dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Bana saldıran yavaştan ele geçirmeye başladı şehri, %42 de şu anda, 5k adamla falan geliyor, castle`ı destroy`a gidiyorum, kursağında kalsın. Ya da tehdit edicem adamı, oyunu bırakırım bak diyip :P
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 evony gibi bu da baydı, bikaç gündür girmedim girmem de heralde artık
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ben ilk kez bu tarz bi browser mmo'da zaman geçiriyorum. Farmville'i saymazsanız
xaty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 dreagloth said: Bana saldıran yavaştan ele geçirmeye başladı şehri, %42 de şu anda, 5k adamla falan geliyor, castle`ı destroy`a gidiyorum, kursağında kalsın. Ya da tehdit edicem adamı, oyunu bırakırım bak diyip :P castle destroy olmuyor malesef. lvl1 yapmanla kalırsın
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Evet farkettim, böylece benim uo maceram da bitmiş oluyor.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 iyide adamın baronu var mı ki baron dediğin şey boru değil
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 aç yeni bir acc neye ihtiyacın varsa yollayalım 2 günde eskisinden daha iyi olursun
kermit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 eet abi 52de başlarsan dolara marka boğarım seni
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 İstemedim hiç, zaten ekşın yokken zevkli olmuyor.
John_Silver Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 oynucam dersen ne var ne yok yolluyayım ordu? belki yararı olur? edit: adamda ne kadar ordu var ?
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Aldı bitirdi bile, hanım ablamız geldi, ikinci bir şans verdi, 63. cont. attı, ben de daha da gelmem dedim.
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 şaka maka bizim sonumuz da böyle olacak gibi
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Drea üzüldüm desem yalan olur, oyun her açıdan çoook yavaş. Dibindeki adamlarla bir iki atışma aldım verdim yapmayla da hiç zevkli olmuyor. Ben sıkıldım bile
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 moonstone denen nane de epey pahalıymış. Baron'u yapar ikinci kenti çıkarım diyordum. Moon şartı geriye attı beni epeyce.
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ya beyler ben server2'yi bıraktım. zaten oyunu anlamak icin acmıstım. simdi server3 cont. 53'te basladım yeniden. continenti kendim secebildigimi bilsem 52'ye gelirdim. cok sey kacırıyor muyum su an? ucuncu kez bastan baslamak bayabilir de. bi de guildden beni atın abi, nick Tolga. server3, cont. 53'tekini alın pls.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 server 3 açıldıysa ahali olarak geçsek mi NA neyse artık
Creed Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 server 3 2 haftadir var helede goonswarmin admalari orda hayatta baslamam 3te .p
Creed Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Savunma konusunda azmo bişi yazmamiş ben yaziim tabi benim setupim bu uyarsa sizde uygularsiniz Eger Kale diktiyseniz Muhtemel siegelerden en az zararla cikabilmek için aşşağıdaki "genel savunma"yi uygulayabilrisiniz Bu traplerin yerlerinin bi önemi oldugunu sanmiyorum ama düzenli gözükmesi acisindan :p /göz zevkiniz varsa .p/ her sur'a 1 adet seklinde basın Wall : En Az Lvl 6 4 Pitfall Trap En az Lvl 6 4 Barricade Trap En az Lvl 6 4 Arcane Trap En az Lvl 6 4 Kamuflaj Trap En az lvl 6 bende lvl 7 bunlar ama yükseltiyorum zaman buldukca.. Eger Kaleniz yoksa.. Wall . En az Lvl 5 6 Pitfall Trap En az Lvl 5 5 Barricade Trap En az Lvl 5 5 Arcane Trap En az lvl 5 Eger bu sehiri sadece kaynak amaciyla kullanicaksaniz 3x Hideout lvl 7-8 (Mümkün oldugunca 3-4 tane agacin arasına ağaçlık mekanlar bonus veriyo cünkü) bu sayede 100k kadar bi madeni saklayabiliyosunuz scoutlardan / plunder'dan filan
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 baska bi sehir daha kurmak icin ne yapmak gerekiyor?
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 toggia : temple rank 10 moon tower rank 10 en az 150k altın 100k taş lazım bu arada firefox'da çok daha hızlı oyun chrome'a göre.
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 obaa cokmus yau, eyvallah. neyse NA serverına gelen olursa haber etsin, yalnız kalmıyım burda. eger yeni server acılır da pati gecmeye karar verirse hemen gelirim tabi.
John_Silver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 toggie said: NA olsun abi ne farkeder :) şöyle bir dezavantaj var. geceleri night protection geldiğinden attack penalty alıyorsunuz. saat farkından dolayı bizim için oynaması daha zor NA da.
Öne çıkan mesajlar