xaty Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 http://www.lordofultima.com/en/forum/showthread.php?tid=41089 adresinde Alican yeni server sormuş. Cevap gelse de ne yapcağımıza karar versek. Şu anki opsiyonlar; - World 2'de bir continent'e karar verip 2./3. şehirleri oraya kurarak oradan devam etmek. - World 3'te sıfırdan başlamak. (Aynı continent'te olmak için zamana karar verip oyuna aynı anda başlanmalı.) - World 2'de Alliance'ı sonlandırıp herkesin kendi continent'inde devam etmesi. - Yeni serverı bekleyip oraya aynı anda başlamak. İlk iki seçeneğin çok bir farkı olduğunu düşünmüyorum çünkü World 2'de farklı bir continent'e geçtiğimizde oradaki şehri eski şehirlerle desteklemek çok zor olacak ve ilerlemiş kişiler arasında sıfırdan başlamış gibi olacağız. Durum böyle.. Forumlarındaki başlıkta cevap bekleyip sonra da ne yapacağımıza karar verelim, yeterince geç oldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ben hala casual takiliyorum yeni server basladigi anda daha ciddi ilgilencem. bana faydasi yerlesim olayini baya baya ogrenmis olmam oldu tek eksikligini hissettigim seyler iste pati olarak koordine saldiridir falan o olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zorba Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Ben 2. - 3. şehirleri bizlerden birilerinin olduğu ve sayıca nispeten daha az yerleşimin olduğu continentlerde kuralım derim... En azından yeni server açılıncaya kadar. Mevcut üyelerde belirli bir süre resource desteği sağlarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Azmodai said: Asil ulasmaya calistigim sehir duzeni ise bu, US serverinda 250 kisilik guildiz (2 tane dolu goon guild + 50 kisilik ek guild) ve ilk guild hemen hemen tamamiyle bu duzeni uyguladi ve genel ortalama olarak ta en tepedeyiz gibi bir durum var, cidden tavsiye ediyorum yani bu sekilde bir duzen. Azmoton World 3 azcık kırpıp up-ladım Çok geride kalmış bu... yeni gelenler de görsün. İkinci kente kısmet artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ben ikinci şehri beklemiyim dedim, şimdi teker teker kurduğum binaları yıkıp yerine bu düzeni kurucam. gerçi korumadan çıktım ama yine de saldıranım farmlayanım yok, kendi halimde resource kasıp dungeon raidleyip duruyorum, o yüzden yeni şehir açmıyim ufaktan ufaktan hallederim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 teker teker saydım binaları: 100 bu kadar food yeterli mi gerçekten? Bende bile daha çok farm var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Ortalama harcaması 20 food olan 7bin askerin ihtiyacı 2 tane farm ile karşılanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Bu yeşil noktaya, dungeonın tam üzerine kursam ikinci kenti, köşeden LİMAN sahibi olur mu desem? daha barona epey var gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Saldırıya uğruyorum, yarın sabaha bakıcaz ne olacak. Iron çoktu, zehir sana 55k gönderdim, ziyan olmasın. Salsıran adam 6k puanlı, turbo bilmemkimlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 kapılar açılsın çatışmalar başlasın ben savaş istiyorum olmuyor böyle pasif çıktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 tamam daha sonra atarım ben sana geri. orduları kaçırsaydın uzak bi yere. destek ordu yolluyayım dicem 10 saat çekti infantryler. ne diyosun ? bu arada o saldıranlar işte bizim bu continentdeki zerg zürüsü lol. bakalım nolcak sonumuz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 şu taşınma işini bir çözüme kavuştursak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 işte bi karar verilse ortak olarak. yapılan ankette bir cozume ulaşılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Monkeys adlı alliancedan bi mesaj geldi bana şöyle diyolar guild liderinize söyleyin bu geceden itibaren savaş içerisindeyiz şartlar onu gösteriyor vs. sıçtık. adamlar sıralamada 2. sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 yüklenin traplere birşey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 hacı adamlar 2. sırada diyorum trap ne işe yarayacak 5bin askerle gelse hangi birini tutacak trap allahını seversen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 BEYLER LORD BRITISH OLMUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 YANLIS YERE YAZDIM GALIBA ULTIGA ONLAYN MIYDI ONUN ADI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 canları sağolsun :p mighty bir çatışma savaş dedin bütün bela ally lar uğraşmaya başladı bizle sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 75 üyeli ilk 10 da 5 üyesi olan bi guild sana dalarsa 0 traplerde bi işe yaramaz... birak grub saldirisini adamlar solo saldirsa öpüldük direk zate.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bende 10 tane lvl 6 pitfall trap var 2400 adama kadar tutuyor içeride de 3500 adamım var bence şuan için iyi bir kombinasyon. Not:Biliyorum şom ağızlıyım Not2:Yeni acc açıldığında yan yana çıkmanın bir yolu var mı ,varsa yol yakınken dönüp öyle yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 yanyana cıkma olayı hakketen şans gerektirir. ama aynı continentde cıkma olasılığı yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 harbiden ölsem gömülcek yerim yok zehirinde dediği gibi zaa 1 nisandı lan savaş mavaş yok ama çok istiyosanız çıkartırım askjdhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 adamın teki cahil cesaretiyle 650 adamla plunder a geldi.Sonuç olarak ben 700 hammadde ve 4 adam kaybettim oda 200 adamını kaybetti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar