Farinal Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 bence bizde gelelim hep beraber kebapçıya gidelim hadi giyinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 çiğ köfte çeçenistanlıların yemeği cahilmisiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 rakı - balık cok iyi aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 rakı yunanlıların icadı. balıkta japonların. olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 diger uluslar ne rahat ya. fransız sumuklu bocek verir, japon balıgı pisirmeden koyar, italyan ketcaplı makarna, amerikali para verir git dısarda ye die. ulan bizimkiler cok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 cevaplar icin saolun :) sanirim tarhana yada ezogelin corba ile baslicam ama ben tarhanayi sevmiyorum mesela ama bazi kisilerde bayilir, o yuzden ezogelin tarifi alirsam birinden tabiki ev yapimi cok ii olur bunun disinda karniyarik/imambayildi + tereyagli pilav + cacik kombosu cok ii duruyo. bunlarinda bilen tarifini verirse cok iyi olur valla ama detaylari atlamayalim sonra rezil olurum :) baklavayida karisik gulluoglundan yaptiririm artik. varsa tabi alternatifleri soleyebilirsiniz ama su yukaridakilerin tarifleri cok makbule gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ciddi bişey yazayım bak çorba olarak tarhana, ezogelin gibi çok baharatlı çok doğuya ait lezzetler yerine yoğurt çorbası dene onların damak tadına daha uygun olur. bi de sadece imam bayıldı ana yemek olarak çooook hafif kaçar. yanına aperatif olarak içli köfte yapan bi yerde içli köfte iste mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 + hem kolay hem gayet Türk İŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 kurufasülye pilac cacık şaşma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 fırında kofte turk yemegi sayilmaz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 sana bi tek imambayıldı tarifi lazım gerisi kolay bak önce patlıcanları soyucaksın. içini yarıp uzunlamasına çekirdeklerini çıkart bence ben sevmiyom çünki. sonra bi tuzlu suya koy 5 10 dk beklet. sonra patlıcanları biraz kızart kızgın yağda. ardından ince ufak doğradığımız soğanı, kıymayı, biberi artık içine ne koymak istersen domatesde koyabilirsin bi tavada pişir. çok yağlı veya yazğsız sana kalmış bu. daha sonra içini yardığımız patlıcanların içine doldur bi tencereye koy. tabi üst üste koymıycaksın. üstüne su ekleyeceksin abartma bu suyu patlıcanların bu içini doldurduğumuz yerine pek gelmesin. pişireceksin bu kadar. afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauren Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Karı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Morten'e makarna yediriyorum ben. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 asinanyavuz said: çorba ezogelindir, ne biliyim tarhana falan da otantik biraz, domates, mercimek falan da olur direk. ana yemek imam bayıldı yapın. üstüne bi de pilav yaptın mı tamam işte. yaprak sarma, mantı da olabilir falan. zeytinyağlı enginar dolma yapın, bi an canım istedi. tatlı evde yapabileceğin çok bişey yok bence bi yerden fıstıklı baklava, künefe, vesaire temin etmeye çalışsan daha iyi olur. evde aşure yaparsın, muhallebi falan olur aklıma başka bişey gelmedi benim. üstüne bi türk kahvesi + lokumla geceyi sona erdirirsin. tabi o sırada türk sanat musikisinin nadide eserlerinin de eşlik etmesini tavsiye ediyorum ben. sen türk sanat müziği eşliğinde bi ara bana fajita yapsan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 MENEMEN Bak büyük harflerle söylüyorum. MENEMEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 hayır melemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Vişneli Yaprak Sarması, Peynirli Su Böreği ve İçli Köfte, Tavada Pişirilmiş Lagos, Deniz Börülcesi, Enginarlı Mantı ve Limon Kremalı Safran Sosu ile, Fıstıklı Baklava veya Nevzine veya Kaymaklı Ayva Tatlısı, Çay veya Kahve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mantı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Norak said: Vişneli Yaprak Sarması, Peynirli Su Böreği ve İçli Köfte, Tavada Pişirilmiş Lagos, Deniz Börülcesi, Enginarlı Mantı ve Limon Kremalı Safran Sosu ile, Fıstıklı Baklava veya Nevzine veya Kaymaklı Ayva Tatlısı, Çay veya Kahve tmm elitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ama okumadığın belli adam zorlanmayacağım yemekler demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 kermit said: sana bi tek imambayıldı tarifi lazım gerisi kolay bak önce patlıcanları soyucaksın. içini yarıp uzunlamasına çekirdeklerini çıkart bence ben sevmiyom çünki. sonra bi tuzlu suya koy 5 10 dk beklet. sonra patlıcanları biraz kızart kızgın yağda. ardından ince ufak doğradığımız soğanı, kıymayı, biberi artık içine ne koymak istersen domatesde koyabilirsin bi tavada pişir. çok yağlı veya yazğsız sana kalmış bu. daha sonra içini yardığımız patlıcanların içine doldur bi tencereye koy. tabi üst üste koymıycaksın. üstüne su ekleyeceksin abartma bu suyu patlıcanların bu içini doldurduğumuz yerine pek gelmesin. pişireceksin bu kadar. afiyet olsun bu cok ii oldu valla, eh bide lapa olmadan tereyagli pilavin inceliklerini alirsak misafirler god damn! diceklerdir :) ha bide ezogelin icin arastirmalara basladim ama varsa nasi yapildigina dair tavsiyeler alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 valla pilav içinde önce pirinci bi yıka. biraz suda beklet sonra suyunu süzdür. tereyağı ile şehriyeleri biraz kızart bu pembeleşinceye kadar hikayesi işte. sonra üzerine suyunu süzdüğün pirinçleri ekle biraz karıştır kavururmuş gibi üzerine su ekle yeterli miktarda. pişerkende kapağını açma sakın suyunu çekene kadar. önceki sayfalarda yazdığım havlu taktiğinide uygula. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ya bu pilav hep kısık ateste mi pisicek peki. tamamen su varken de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 orta. çok kısık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 abi bu pilav resmen tombala yaw, yani 100% randiman ilen pisirebilen cok azdir (heralde) benimkide sans olacak sanirim birazda ama tavsiyelere uyucam. ha bide pilavin icine garnitur bezelye havuc fln seviyorum ben ama turkish orjinalligi bozulurmu? yada baska bi pilavmi o. lan valla kadin topigi gibi oldu ama, olsun kizlarda kapar belki bisiyler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar