Pickles Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fenris Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 BabacumMostors said: artık WoW oyanyıp şarkı yazmanın zamanı gelmedi mi? http://www.youtube.com/watch?v=EY-Ios-tUC8 şunun konseri olsa giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Griswold Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 BabacumMostors said: abi bu adamlar hâlâ "ejderha mızrağı" serisi okuyup şarkı mı yapıyorlar? Wheel of Time aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Zeppelin said: 2 nisan 2011 refresh the venuedeler bu albümün turnesi ayağına. normal 49.50tl sahne önü 84.50tl biletixten satışa çıkmış. sahne önünde görüşürüz. fazla pahalı ama..hüsran olru bu fiyatlarla. gerçi liseli powah var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Griswold Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Önceki sefer de 80 civarıydı hatırladığım kadarıyla. Ben gitmem bu sefer muhtemelen, 2 posta izledim sahne önünden yeter sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… xunn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 2'den sonra sarmıyor BG konseri. Bide yaş sınırı var sanırım 18- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 4chanden sorumlu devlet bakanları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 yıl 2010 hala BG mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Flassh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 hala dinleyemedim bu albümü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wispy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Yıl 2010 insanlar hala mozart dinliyorlolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Yil 2010 hala gitar denen dandik otesi enstrumani iceren muzikler dinliyorsunuz, cok demode artik lutfen kabullenin. Ben muzik dinlemiyorum sahsen, kullandigim elektronik cihazlarin uzerindeki bilesenlerin, insan kulaginin duyamayacagi frekanslarda cikardigi ses dalgalarini dinliyorum yani, siz hala 2010 diyorsunuz. Ufkunuz acilsin biraz arkadasim, gelecegi gorun, caga ayak uydurmaktansa CAGIN OTESINE GECIN. Bu kadar dar goruslu olmaniz da Turkiye'nin gelisememesindeki baslica sebeplerden biri zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… shapshal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 yıl hala 2010 mu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zeawee Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 oha adam ağır trol. röööah madboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… asitliroachyahnisi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Milenyum sonrası ülkemizde sebepsizce ünlenen bu overrated gruba nalet olsun. Sivilceli liseli müziği. One Hit Wonder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Flassh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 metal trollemek yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Griswold Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 asitliroachyahnisi said: Milenyum sonrası ülkemizde sebepsizce ünlenen bu overrated gruba nalet olsun. Sivilceli liseli müziği. One Hit Wonder. Dragonforce varken? hadi overratedi anladım, sivilceli liseli müziğini de anlayabilirim seneyi 2003 falan kabul edersek ve iyimser yaklaşırsak ta (malum insanlar büyüyor) BG'ye one hit wonder demek muhtemelen BG ile ilgili internette yapılmış en başarısız trolling attempt olabilir. Yani ben öyle ummak istiyorum, değilse gerçekten durum vahim çünkü sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 3.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
fenris Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 BabacumMostors said: artık WoW oyanyıp şarkı yazmanın zamanı gelmedi mi? http://www.youtube.com/watch?v=EY-Ios-tUC8 şunun konseri olsa giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 BabacumMostors said: abi bu adamlar hâlâ "ejderha mızrağı" serisi okuyup şarkı mı yapıyorlar? Wheel of Time aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Zeppelin said: 2 nisan 2011 refresh the venuedeler bu albümün turnesi ayağına. normal 49.50tl sahne önü 84.50tl biletixten satışa çıkmış. sahne önünde görüşürüz. fazla pahalı ama..hüsran olru bu fiyatlarla. gerçi liseli powah var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Önceki sefer de 80 civarıydı hatırladığım kadarıyla. Ben gitmem bu sefer muhtemelen, 2 posta izledim sahne önünden yeter sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 2'den sonra sarmıyor BG konseri. Bide yaş sınırı var sanırım 18- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 4chanden sorumlu devlet bakanları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 yıl 2010 hala BG mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 hala dinleyemedim bu albümü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Yıl 2010 insanlar hala mozart dinliyorlolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Yil 2010 hala gitar denen dandik otesi enstrumani iceren muzikler dinliyorsunuz, cok demode artik lutfen kabullenin. Ben muzik dinlemiyorum sahsen, kullandigim elektronik cihazlarin uzerindeki bilesenlerin, insan kulaginin duyamayacagi frekanslarda cikardigi ses dalgalarini dinliyorum yani, siz hala 2010 diyorsunuz. Ufkunuz acilsin biraz arkadasim, gelecegi gorun, caga ayak uydurmaktansa CAGIN OTESINE GECIN. Bu kadar dar goruslu olmaniz da Turkiye'nin gelisememesindeki baslica sebeplerden biri zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 yıl hala 2010 mu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 oha adam ağır trol. röööah madboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitliroachyahnisi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Milenyum sonrası ülkemizde sebepsizce ünlenen bu overrated gruba nalet olsun. Sivilceli liseli müziği. One Hit Wonder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 metal trollemek yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 asitliroachyahnisi said: Milenyum sonrası ülkemizde sebepsizce ünlenen bu overrated gruba nalet olsun. Sivilceli liseli müziği. One Hit Wonder. Dragonforce varken? hadi overratedi anladım, sivilceli liseli müziğini de anlayabilirim seneyi 2003 falan kabul edersek ve iyimser yaklaşırsak ta (malum insanlar büyüyor) BG'ye one hit wonder demek muhtemelen BG ile ilgili internette yapılmış en başarısız trolling attempt olabilir. Yani ben öyle ummak istiyorum, değilse gerçekten durum vahim çünkü sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar