Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

ben filmdeki kızı merak ediyorum, acaba tabureye oturtsak ayakları yere değecek mi?

(bkz: oha falan olmanın yolları)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

burdaki sinemaya bir sokak lambası maketi koydular, üstünde şu hapisten kaçan çatlak elemanın resmi, aranıyor diye, çok komik tip :p
tanıtımlarını falanda izledim. ilk film güzel, 2. kötü idi, buda güzel olacak gibi duruyo şimdilik.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

Yonetmenin hatası. Madem 5 film çekilecek anlaşması yapılmış o zaman cekseydi her filmi tek te. Her sene 3-4 ay bu cekimlerle ugrasıp arada özel efektleriyle ugrassaydı hem cocuklar yaşı yaşına filmi cekmiş olurlardı hem de 2 senede bir film seyrederdik. Herkesin alıştığı bir tipleme var. Sen kalkıp 3. den sonra onları değiştirirsen seyirci yeni tiplere alışamaz. İşin bir diğer yanı da filmler toplam 7 tane olacak. Çok kötü bir planlama yapıldı.
Sosyal ağlarda paylaş

4. filmde oynuyorlar. Çekimler başladı şubat sonunda çünkü.

Film ise ilk iki filmden çok üstün olacağı kesin, New York Premiere'ine giden herkes "muhteşemdi, ilk iki filmden kat kat üstün" yorumunu yapıyorlar. Filmin içinden bir sürü klip izledim ve yurt dışında bir sürü kanalın sneak prewiev'larını izledim, Alfonso Cauron'un tarzı gerçekten farklı. Kitaba göre daha karanlık yapmış ve sevdiğim tarz çekim still'i kullanmış.

4 Haziranı sabırsızlıkla bekliyorum.[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de filmler bir sene arayla çekilmiyor mu? her kitapta da okuldaki bir snesini anlaymıor mu? (bilmediğim için souruyorum) Ayrıca aynı osrun karete kid 3 filminde de yaşanmıştı eleman 3. filmde kid mid değildi ama makyajal bir güzel parlatmışlardı. Yani bunlar soru ndeğil öle :P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

ya gayet de merak ediyorum cunku severim :utaniem:
ama oyuncuların degismesi sacma ya da ben anlamadım. sonucta harry potter da buyuyo eh kardes kardes buyusunler gercegiyle aktörü.
yok yok sacma diildir bi ben mi akıllıyım :)[signature][hline]kendimi bildim bileli okuyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

heyecanla bekliyoruz

harry potter 3. kitaptan sonra ciddi ciddi okuansı bi seri oldu zaten[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya
Sosyal ağlarda paylaş

Evet filme bugün Tepe Cinemaxx'ta 14:30 seansına gitmiş bulunmaktayım. Bir HP sever olarak filmi acaip sevdiğimi söyleyebilirim.

Alfonso Cauron çok iyi bir iş başarmış. Çekim teknikleri çok hoşuma gitti. Müzikler desen zaten Williams imzalı. Efekt'lerde muhteşem. Oyunculuk desen zaten film ünlü kaynıyor. Üçlünün performansıda gerçekten muhteşemdi.

Filmin çoğu yerinde tüylerim diken diken oldu resmen. Herkese tavsiye ederim.[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

bütün kitapları okudum filmede arkadaş gazıyla bugün gittim.( parama yazık oldu açıkcası vcd falan izliycektim normalde)

bana kalırsa rezalet ya. yine olan olmuş her seride olan şey : bir sürü süper efekt ama kurgu , olay örgüsü rezalet ya. film bittiğinden lan nasıl , hödö ? gibi kalıyor insan. olay örgüsü hele berbat herşeyi kısa kısa sokalım derken olayları takip edemiyorsunuz. açıkcası ilk iki filmdeki o muhteşem havayı yakalayamadım ben. yani filmden çıkalı bir iki saat oldu direk unuttum çünkü böyle akılda kalmıyor her şey hızlıca geçip film tak bitiyor.[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Sosyal ağlarda paylaş

ha çeviri olayına değinicem. Türkçe dublajlı izledim belki sırf o yüzden bütün zevkim ta baştan kaçtı. ya kardeşim bu kadar iğrenç sesler seçilebilir mi ya? adamlar öküz gibi olmuş hala 5 yaşındaki çocuk sesi kullanılıyor[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şahsen filmi begendim. Ama tabii ki bir cocuk filmi gozuyle bakarak. Çocukken okudugum hikayeler ve düşlerim geliyor aklıma harry Poter' i seyrederken ama bu bölümde bu daha fazla oldu sanki. Daha önceki bölümlerden daha fazla etkiledi. Kitabı okumadım fark vardır yoktur bilemiyeceğim fakat konu tabii ki basit ve tahmin edilir. Bu da gayet doğal sonuçta çocuklara masal, bu da cocukları için malaslın filmi. Her ne kadar büyükler tarafından çocuklardan daha fazla talep görse de sonuçta özünü de unutmamak gerek.

Filmde Emma Thompson' a bittim. Zaten kadına hayranım. Much Ado About Nothing filminde izlediğimde hasta olmuştum kadına. Burada da bayıldım.

Gary Oldman da benim favori oyuncularımdandır. Kötü adam rolleri konusunda üstüne adam tanımam. Eee tabii Gary Oldman da olunca beğenim tabii ki de arttı.

Bu da yeni bir Harry Potter. Yine aynı temelar ve aynı konu ve aynı hileler ilk iki filmdeki gibi işlenmiş. Ama sanki görüntüler daha bir hoş göründü gözüme. Harry Potter filmlerini sevenler bunu da beğeneceklerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk dört kitabı okumuştum hepsi beni sarmıştı ve 2 gecede bitiriyordum bir tanesini ama azkaban tutsağı gerçekten en fantastik olanı ve en beğendiğimdi 1. filme gitmiştim çok kötüydü ikinciye gitmedim buna kesin giderim.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...