Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lord Of Ultima

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
operada açıyorum "closed beta" yazıyor ie de açıyorum "open beta" azıyor üye oldum operadan hiç girilmiyor ie de "cannot load game data" diyor.üff yanınıza gelcektim ama kaçırmışımdır :(
Mesaj tarihi:
yav biri bana saldırmış. sanırım assult için. 5k askerini öldürüp geri yollamışım. ama raporlarda yok kiminle savaştığım. nerden bakacağım ona.
Mesaj tarihi:

newbie sorusu olabilir ama sorucam,

neye bağlı bu bu kadar değişken limitler? sadece res miktarına bağlı değildir diye tahmin ediyorum. mage sayısına bakar mısınız?

Mesaj tarihi:
orda yazan max'ler elindeki irona,golda, wood'a bi de army size'ına bakar
bide kaç yer kapladıklarına.
bazıları 1 bazıları 2 bazıları 5 vs.
Mesaj tarihi:
-elindeki kaynaklara: yani harcayabileceğin kadar ünite alabiliyosun en fazla

-asker limitine: atlılar 2 kişilik yer kaplıyo (required space bıdısı)

muhtemelen limit sonuna kadar diğerlerinden basıcak kadar wood ve iron ın yok ama gold çok var, wizard ve warlock diğerlerinden daha az demir istiyo, daha çok gold harcıyo bu yüzden onları limiti doldurana kadar üretebiliyosun.
Mesaj tarihi:
Masteis said:

kankasyonlar dayanayıp oyuna bende bugün başladım,
w4
continent 34
449.335
psylord nick
paticik camiasına selams, alliance varsa invite edebilcek elleri öpim

keske bizle aynı anda girdigimiz günde baslasaydın, farklı kıtada olmussun :(
Mesaj tarihi:
@black...
hech urasma ilk 6 gün towerla nein..

son gün eger kaleye gidiceksen 4 4 4 4 yane her türden yapicaksin wall lvl 6 olcak bütün towerlarda ayni lvl (en az)
kale deil kaynak sehri olcem ben diosa
6 5 5 artık kafana göre ben 6 pit 5 arcane 5 barricade yapiom lvl 5-6 da duvar / towerlar (average)
Mesaj tarihi:
xaty said:

elimde 33.continent'te olan fazla hesap var. isteyene verebilirim. öm atmalısınız

acelece hemen girmişsiniz 4. servera
ben nete girmedim 2 gün
açtım 34. continentte verdi

varsa alırım 33ten
Mesaj tarihi:
oyuna başlarken azmonun verdiği taktik ile şehri düzenledim(hala düzenliyorum) 2. günümdeyim, resource gaini 1.8k wood ile 1.2k stone/h şuan fakat artık herşey pahalı olmaya başladı town hallı 7ye çıkaramıyorum. Azcık ordu basıp level 1 dungeonlara girsem bi yararı olur mu yoksa hiç kasmayıp madenleri biriktirip maden seviyelerini mi arttırayım ? tıkandım kaldım şuan
Mesaj tarihi:
Fileplay.net Diamond dağıtıyor. Az önce üye olup girdim, 100 diamond'ım oldu. Sınırlı olabilir, kaçırmayın derim...

http://www.fileplay.net/keys/20/lou-beta

edit: Başka bir üyelik açtım, onunla da alıp Diamond kazandım :P
Mesaj tarihi:
Masteis said:

oyuna başlarken azmonun verdiği taktik ile şehri düzenledim(hala düzenliyorum) 2. günümdeyim, resource gaini 1.8k wood ile 1.2k stone/h şuan fakat artık herşey pahalı olmaya başladı town hallı 7ye çıkaramıyorum. Azcık ordu basıp level 1 dungeonlara girsem bi yararı olur mu yoksa hiç kasmayıp madenleri biriktirip maden seviyelerini mi arttırayım ? tıkandım kaldım şuan

biraz nadasa bırak dinlensin. resource falan yık o ara.
Mesaj tarihi:
Üye girişi yapınca yukardaki yatay menüde 'Keys' diye bir yer var, o sayfayı açınca en üstte LoU sayfası var. Oraya gidince de yazının sonunda 'Key al' seçeneği var, ona basınca çıkıyor.
  • Yeni Oluştur...