radagast62 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 tam bir annesiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 bu konuyu her gördüğümde güncel başlıklarda inanılmaz kötü oluyorum. inşallah o adam acı çeke çeke ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 böyle puştların adını soyadını verseler ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 henüz gelmediyse birazdan nilep gelir ve köpeği suçlu bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ya bu hayvan haklarının tamamını kapsayan bi konu değil ama ilk sayfadaki yorumları gördümde yani ceza dediğin caydırıcı oldugu için bi manası var yada her suçun bir bedeli var eşitliğinden dolayı çıkmış bişe öyle bi olayki yani bunu yapan adam ne cezanın caydırıcılıgından çekinir nede suçu işledimde bedelim bu oldu diye üzülür Yanş bunu yapan insanın belliki ıqdan daha çok o duygusal zekayla sorunları var başka proplem başka bi sıkıntı var ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 işin hangi boyutu daha beter çözemedim hayvan'a tecavüz hamileye tecavüz hamile hayvana tecavüz tecavüz buna kadar düşecek abazanlık seviyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Böyleleri için gerçekten yağlı kazık lazım ya. Alttan girecek üstten çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 deli bu yaw.. önceden belirleyecek genetik alt yapı olsa keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Yapilan hareket gercekten akla hayala sigmayacak kadar rezil bir hareket ama aslinda bunlarin sinyali '' damacanaya yapilan'' durumla verilmisti daha oncedende toplum olarak daha cok yilbaslarinda turist kizlarin nasil linc edilircesine taciz edilmesine sessizce tv den izleyerek tepki gosterdigimiz surece birgun bu durum daha da ayuka cikacak cunku toplum giderek araplasirken haliyle araplarin o pis huyularida bu sekilde kanser gibi sarmaya devam edecek bu durumu bir avrupa ulkesinde gormek biraz mumkun olmayabilir ama bir arap ulkesinde bunun disinda daha ne pislikler oldugunu biraz arastirsaniz gorebilirsiniz sozde birde MUSLUMANLAR ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Kitapta köpekle eşşekle ilgili bir şey yazmıyor bi kere şaka tabi bu. hayvanoğlu hayvan nasıl yapılır bu ya zerre kadar mı vicdanın aklın yok nasıl bu kadar rezilleşebiliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 kaçak arap işçilerin çalıştığı inşaata topu kaçanlar belli etmeye başladı kendini. aynı "anasının, bacısının, kardeşinin başına da gelir" ve "acı çeke çeke ölür" temennisinde bulunanların neye tepki gösterdiklerini bilememeleri gibi bir kafa karışıklığı sanırım. bence kimse kimseye tecavüz etmesin, kimse de acı çekmesin. fazla romantik bir istek mi oldu, olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 polianna ? (yanlış yazım vardır kesin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 prens. yok yanlış yazdım prensip olacaktı. karşı olduğun eylemlerle, karşı olduğun eylemlere karşılık vermeme gibi birşey işte. prenses var bi de, pamuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 QueenofSpades said: kaldı ki tecavüzcülere de bir şey diyebilmiş bir insan değilim. üzülüyorum sadece sipeys. keşke dünya daha güzel bir yer olsa değil mi? sdffds iyice saf yaptın sen de beni ama dünkü olayla bu aynı şey değil demek istiyorum sadece. en pasifist insanlar bile yeterince damarına basıldığında kurallarını çiğneyecektir diye düşünüyorum. herkesin bir sınırı vardır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 insanın kendi ülkesinin insanından igrenmesi,soguması boyle bişey olması gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Coder said: işin hangi boyutu daha beter çözemedim hayvan'a tecavüz hamileye tecavüz hamile hayvana tecavüz tecavüz buna kadar düşecek abazanlık seviyesi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 avusturyalı sapık vardı, bunu ona vereceksin 20 bodrumunda tutacak. sonra bu onu binaya götürecek 20 yıl. böyle dönüşümlü ömür boyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Sparkcaster said: hadım etmeyi yanlış anlamışsın sen bence Tıp ilerliyor. Hadımın geri dönüşü olabilir. Taksim meydanından geri dönüş olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Hırsızın hiç mi suçu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 öeh,yeni gördüm haberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Hamileye yapılır mı bu ? İnsanlığa sığmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Abilify said: Hırsızın hiç mi suçu yok. Çakaaaal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 bütün organlara nasıl zarar verdiyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Farinal said: küfürsüz yorum yapmak istemiyorum bu adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Bone said: napae said: Hayvan herif. hakaret olarak "hayvan" kullanırken bir kere daha düşünmek lazım aslında. Evet, haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar