mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 off ne merak edioduk bizde noldu acaba diye. cok saol haber verdiğin için. ayrıca baya kıskanmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Ahahahaha :D mokoko sdfsd @daylan: Komikti valla üzgünüm, senin için de hayırlısı olmuş bi daha yaklaştırma kötü kötü kızları o çocuğun yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 mok-imzanla uyuşmuyorsun. sadece içimden geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 bu topic hakkında tek diyebileceğim, hala harley giyen mi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 özet geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 sipeyskeyk said: bu topic hakkında tek diyebileceğim, hala harley giyen mi var ? Yeaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Böyle kanka ben de istiyorum ama, gelip kızlar kalbimi kırıp gidiyolar. Bu kız kötü desin benim için savaşsın, öyle kankam olsun lan benim de =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Facebook'un varsa şuanda diyor ya oraya mutsuzum yaz bir sürü kanka ordusu gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 sipeyskeyk said: bu topic hakkında tek diyebileceğim, hala harley giyen mi var ? 15 sayfadan bunu çıkardığına inanamıyorum dostum. nereden bakıyorsun hayata :D (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 benim de çok kankam var ya. her boka burunlarını sokuyorlar, dünya güzeli getiriyorum bu kızdan hoşlanıyorum diye, hiç dikkat etmediğim ayrıntılara dikkat edip "MEH ÇİRKİN BU" çekiyolar, anlamıyorum. kız kankanın tek güzel yanı testesteron içermemesi, gerisi leş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 abi benim de boyle sadece arkadas olan 2-3 tane yakın kız arkadas var. hani her turlu muhabbeti edebildigin. ama gel gor ki kız ayarlasana diyorum ne ayarlıcam yeaaa diyolar. bi tanesine arkadasını ayarlasana dedim kustun bi sure trip atti. anlamiyorum bunları iste. ben ayarlarım mesela gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 O yüzden sen erkeksin onlar kız :D anlamaya çalışmamak lazım. Benim kız kankalarım zamanında kız tavlamama yardımcı oldular baya. Adım adım taktikler falan verdiler. Şimdi nerdeler peki? Yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ben de ayarlamam hatta kankamın sevgilisi varsa bayaa bi uzaklaşıyorum. onlar da ayarlamaz. garip bi kıskançlık var. ya bu kanka olayı sanırım "elimin altında bulunsun" muhabbetinden doğuyor gibi hem kız için hem erkek için. şu anda mesela 2 senedir her şeyimi paylaştığım bir arkadaşımla, kankamla çıkıyorum, ikimiz de başkalarıyla çıktık, birbirimize anlattık hep, ayrıldık vs, en son ikimiz de boşta kalınca bi ekşın doğdu tabii. ekşından kastım sevişmek değil hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Sevgilin duymasın bence "boşta kaldık ondan galiba" dediğini. Ayrıca yakın arkadaş olanlar boşta kalıp da sevgili olmuyor abi. Öyle oluyor galiba demişsin de ondan dedim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 (tu) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Hayır şimdi arkadaşla sevgili olduk bir kere. Dötü kurtarmak adına kendimi sorumlu hissettim asdasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 hahaha. ama bu arada cidden illa oyle bir sey yok. mesela o arkadasim dediğim kızlarla iki tarafta bosken de boyleydik doluyken de. ama gel gor ki kız ayarla dedim mi olmuyo o is . ayarlamiyolar. kızıyolar pezo muyum ben diye. anlamıyorum. hani kızlar severdi copcatanlıgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 sesu said: Sevgilin duymasın bence "boşta kaldık ondan galiba" dediğini. Ayrıca yakın arkadaş olanlar boşta kalıp da sevgili olmuyor abi. Öyle oluyor galiba demişsin de ondan dedim^^ ya ama şu var, karşındaki "şundan hoşlanıyorum, bunu seviyorum, onla çıktım" vs. diye konuşurken, onunla muhabbetlerini anlatırken ondan hoşlanamazsın ki istesen de, mantıklı değil yani. bi benim sevgilim oluyodu, bi onun hoşlandığı oluyodu, hep birbirimize anlatıyoduk. o uzun süredir boştaydı, ben sevgilimden ayrılalı 1 ay falan olmuştu, neden sevgili olmuyoruz ki dedik, olduk. böyle oldu mesela. o yüzden öyle dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 neden sevgili olmuyoruz ki iyiymiş. can sıkıntısından çıkmak gibi sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ya tam olarak öyle demek istemedim. veremedim o duyguyu. neyse işte. anlamışsınızdır demek istediğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Abi benim çok yakın bir kız arkadaşım var bu sene tatile gittik grup olarak ikimiz aynı odada kaldık benim odada işim var siktir git dedim, iyi ben de aşağıda bir çocukla tanıştım odasına çağırdı gideyim bari dedi gitti. Ha bu arada 1 saatte bir mesaj at herşey yolunda diye dedim böyle large olmak onu düşünmediğim anlamına gelmez. NE ÇOCUĞU LAN TANIMADIĞIN ÇOCUĞUN ODASIN HEBEBELBL de diyebilirdim, sözümü de dinletirdim. Kızla arkadaş olacaksan böyle olmalı. Yoksa öyle yarı arkadaş, hafif flört, ne olacağı belli olmayan durumlar leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Anladık anladık, olur öyle. Bazen de olmaması için kasarsın hatta kaybetmemek için falan. İnsanlar çok gerizekalı yaratıklar lan. Aşık falan oluyolar, acı çekiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Ege gerizekalısın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 "uzay keki" said: Yoksa öyle yarı arkadaş, hafif flört, ne olacağı belli olmayan durumlar leş. kesinlikle de, dişi bünyelere bunu anlatmak biraz zor oluyo genelde. e ben de saçmalıyorum bazen tabii. nilep haklı aslında çok saçma salak şeyler bu kadın erkek ilişkileri ya, genellemeye hiç gelmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Dartanian said: Ege gerizekalısın lan. Tabi olum aklı başında adam aşık olur mu? Deli işi aşk dediğin sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar