daylan Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 cok yakın bi erkek arkadasım var. ve düzenli bi ask hayatı olmayan bi adam.yani en cok hayatında dostları ve işi için yaşayan bi insan da diyebiliriz.kendine has tarzı ne biliyim tipide fena değil hani kızlarda pek begenir zaten agahı,fakat düzenli bi aşk hayatına hiç girmemişti. neyse artık benım sayemde bi sevgilisi var :( benım sayemde diyorum cunku kız benım arkadasım sayılır ama değil yani sadece tanıyorum o kadar. Allah benı kahretseydi de buna vesile olmasaydım. artık düzenli bi sex hayatı,temiz bir evi,ütülü t-shirtleri,boyalı harleyleri hazır bi şekilde artık önünde. ee önünde önünde olmasına da buraya kadar iyi hoş ama bundan sonrası benım için fena; artık ne beni arıyor,soruyor,ilgileniyor varsa yoksa sevgilisi. ne derdimi anlatabiliyorum ne sevincimi paylaşabiliyorum. hayır yanı iş çıkısı yorgunluk kahvesi keyfimiz vardı bi oda yok artık . :( ayırmak da istemiyorum o oyle cok mutlu. ama ben de böyle çok mutsuzum :( kızı da pek guvenmıyorum acıkcası bunu cook onceden ona demiştim ama sanırım bizimkisi aşık gibi bişey oldu dediklerimi hemen unutmus of :( ne biliyim ya bencilmi davranıyorum ama kız harbiden guvenılmez insan napıcam bilmiyorum :( bide kızdan önceden ciddi anlamda hoslanmıyordum hala da öyleyim hatta suanda 2 katı hoslanmıyorum ama asıl işkence seviyormus gibi yapmak zorundayım yoksa arkadasımla da aram bozulcak Aman Allah'ım ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 first Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ben 1 tane didnt read lol alabilirmiyim yanında da kola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 okumadım ama; :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 kızı öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 meriçi ol adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ben okudum ama daha önce hiç bi arkadaşımı sahiplenmediğim için yorum yapamıyorum üzülme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 asistan var mı konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 kahve var asistan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 daylan said: ayırmak da istemiyorum o oyle cok mutlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 göster ona kimin daha iyi olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 sen onu arayip sormayi denediginde reddediyo falan mi? bence cocukla konus, direkt ol. özledim eskisi gibi takilmayi falan de, belki kiz kisitliyodur. buna ragmen iplemiyosa da, biragh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ona küçük asistanlar ayarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 yalvarırım bi trollemeyın. lütfen rica ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 kafasina kucuk suprizler at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 çocuk senle sadece sıkıntıdan ilgileniyomuş demek ki. sıkıntısını gidercek başkasını bulunca da yalan olmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 arkadaşın klasik erkek hastalığına tutulmuş. bi erkek genelde aynı anda iki kızı düşünemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 oha bencilliğin böylesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 tabi bazı istisnai durumlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 fede said: arkadaşın klasik erkek hastalığına tutulmuş. bi erkek genelde aynı anda iki kızı düşünemez. abi ben dusunebiliyorum. hatta genelde hepimiz dusunebiliriz. sende sorun olmasın? bi kontrol et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 kız mı daha güzel sen mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 niye bencillik olsun ki, bencil olsa gider ayirirdi. arkadasina duydugu özlemi dile getirmis sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 @vanille ona bu durumu bı kaç kere izah ettim oda bana sakın böyle düşünme gerçekten beni üzersin dedi yok öyle birşey biz eskisi gibiyiz tabii ki seninle dedi ama durumoyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 harleyi boyuyormuş kız cocuk fakir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar