Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uyyyy çok mutsuzum :(

daylan

Öne çıkan mesajlar

abi benim de boyle sadece arkadas olan 2-3 tane yakın kız arkadas var. hani her turlu muhabbeti edebildigin. ama gel gor ki kız ayarlasana diyorum ne ayarlıcam yeaaa diyolar. bi tanesine arkadasını ayarlasana dedim kustun bi sure trip atti. anlamiyorum bunları iste. ben ayarlarım mesela gayet
Sosyal ağlarda paylaş

ben de ayarlamam hatta kankamın sevgilisi varsa bayaa bi uzaklaşıyorum. onlar da ayarlamaz. garip bi kıskançlık var. ya bu kanka olayı sanırım "elimin altında bulunsun" muhabbetinden doğuyor gibi hem kız için hem erkek için. şu anda mesela 2 senedir her şeyimi paylaştığım bir arkadaşımla, kankamla çıkıyorum, ikimiz de başkalarıyla çıktık, birbirimize anlattık hep, ayrıldık vs, en son ikimiz de boşta kalınca bi ekşın doğdu tabii. ekşından kastım sevişmek değil hayır.
Sosyal ağlarda paylaş

hahaha. ama bu arada cidden illa oyle bir sey yok. mesela o arkadasim dediğim kızlarla iki tarafta bosken de boyleydik doluyken de. ama gel gor ki kız ayarla dedim mi olmuyo o is . ayarlamiyolar. kızıyolar pezo muyum ben diye. anlamıyorum.

hani kızlar severdi copcatanlıgı
Sosyal ağlarda paylaş

sesu said:

Sevgilin duymasın bence "boşta kaldık ondan galiba" dediğini.
Ayrıca yakın arkadaş olanlar boşta kalıp da sevgili olmuyor abi. Öyle oluyor galiba demişsin de ondan dedim^^

ya ama şu var, karşındaki "şundan hoşlanıyorum, bunu seviyorum, onla çıktım" vs. diye konuşurken, onunla muhabbetlerini anlatırken ondan hoşlanamazsın ki istesen de, mantıklı değil yani. bi benim sevgilim oluyodu, bi onun hoşlandığı oluyodu, hep birbirimize anlatıyoduk. o uzun süredir boştaydı, ben sevgilimden ayrılalı 1 ay falan olmuştu, neden sevgili olmuyoruz ki dedik, olduk. böyle oldu mesela. o yüzden öyle dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi benim çok yakın bir kız arkadaşım var bu sene tatile gittik grup olarak ikimiz aynı odada kaldık benim odada işim var siktir git dedim, iyi ben de aşağıda bir çocukla tanıştım odasına çağırdı gideyim bari dedi gitti. Ha bu arada 1 saatte bir mesaj at herşey yolunda diye dedim böyle large olmak onu düşünmediğim anlamına gelmez. NE ÇOCUĞU LAN TANIMADIĞIN ÇOCUĞUN ODASIN HEBEBELBL de diyebilirdim, sözümü de dinletirdim. Kızla arkadaş olacaksan böyle olmalı. Yoksa öyle yarı arkadaş, hafif flört, ne olacağı belli olmayan durumlar leş.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...