Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lord Of Ultima

KillerLord

Öne çıkan mesajlar

Kimsenin yemez diye bir şey yok. Tam tersine oyunla alakalı kişiler araştırıp ayrı olunca tek tek alırlar aşağı, destek falan da olamayız birbirimize.

Farklı bölgelerde yabancılarla birlik olarak ilerlemek daha mantıklı şu an için.

Ayrıca arka arkaya hesap açtığınızda fark edersiniz aynı continentte olduklarını, açtığınız zamana göre yerleştiriliyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

yemez diye bişey yok ama farklı continentlerde olmamızın aşırı bir dezavantaja sebep olacağını düşünmüyorum ben. ayrıca bütün yeni yetmeleri bi continent'e topluyor ise oyun, ben o continente bi town atarsam o yeni yetmelerin hepsi yalan olur. onu nasıl engelliyecekler? tamamen oyuna başlama süresine bağlı olmaması lazım ya.
Sosyal ağlarda paylaş

onu engelleyemezler ama kimse öyle bir şey de yapmaz zaten ulaşım dolayısıyla. sadece geçmişten bir kastı varsa veya kendisine rakip görüyorsa onun önüne geçmek için yapar o dediğini.

oraya şehir atman demek, sürekli o şehri savunma ihtiyacın olmak demek. mesafe dolayısıyla bir çok saatini öldüreceksin ve bu sırada her iki tarafta da diğer oyuncular gelişiyor olacak.

bir tarafa saldırsalar, öbür taraftan askerini yollamak gibi bir şansın hiç bir zaman olmaz. şehirlerinle birbirini savunamazsan da castle olanları kaybedersin.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda önde giden "kaleci tayfası"nın geriden gelen kalecilere olan avantajını engelleyen bi sistem yok.

forumlar bu mesajlarla kaynıyo zaten herkes şikayetçi, ilerde götüren ezicek diye bi görünüm var ama ı ıh. herşey dengeli yapılıcak aslında, 1 hafta süreye sahip olan herkes o 1 haftada yeterli orduyu çıkartabiliyo ve defansta olan hep avantajlı olucak taktiğe göre. scoutlarını basıp şehrini casuslara karşı da korursan daha ne olsun ki, ilk şehrini kaynak şehri yapar diğer şehirlerini found ettiğinde de oraya kaynak yardımı yapıp oralardan asker basar bu sırada da yağma yapa yapa kendini geliştirmeye çalışırsın. olmadı kale olanları kaybedersen kapitalizme kurban gitmiş oluyosun
duuude
Sosyal ağlarda paylaş

simdi server 3te kimler var? ve kimler acilirsa yeni eu servera gecicek? ben 2'dekiyle pek oynamiyorum artik arada girip upgrade order veriyorum ama cok kotu yapilandim ordan bi cacik olmaz, 3'te daha iyiyim ama daha da iyi olabilirdi, yeni server acilana kadar 3'teyim. 2'de devam edicek olanlara koordinatlari veririm savas acildigi zaman farmlarsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...