THARKAS Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Daha once dotada yaptigimiza benzer hon turnuvasi duzenleyebiliriz eger isterseniz. simdilik 4 yada 6 takim dusunuyorum ve bir haftada yada belkide bir haftasonunda bitirmeyi amacliyorum. oyunculari takima yerlestirmek 3 sekilden biri ile olacak onuda diger hersey gibi anketle belrleyecez. a-komple random b-herkes istedigi ile c-seri baslari pick yapacak. en son seri basi sistemini yapmistik ancak random isteyenler ve serbest olmasini isteyenlrde vardi. takim sayisina gore takimlar 5+1 yada 5+2 seklide hazirlanacak her takimin bir kaptani olacak o kaptan kimin oyniyacagini sececek. isterseniz takimda rotasyonda yapabilirsiniz sira ilede oynanabilir sonuc olarak 6-10 adet mac yapilacak. mode ve kurallar klasik turnuva kurallari bd yi falan tekrar aciklarim gerekirse. daha onceki gibi takim kaptanlari oyunculari tanitan yazilar falan hazirlarsa guzel ve zevkli olur birazdan onceki turnuva linklerini atarim ordan bilmeyenler bakar. tarihi gene oylama ile belirleriz once istenen tarihleri alirim onlari tek abslikta topalr anket yaparim. gene pati turnvuasi oldugu icin disardan adam almak istemiyorum sonucta eglence amacli kazanana alkistan baska bisey vermiyoruz...o yuzden patide oyniyan bilinen arkadaslar trnuvaya katilabilir. bu oylamanin sonucuna gore aksiyona basliyacam hadi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 10 kişiyi zor buluyoz eski dota tayfası yok zaten zor çıkar erkincim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?34,3912571 http://forum.paticik.com/read.php?34,3911429 http://forum.paticik.com/read.php?34,3915456 http://forum.paticik.com/read.php?34,3914107 http://forum.paticik.com/read.php?34,3912703 http://forum.paticik.com/read.php?34,3911482 bunlar takimlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 o yuzden topic actim 3 takim olsada yapariz 1.2.3 u belirleriz tek gun surer yeterki biraz aksiyon olsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 dogu karadeniz pro team kuralim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 o takım sayfaları olayındada fikir bizden çıktı en yaratıcı takım bizimkiydi zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 hepsine baktim, en kotu sizinki lan sfasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ilk fikir bizdendi o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 son üç mesajdaki çelişkiyi bulunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 son mesajdaki sazanı bulunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Bizimde takım varda bi ben patidenim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 takımlı olursa MUHLIS kılanı olarak katılmak isteriz Muhlis shall prevail! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 takimli olup olmayacagi oylamadan sonra belirlenecek ama soyle bir olay var sadece patideki kisiler turnuvada yer alabilir. isterseniz bunu yaptiktan sonra tabi yaparsak birde takimli daha ciddi bir organizasyona girisebiliriz. ama ilk olarak pati ici turnuva hedefim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 isterik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 bana uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 takımlar mükemmelmiş ahahah. neşelendim. çakalım bi turnuva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 güzel olurdu da adam sayısı ve pro sayısı yok honda şu an pek fazla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 biz pro arıyomuyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ya o değil de mesela şöle bi takım olsa: ekmek, soleth, zıwı, sparkc, +1 bide: nil, sesu, xae, haquila, +1 gibi olunca anlam olmaz :P Hoş gerçi takımlar belli değil daha. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 HENÜZ HAZIR DEĞİLİM! B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 direk varım lordsmoke başındaki lord kısmını ne siz sorun ne ben söyleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rutian Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ben de varım gerçi benim arklar yok paticikte o nedenle takımlı olursa isteyen klana gelirim hon nicki de rutian. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 valla gecen sefer cok rahat bir birincilik almıstık. calısıp geldiyseniz bizim icin sorun yok. daha eglenceli bir mac olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Misal 5 takım mı olucak 5 pro 5 noob belirlensin her takıma 1er tane verilsin kalanda random dağılsın komple random olursa 3noobun olduğu takımın kazanma ihtimalini geçtim eğlenceli olmaz seribaşı olunca herkes proları topluo sona kalan adamlar zoraki alınıomuş gibi oluyo hoş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar