Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 abi ben saldırsam paganların en azından bi 5 10 tanesini alırım da onlar bana teker teker dalmayacaklar, birine saldırsam 15 siege birden yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Neden twitter sayfası açılıyor bu oyuna girmeye çalşınca ? Ekarte edemedimde var mı hal çaersi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 orda yazan twit yüzünden. bakım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 sabah 9'dan öglen 1 e kadar filan maint.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Şehir kuracaktım sözde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 niahhaahhaahaha ben kurdum :p lvl 3-4 bilem yaptim cotageleri p: biliyodum serverin takla olacagini 9dan1e p: zonuna kadar direndim ama yaptim! p: edit : web sayfasi döndü 3 vakte serverlarda döner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 geri alıncakmış server. gece 12'den devam etcekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 hehe u wish gold productionumuda tavan yapiiim şu ücüncüylede p: direk 4e koşuimm vallahi starctaft oynuom gibi hissetmeye basladim heee "ilk 10 snde sunu atiiyim bunu atiyim giriş noktasina bunker kuruyim icine 1 marine" hesabi p: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 nereye attın 3.'yü? continent'in göbek deliği yapsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 yok ya ikincinin üstüne attim direk nehir baglantili burdan ana kaleye adam yollamak uzun sürücek gibi acaba "kuzey doguda" kalip burdaki düsman olabiliceklerimi temizlesem diorum 5inciyi ortaya kurarim/elegecririm ortada bi yerde edit : acaba benim support asker gönderme planimda degisiklik yapip ranger/zerk yerine direk gemimi göndersem.. eger "düz" bi hat/nehir üstüne atarsam kaleyi gemilerle ulaşimda kolay olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Yabancıları foruma da getirelim tam olsun :D Biz muhabbete daldık adam sorduğuna pişman oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 dun fece server maintenance'a falan mı girdi? sabah bitmesini bekledigim sey icin 5 saat gosteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 s2 de bug oldu. şehri ben aldım başka bir adama vermiş. tüm ordum baronum herşeyi gitti. isteyen varsa siegelesin benim şehri s2 de. 1k puan var şehirde savunma olarak kuleler ve 1.5k guard var sadece. frost gir yık benim şehri al. baya faydası olur. s4 de de siegeleyin benim şehri. kale var. bırakıyorum oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 benim şehrin az üstünde de mahmut diye bi şehrim var. orası kaynak şehri. 0 savunma var. girip yağmalayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 server 4te yardımlarınızı bekliyorum. 2. şehri alıcam ama ne goldum yetiyo nede stoneum. benim gözüme kestirdiğim yerinde kapacak birisi kesin ben alana kadar yine alamıycam 2. serverda olduğu gibi. hani gönlünüzden ne koparsa 10 20 kişisiniz burda 5k 5k gönderseniz hayra girersiniz hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 calişaydinda kazanaydin kardisimm p: yat yat yattt sonra kış gelince karıncalardan yemek iste pis ağustos böcegi seni p: @buyse gönderdim 15k lik cavalary işalla cok adamin yoktur o kalede de heba olmaz aslanlarim p: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 haha yok baron basıcam 100k gold istiyo sonra sömürge alıcam onada çok istiyo. yani biraz hızlı alayım diyorum sömürgemi. yoksa bana yer kalmayacak resmen yine dağa bayıra koycam. nehir kenarında hiç şehrim olmadı çok özeniyorum sizlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 erken davraniyim? hulen 5inci sehri atacam ben p: sen 2inciyi nasil atamadin daha tam ağustos böcee ya @buyse senin ordu hala siegeteymiş len adam aglio buyse siegelio beni die nasil kayboldu dion orduna ki p: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ya 4. serverdan bahsediyom =/ ama sende ordan bahsediyosun işte =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Abi istersen benim yanımda gösterdigim yere koyabilirsin ama baska yer yok orada istersen sagda gosterdigim yere koyarsın yanına daha baska sehirde dikebilirsin 5slot yer var.biraz sagında mthor la zehir var. orasıda güzel. Benim icin fark etmez yukarı koyman zaten 3.sehrimi nehir görmeyen yere koyucam ben. Sen seç yani. Hatta kalruan da şu altta gözüken kalelerin hemen orda. Kaleler trimera ally zaten. map Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 sen eğer senin şehrin ordakine koymayacaksan ben oraya alayım diyorum. 3.yüde sapğdaki yerlere koyayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Ben oraya sehir kurmıcam istiyosan kur ama dedigim gibi yakın tutsan sehirleri daha iyi. oraya koyarsan 3 sehrin birbirindne uzak olucak senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 anladım dediğin gibi yapayım ben o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Buyse 9k lik kalene saldirdimda.. 100 scoutumu yidin arkasindan da 15k lik cav gelio işalla onlara bişi olmaz p: hane eger ordun varsa o kalede yane 9klik olanda başka bi şehrine support gönder bosu bosuna adam kaybetmiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 1500 guard 15 20 de balista olması lazım. Şehir duvarı rank 8 kuleler de sağlam :) yollayacak asker yok yani. Kolay gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar