Creed Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 server on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 operada açıyorum "closed beta" yazıyor ie de açıyorum "open beta" azıyor üye oldum operadan hiç girilmiyor ie de "cannot load game data" diyor.üff yanınıza gelcektim ama kaçırmışımdır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 yav biri bana saldırmış. sanırım assult için. 5k askerini öldürüp geri yollamışım. ama raporlarda yok kiminle savaştığım. nerden bakacağım ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 newbie sorusu olabilir ama sorucam, neye bağlı bu bu kadar değişken limitler? sadece res miktarına bağlı değildir diye tahmin ediyorum. mage sayısına bakar mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 orda yazan max'ler elindeki irona,golda, wood'a bi de army size'ına bakar bide kaç yer kapladıklarına. bazıları 1 bazıları 2 bazıları 5 vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 -elindeki kaynaklara: yani harcayabileceğin kadar ünite alabiliyosun en fazla -asker limitine: atlılar 2 kişilik yer kaplıyo (required space bıdısı) muhtemelen limit sonuna kadar diğerlerinden basıcak kadar wood ve iron ın yok ama gold çok var, wizard ve warlock diğerlerinden daha az demir istiyo, daha çok gold harcıyo bu yüzden onları limiti doldurana kadar üretebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 kankasyonlar dayanayıp oyuna bende bugün başladım, w4 continent 34 449.335 psylord nick paticik camiasına selams, alliance varsa invite edebilcek elleri öpim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 savunma için hangi towerları basayım? iç, dış surlar ayrılıyo biliyorsunuz. en verimli rotasyonu yazabilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Masteis said: kankasyonlar dayanayıp oyuna bende bugün başladım, w4 continent 34 449.335 psylord nick paticik camiasına selams, alliance varsa invite edebilcek elleri öpim keske bizle aynı anda girdigimiz günde baslasaydın, farklı kıtada olmussun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 @black... hech urasma ilk 6 gün towerla nein.. son gün eger kaleye gidiceksen 4 4 4 4 yane her türden yapicaksin wall lvl 6 olcak bütün towerlarda ayni lvl (en az) kale deil kaynak sehri olcem ben diosa 6 5 5 artık kafana göre ben 6 pit 5 arcane 5 barricade yapiom lvl 5-6 da duvar / towerlar (average) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 sağlık olsun üstadlar, ben tek takılırım... alışkınım :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 elimde 33.continent'te olan fazla hesap var. isteyene verebilirim. öm atmalısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 sen bi msn'e gelsene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 xaty said: elimde 33.continent'te olan fazla hesap var. isteyene verebilirim. öm atmalısınız acelece hemen girmişsiniz 4. servera ben nete girmedim 2 gün açtım 34. continentte verdi varsa alırım 33ten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 fistana verin accyi bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 bu inaktif şehirler kaç günde siliniyo server 2 de 2.şehri kuracak yer yok 52de şaka gibi 5 gündür baron bekliyo boş boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 oyuna başlarken azmonun verdiği taktik ile şehri düzenledim(hala düzenliyorum) 2. günümdeyim, resource gaini 1.8k wood ile 1.2k stone/h şuan fakat artık herşey pahalı olmaya başladı town hallı 7ye çıkaramıyorum. Azcık ordu basıp level 1 dungeonlara girsem bi yararı olur mu yoksa hiç kasmayıp madenleri biriktirip maden seviyelerini mi arttırayım ? tıkandım kaldım şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Fileplay.net Diamond dağıtıyor. Az önce üye olup girdim, 100 diamond'ım oldu. Sınırlı olabilir, kaçırmayın derim... http://www.fileplay.net/keys/20/lou-beta edit: Başka bir üyelik açtım, onunla da alıp Diamond kazandım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Masteis said: oyuna başlarken azmonun verdiği taktik ile şehri düzenledim(hala düzenliyorum) 2. günümdeyim, resource gaini 1.8k wood ile 1.2k stone/h şuan fakat artık herşey pahalı olmaya başladı town hallı 7ye çıkaramıyorum. Azcık ordu basıp level 1 dungeonlara girsem bi yararı olur mu yoksa hiç kasmayıp madenleri biriktirip maden seviyelerini mi arttırayım ? tıkandım kaldım şuan biraz nadasa bırak dinlensin. resource falan yık o ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 http://www.lordofultima.com/en/forum/showthread.php?tid=41639 linkinden bedava diamond'lar nasıl alınır bakın, alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 THE SPECIFIED TOPIC DOES NOT EXIST. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Want a 100 Diamonds code? - Register HERE! - After u registred, head over here! - Click on "Get your Diamonds codes", and click on "Request Key" (u can do it max. 2 times) - Redeem the codes here at LoU and u get 2x 100 Diamonds codes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 bi bok anlamadım lan ben üye oldum 1. linkede 2. linkte aynı yer ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Üye girişi yapınca yukardaki yatay menüde 'Keys' diye bir yer var, o sayfayı açınca en üstte LoU sayfası var. Oraya gidince de yazının sonunda 'Key al' seçeneği var, ona basınca çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar