişime denk geliyor nisan sonu türkiyedeyim mayısda gaga ondan sonra bi bodrum bi marmaris bi bakmışsın rumeli konserleri ondan sonra ver elini boğa fesstivali tomati festivali vs.. yürü be olm kim tutttaarrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 hemde benim kampüsümde yapılıyor konser ! oh novos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Viral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Kuruçeşme Arenada yaparsa beleş tribünden izlerim ben locam var orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 vazolu mu hakkaten acep, sahnede yoklamak lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Linkte neden Türkiyeyi göremedim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ben dün ilk defa lady gaga klibi izledim ve kadınlardan soğudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz24 Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Bence kadın sadece fazla modern ama sen rahatsız olduysan tabi senin sorunun.8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dnz Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Kadında ses varda ben o listede turkiyeyi goremedım =/ BiLemedim şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Ya eğer bizim okulun festivali kapsamında gelicekse okulun dışından kimseyi almasalar süper olurdu. Ama o parayı zor çıkarırlar tabi öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 ahahahah tabi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 napae said: Ya eğer bizim okulun festivali kapsamında gelicekse okulun dışından kimseyi almasalar süper olurdu. Ama o parayı zor çıkarırlar tabi öyle. iyidi bu asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Kane&Lynch said: vazolu mu hakkaten acep, sahnede yoklamak lazım sdf Gagalamasın dikkat et yoklarken ahaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Ben&Jerry's said: kermit said: 5 kuruş vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 açık hava konseri vericekmiş lady gaga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 kesin bütün crazy bitch fashion baby olduğunu zanneden köylü ankaralılar hemen damlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar