kermit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 adamda 3.5 k city guard 157 rangers 75 guardian 159 templar 178 berserker 74 mage 14 paladin duvarı level 8 castle level 1 tower ve trapleri var bu adama ne gibi bi ordu göndersem kalesini alabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 cavalry döşe alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 kermit ava giderken avlanma haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 o yüzden işte iyi bi ordu göndermem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 sen ordularını gönderdiğinde bende savunmasız şehrine ordularımı göndericem kihkihkih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Fistan said: cavalry döşe alırsın cavalry hangisi kanka bide kaç tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 kanka yukarda yazdıgın orduda 14 tane cavalry var onlarda paladin diğerleri infantry cavalry atlı oluyo yani crosbowman, knight, paladin,warlock falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 anladım eyvallah heralde 2 3 k bassam cavalary yeterlidir. infantryde var 1kyı aşkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 kermit said: adamda 3.5 k city guard 157 rangers 75 guardian 159 templar 178 berserker 74 mage 14 paladin duvarı level 8 castle level 1 tower ve trapleri var bu adama ne gibi bi ordu göndersem kalesini alabilirim ? şu daha önce bahsettiğim orduya 750 berserker 250 ranger 150 crosbowman 350 knight 50 mage 50 warlock 250 templar 400 paladin 1 baron 5 ram 5 balista ile saldırsam sonuç hüsran olurmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 saldır saldır süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 catapult lazım siege icin bir de. baronu da gonderme bu orduyla assault a gonder orduyu baronsuz adamın askerleri bitirdikten sonra orduyla beraber tekrar siege e gonder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 anladım o zaman catapult basayım 5 tanede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 kermit said: adamda 3.5 k city guard 157 rangers 75 guardian 159 templar 178 berserker 74 mage 14 paladin duvarı level 8 castle level 1 tower ve trapleri var bu adama ne gibi bi ordu göndersem kalesini alabilirim ? muhtemelen felipechuck denilen adamdan bahsediyon. hacı ben onu siegelemek için 4 gündür war galleon çıkartıyorum. bundan önce 2 şehire siege attım, benden önce pagan alliancetakiler aldı buna da sen saldırma allahsen ya bıkkınlık geldi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ahahaha aynen o adam askdgasd tamam saldırmayım server 2ye bakmıyomda pek öyle bi saldırı yapıp bi kale almadanda olmaz dediydim başka birine kitleneyim en iyisi aksdhgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 yannız elini çabuk tut adamın puanı düşüşe geçti saldıran var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 city layout [ShareString.1.2];########################-----.-#-,,-.--#####--------#----....###--,,-;-;-#--:--.--.##---------#---------##.-,,,-#######-----,##.----##:-;-.##---,,##----##-:----.##,---##-:--#--:----.-#,--;##-:--#-::------#,---#######----T---,#######-,,-#.-----,,,#.--,##-,--#.-----,--#--,,##----##-----,-##----##:----##-::--##-----##----,,#######--__--##-,--,-,--#,---_##_-##-,------:#,-;-_###_###,-..--:-#-----_#######-------#-:-;--_######################## beyler şimdi bi azmo taktiği ile gelir ası olcak deneyeyim dedim açtım bi denemelik. varmıdı aranızda plannerda azmo taktiğini buraya nası koymalıyım gösterebilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 İlk yabancılarımızı almaya başladık, ilk 5'te 4 kişiyiz. Başarılarımızın devamını diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 hilekar rome! p: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 world 2'de o felipechuck denilen elemana assault attım şimdi. Sonradan o emri siege'e çevirebiliyor muyuz? yani bütün orduyu yolladım baron hariç, komple ordusunu bitirdikten sonra benim ordum geri döncekte tekrar siege olarak yollayacam diye bişey yok umarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 tey tey 90dk maintenance :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Oyunu üye olmadan oynayabiliyormuşsunuz artık :P Play now diyip direk tutorial'a atlanıyor ama çıkınca şehir iptal mi oluyor anlamadım. Denemedim daha doğrusu nasıl bir şey olduğunu ama merak eden, bi bakıyım diyen varsa www.lordofultima.com adresine gidip Play Now! diyebilir direk. (heralde çalışıyordur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Yahu görev için ittifak kurdum şimdi çıkamıyorum/yıkamıyorum.. Nasıl fesedebilirim bunu ve pati ittifağına girebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ulan bu şehride ele geçiremedim. ağzına sıçtımının pagan alliance'ı her yeri kapattı. iyiki world 4'e geçmişiz yaşatmazlardı ki bizi 2'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Xenocide said: world 2'de o felipechuck denilen elemana assault attım şimdi. Sonradan o emri siege'e çevirebiliyor muyuz? yani bütün orduyu yolladım baron hariç, komple ordusunu bitirdikten sonra benim ordum geri döncekte tekrar siege olarak yollayacam diye bişey yok umarım?ordu donecek baronla beraber tekrar gondereceksin siege secip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Xenocide said: ulan bu şehride ele geçiremedim. ağzına sıçtımının pagan alliance'ı her yeri kapattı. iyiki world 4'e geçmişiz yaşatmazlardı ki bizi 2'de. banada yar olmayacakmış demekki. ama aklımda iyi bi ordu basıp saldırasım var paganlardan birine. nede olsa pek bakmıyorum2ye za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar