LucifeL Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Bu arada daylan istesem ayırırım lafının altında büyük bir hırs sezdim hani olay daylan çocuktan hoşlanıyor ama elde edemiyor gibi bi izlenim yarattı yani ulen ben buradayım ama o başkasına gidiyor gibi birşey de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 yahu 1) güvenmediğin kızı arkadaşına niye ayarlarsın? akşam simidi style bişey için mi? 2) hadi ayarladın ve olay akşam simidini geçti yüzüğe doğru gidio (abarttım olsun) adam mutlu işte varsa kızın bi yamuk tarafı, gösterirsin çocuğa ayrılır. kızın kötü bi huyu aldatması yoksa sen sadece "arkadaşımı çaldı" diye kıza deli oluosan bi tuhaflık var. sonuçta en yakınınsa mutlu olduğunda sevinmen lazım. 3) kız çocuğu sana göstermio mu abi? git evine yanlarına uğra ne bilim madem özlüosun ben olasm öyle yapardım. 4) ya da sende bi ego sorunu olmuş bu durum. "o kız benden daha low lvl nasıl olur da benden çeker aggroyu" die. o zaman az daha dps yapmak gerek 5) ayrıca evet, adam senden bi beklentisi var olduğu için çok yakın davranmış olabilir. ama sen kalkıp ona kız yapıcak duruma geldiysen senden tüm ümidi kesmiş ve elindeki hedefe dps e focuslanmış olması mümkün. ki abinin dps i 12 13k larda gezio anladığım kadarıyla. ama harley dedin gear score kötü. demek ki neymiş, skillz > gear abiye de helal diyerek noktalıyorum. (öğle tatilinde olduğum nasl belli uzun cümle fln kurdum vay be) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Arkadaşın afedersinde görmemişin sevgilisi olmuş tam. Bro's before hoes de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Dartanian said: Topicte bi laf sokma çabası içine giren insanların her zamankinden farklı olarak cevap alamamalarına karşılık, yetersiz yetersiz laf sokmaya çalışmaya devam etmesi ve dönüp aynaya hiç bakmaması, şurda sanki kendisi matah bişeymiş gibi devam etmesi komik olmuş. Sizi küçük düşürmüş bu yaptığınız. Paticikte bitmesi gereken şeylerden biri de bence daha önce yaşanan tartışmaların, her sevmediğin kişiyi tekrar gördüğünde bi laf sokma çabasına girilmesidir.Eğer şurda birini sevmiyosan yazma onunla ilgili bişey. yanlış topic mesajınız taşınmıştır yönlendiriliyorsunuz http://forum.paticik.com/read.php?2,4170963 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Sen istedin diye hemen 3.paragrafı oraya kopyalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Yok ya o 3.paragrafın yeri burası olmadığı için kopyaladım senle alakası yok asdada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 yeni bi taktik gelistirdim, bir hatun olarank hic bi erkeke basindan kanka demiceksin. kardesim falan de ki ensest'e girer düsüncesiyle sana yazmasin EHEHEUEUEUE (of kes) yok lan da yani. kardes lafi gecince bi gurur yapar, türk deliganlisi iste. YAPMAZ MI? yoksa ''dünya ahiret OOOOHS'' diye dalar mi? ne tirt meseleler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Sevdiği çocuk nile abla diyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 komşu kızı kardeştir kaldır kaldır.... kaldıramazsan kaldırırlar gülüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 yoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 aşkta gurur olmaz sdfljs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 pagefail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Dartanian said: Sevdiği çocuk nile abla diyince. sübyanlara bakmiyorum sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Sevdiği çocuk nile bilider diyince? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 kes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Dartanian said: Topicte bi laf sokma çabası içine giren insanların her zamankinden farklı olarak cevap alamamalarına karşılık, yetersiz yetersiz laf sokmaya çalışmaya devam etmesi ve dönüp aynaya hiç bakmaması, şurda sanki kendisi matah bişeymiş gibi devam etmesi komik olmuş. Sizi küçük düşürmüş bu yaptığınız. Paticikte bitmesi gereken şeylerden biri de bence daha önce yaşanan tartışmaların, her sevmediğin kişiyi tekrar gördüğünde bi laf sokma çabasına girilmesidir.Eğer şurda birini sevmiyosan yazma onunla ilgili bişey. bence burda tasladigin beyaz sovalyelik cok yersiz olmus. Topikte bir yigin trolleyen var, onlari zaten ne daylan sallamis ne de ciddi yazanlar. Ciddi fikir buyuranlar da nefret veya on yargiyla anlatmiyor birsey, kendi adima konusayim ilk postu hayretler icerisinde okudum, bu dusunce yapisi asiri derecede ters geldi ve bu konuda yorumumu yaptim. Burasi internet arkadasim, biri ozelini acip fikir danisiyorsa, gelecek her turlu cevaba hazir olmalidir, burasi onaylama makinasi degil. Yazin trollereyse zaten sallayan yok, benim gibi ciddi ama aci yazanlaraysa lutfen haddini bil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 adamdaki meric potansiyeli cok yüksek. ama henüz gelisme asamasinda. eh! türkceme tüküriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 vaniLLe said: yeni bi taktik gelistirdim, bir hatun olarank hic bi erkeke basindan kanka demiceksin. kardesim falan de ki ensest'e girer düsüncesiyle sana yazmasin EHEHEUEUEUE (of kes) yok lan da yani. kardes lafi gecince bi gurur yapar, türk deliganlisi iste. YAPMAZ MI? yoksa ''dünya ahiret OOOOHS'' diye dalar mi? ne tirt meseleler ya. yazıcak olan yazıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 emir postunu editle. akşam 6 da at. sınavım var şimdi. dramayı kaçırmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 fede said: emir postunu editle. akşam 6 da at. sınavım var şimdi. dramayı kaçırmak istemiyorum niye drama olsun ki, adam post tarzimizi elestirmis, biz de elestirisini elestirdik, bunu yazarken de herhangi bir dram yaratacka unsur da yok. fikir ayriligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 kardeş derler, seni arkadaşça seviyorum derler, aramızda bişey olması mümkün değil derler, seni abi gibi seviyorum derler.. ne derlerse desinler sonunda OOOHHSSS derler!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 said: Eğer şurda birini sevmiyosan yazma onunla ilgili bişey. su da nasi yalan var ya. ehuh eger surda birini sevmiyosan yazma, o seni seviyosa sana döner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Şövalyelik değil ayrıca bu topicte bariz bi şekilde yapıldığı için söyledim. Yani sonuçta tanıyorum şurda bi çok kişiyi ve hani sadece sevmediği için laf sokma çabası içerisinde olduklarını biliyorum.X kişisi açsa hiç bişey yazmazlardı bunu da biliyorum.Madem sevmiyosun kendisi hakkında ve onun açtığı bi sıkıntısı hakkında dalga geçme.Komik oluyolar bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 sen hiç yapmıyosun di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Şurdaki meriçlik değil ayrıca daylana denk gelmesidir salaklık yapma nil. Sadece gıcık oldum herkesin şurda bazı şeylerini biliyorum belaltı vurmaya çalışıyolar.Gelip biz bi laf edince yancılarıyla geliyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar