Farinal Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 olabilir şu kolyeyi tak falan filan gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 HADİ YAVRUM YÜRÜ BURASI WARLOCK TR DEĞİL yazim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 forumdan sa kız yaz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 yada kendine küçük sürprizler yap sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 akşam simidi filan da diyebilirsin. de sonra ne olur onu bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ölürün yoluna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 rahatsiz said: akşam simidi filan da diyebilirsin. de sonra ne olur onu bilmem. güzel şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ya bişey vardı da çok köylü işi dediler söylemeye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ben bi kere bir bayan arkadaşıma güzel bir kırmızı şarap+gül+kalp şeklinde kutuda bulunan enfes isviçre çikolatası almıştım. kapıyı açınca böyle sırıtarak hepsi kucağımda durdum. çok iyi oldu çok güzel oldu, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 abi sağlam yatırım gerekiyor ona. bir de o combo her zaman yapılır yani. hızlı sonuc için fix reçete. biraz daha uğraşmak lazım bazen ama abartmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 60-70 kağıda bitirilir kasarsan.şarabı güzel bişey almazsın ki çok da farketmez yani. kesin sonuç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ben vermiştim bi miktar, baya içime oturmuştu. 1 saat sonra E HAD AÇ DA İÇELİM YAAAAW dedim acımadım içtim sdklaklşdaslkdadajk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 adam fakir para vermek istemiyorum demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ekonomik paket de yapilabilir. köpeköldüren ya da bira + milka cikolatasi + gül.(yoldum cicekcisinden) altina da varoslarin bagrindan kopmus bir mesaj .. ''askin sarabindan bilmeden icdim..'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ben bir seferinde gayet güzel bir şarap götürmüştüm. öle çok pahalı olmayan ama gerçekten güzel bir montepulciano şarabıydı. kafamda hem şarapı günü geçmeden içerim bahane olur filan gibi düşünceler vardı. kız şimdi bunu içmeyelim ziyan olmasın diye kenara koymuştu. kafa atacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 vaniLLe said: ölürün yoluna. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=%C3%A7i%C4%9Fdem%20seni%20her%20t%C3%BCrl%C3%BC%20seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 duvar yazısının fotosuunu ararken fail buldum said: (Ç)OK MUTLUYUM SENİNLEYKEN BEN... (İ)NANKİ İLK GÖRÜŞTE VURULDUĞUM KİŞİSİN SEN..!!! U(Ğ)RUNDA HERŞEYİMİ FEDA EDERİM SENİ SEVİYORKEN... (D)AHADA MUTLU ETMEK İSTERİM SENİ BEN..!!! (E)LLERİMİ UZATTIM SANA TUT SENDE SEVECEKSEN... (M)UTLU OLALIM BİR YUVA KURALIM BEN VE SEN..!!! http://www.frmtr.com/sevgini-haykir/445622-seni-seviyorum-cigdem.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 bitince resim de koysana farinal the "manyak laf" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Sparkcaster said: adam fakir para vermek istemiyorum demiş fakirlikten deil parayla alınan şeylerden sıkıldım ayrıca reis bi sonuç getirdi herkese tavsiye hLL TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ona küçük bir süpriz yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ona rendeleyemeyeceği bir teklif sun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 http://www.cci.com.tr/uploads/content_p/20080630191805.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 fede said: hedef şaşırıyosun. bi sonraki hamleni düşünemiyosun emir. abi 3. sayfadaki bir seye 9. sayfada gulmek istemezdim ama. ashfuahfa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 oyuncak ayı al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ayı al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar