Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Ben 12'deyim birisi versin kordinat yollayayım 100 odun falan mesela bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 yollamaya gerek yok, yollar gibi yapınca da yazıyor süre. alliance sayfasından memberlara ulaşabilirsin, oyuna girince denicem ben de.. Gemi lazım, deniz var diyor. Haklı.. Ulaşamadım o yüzden şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bir bakalım o zaman ya süreler nasıl mesela 2 continent geçince 1 continent geçmenin 2 katı mı sürüyor yoksa farklı şekilde mi duruyor kıtalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 gemi lazım bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 yeni acilan yerde de birlikte olucagimizin garantisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bence burda devam zaten guild şuanda bile ilk yüzde bir kaç haftaya baya yüksek sıralara gelir uzaklık olsada kimsenin bi tarafı yemez pati birine dalmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bide şu paso offline olma işini düzeltseler iyi olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 güzel mi lan bu oyun? oynayauı mı? baktım hepiniz oynuyorsunzu canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Kimsenin yemez diye bir şey yok. Tam tersine oyunla alakalı kişiler araştırıp ayrı olunca tek tek alırlar aşağı, destek falan da olamayız birbirimize. Farklı bölgelerde yabancılarla birlik olarak ilerlemek daha mantıklı şu an için. Ayrıca arka arkaya hesap açtığınızda fark edersiniz aynı continentte olduklarını, açtığınız zamana göre yerleştiriliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Yemez abi kimsenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 yemez diye bişey yok ama farklı continentlerde olmamızın aşırı bir dezavantaja sebep olacağını düşünmüyorum ben. ayrıca bütün yeni yetmeleri bi continent'e topluyor ise oyun, ben o continente bi town atarsam o yeni yetmelerin hepsi yalan olur. onu nasıl engelliyecekler? tamamen oyuna başlama süresine bağlı olmaması lazım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 onu engelleyemezler ama kimse öyle bir şey de yapmaz zaten ulaşım dolayısıyla. sadece geçmişten bir kastı varsa veya kendisine rakip görüyorsa onun önüne geçmek için yapar o dediğini. oraya şehir atman demek, sürekli o şehri savunma ihtiyacın olmak demek. mesafe dolayısıyla bir çok saatini öldüreceksin ve bu sırada her iki tarafta da diğer oyuncular gelişiyor olacak. bir tarafa saldırsalar, öbür taraftan askerini yollamak gibi bir şansın hiç bir zaman olmaz. şehirlerinle birbirini savunamazsan da castle olanları kaybedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 yok abi yeni yetmelerin arasınadaki şehre atar 3-5 asker zaten bişi yapamazlar bide sanki herkes saniyede saldırmak için bekliyormuş gibi düşünüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Warehouse neye yarıyor tam olarak? Benim ki 12k resourcelardan depolayabiliyor ama ironum 15k ve artıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 ekstra depo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Nası ekstra depo? Normalde ne kadar toplayabiliyorsun ki warehouse olmadan? 12k dio çünkü max ama 15k resourceum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 storage capacityni arttiriyo? town hallun levelina gore degisiyo, lvl6 30k mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 boşa yapmışım o zaman ben şuan lvl 4 warehouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 neyse işe yarar elbet giremediğim zaman olur falan dolar oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 oyunda önde giden "kaleci tayfası"nın geriden gelen kalecilere olan avantajını engelleyen bi sistem yok. forumlar bu mesajlarla kaynıyo zaten herkes şikayetçi, ilerde götüren ezicek diye bi görünüm var ama ı ıh. herşey dengeli yapılıcak aslında, 1 hafta süreye sahip olan herkes o 1 haftada yeterli orduyu çıkartabiliyo ve defansta olan hep avantajlı olucak taktiğe göre. scoutlarını basıp şehrini casuslara karşı da korursan daha ne olsun ki, ilk şehrini kaynak şehri yapar diğer şehirlerini found ettiğinde de oraya kaynak yardımı yapıp oralardan asker basar bu sırada da yağma yapa yapa kendini geliştirmeye çalışırsın. olmadı kale olanları kaybedersen kapitalizme kurban gitmiş oluyosun duuude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 e onceden baslayanin avantajini neden engellesin ki adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Server 2`de all. varsa dreagloth`a inv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 ben edicem ben ettim kütür kütür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 simdi server 3te kimler var? ve kimler acilirsa yeni eu servera gecicek? ben 2'dekiyle pek oynamiyorum artik arada girip upgrade order veriyorum ama cok kotu yapilandim ordan bi cacik olmaz, 3'te daha iyiyim ama daha da iyi olabilirdi, yeni server acilana kadar 3'teyim. 2'de devam edicek olanlara koordinatlari veririm savas acildigi zaman farmlarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 dungeon raid ne işe yarıyo ve ne kadar asker göndermek akıllıca olur? bir avuç askerim var, boş durmasınlar diye raide göndersem mi, yoksa zararım karımdan daha mı büyük olur az sayıda gönderirsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar