Saeros Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 daha az önce girdim ben firefoxtan, senin firefoxta bişey olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 chrome kullanın köylüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Firefoxtan bende giremiyorum. Sonsuz döngü felan bişey diyor. Chrome sevmedim. Köyüm güzel ormanlık heryer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 chrome kullanıyorum, explorer dan daha hızlı çalışıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Oyun geliştiricileri oyunun sadece IE ve Firefox ile optimizasyonuna dikkat ettiklerini söylemiş. Ben de başkasından duymuştum da Chrome'da bazen (özellikle asker yollarken) baya yavaşlıyordu. FF'a geçtim oyun için, düzeldi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Benim evdeki pc`de baya yavaşlıyor asker gönderirken doğru(chrome), laptop`ta da az biraz yavaş, herkeste öyle olduğunu düşünmüştüm. not: Özellikle gönderilecek asker sayısını girerken yavaşlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 FF veya IE dene istersen, ben oyun için FF kullanıyorum artık. Daha hızlı olduğu net anlaşılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Dönsün cengaverler de bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 bazi yerlerde okuduguma gore google chrome application olarak oynamak performansi epey duzeltiyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Savunma için ne kurayım beyler City Guardlar yeterli olur mu ki ? Şuan sadece savunmaya odaklanıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 City Guardlar asker sınırından yemediği için savunmada yapılabilecek bir grup ama performansları hiç tatmin edici değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 hmmm ne yapayım peki ? Şuan durumuda daha düzeltemedim çok bina yıktım ama iyileşiyor biraz daha ne tavsiye edersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Defans için asker yapman gerekecek zaten, askeri binalarla saldırı ordusu da yapacaksın. Bu yüzden her durumda bu binalar sana gerekecek. Ama bunun yanında okçu kulesi, guardian kulesi falan da yapabilirsin. Defans askeri olarak da bu kulelerin desteklediği sayıda o askeri yapıp kalan defansını Crossbowman-Paladin veya Guardian-Templar olarak kurabilirsin. Crossbowman-Paladin, atlı asker olduklarından tüketimleri fazla ama hızlılar ve saldırı için de arada kullanabilirsin. Guardian-Templar ise yayalar ve saldırı güçleri iyi değil ama maliyetleri daha düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 patiler hangi sunucuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 2'deyiz şimdilik ama 0'dan topluca başlamak söz konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Savunma için bence önce traplere yüklen, adamın ordusunun yarısını tutsak alırsan adam zaten bidaha gelmez zarar edeceğini düşünüp. Hele biraz asker yapıp gelenleri biçersen hiç değilse çiftlik olarak kullanılmazsın, garezi olmadıkça sana saldırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Trapte yakalanan askerler ölmüyor sanırım. Trap kapasiteniz doluyken de bir işe yaramıyor. O yüzden önce en ucuz askerleri saldırtıp (Biliyorsanız trap sayısının iki katı kadar) sonra saldırıya geçmeniz daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ranger tower + ranger bas, city guardian basıp ayrıca scout tower + scout bas, attack ı önceden görmek önemli savunma tabanlı oynayacaksan. City wall u level 3 e çekebilirsen protection dan once oda iyi olur, çok artısı yok gibi gorunsede bütün birliklerine etki etmesi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 bu dediklerinizi grace periodun son 1-2 gunune kadar yapmanizin gereksiz oldugunu biliyorsunuz di mi? dsfg. bu arada server 3 deki sehrim 1.5 gun sonra kurulmasina ragmen 1500 puani gecmis bile. Guzel yapmisim demekki, aferim bana. Eu dakine de 2 gun sonra hersyei yikip bastan basladim falan pff. Neyse yeni servera olumcul sehrimle girisecegim, cok guzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 bence komple gereksiz savunma yapmak. nası olsa yeni servera kadar tutorial modunda takılıoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 yok savunma iyidir, o konseptleri de gorup ogrenmemiz lazim, en optimum buildini bulmamiz lazim falan. Ama 2 gun kala baslamak lazim, simdiden cok anlamsiz asker basmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Katılıyorum ama kuduz gibi asker basmaktan kendimi alı koyamıyorum. Etrafımda bir sürü deserted şehir var, protectionları bittiği anda kendimi kaybetmişçesine saldırmak istiyorum, kan vahşet şan şöhret etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 onlardan lootlayacagin resource fazla olmaz. Kalesi olan birini bulmak lazim ki sehirlerini ele gecirelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Bugün 2 gün kaldı son hammadde kaynaklarınıda bastım bakalım savunmaya girişicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Oyuna başlayalı tam 1.5 gün felan oldu. 2300 civarı wood 1850 Stone 300 de iron saatlik gelirim var. Fazla bakamıyorumda oyuna. Ne durumdayım diye merak ettim. Town Hall lvl 7. Çokmu yavaş gidiyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar