Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Bursaspor Manisasporu ağırlıyor. izliyorum maçı da topicini açayım dedim çok tutmasa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bursa alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bursanın almaması çok büyük süpriz olur. maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 berabere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Bursa bando kurmuş, espana falan yapıyorlarmış diye duydum(?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 güzel maç oluyor. bursa bastırıyordu fakat bir 10 dakikadır manisa yükleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 nereden izliyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 iki kaleci karşı karşıya.. edit: 1-0 edit2: trt veriyor radyoda dönüşümlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 tüm maç yattılar skora 2lediler şimdi.dk 87 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 çok ta kötü maç değildi aslında. manisa bazı bölümlerde bastırmaya çalıştı. ancak arada bariz bir kalite farkı var. manisa topu eviriyor çeviriyor ama hiç tehlike bile oluşturamıyordu. 2-0 çok normal bi sonuç. bursa tam gaz ilerliyor. bu hafta sonuçlarına bakarsak artık fenerliler bursayı desteklemeye başlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Manisanın pozisyonu yoktu , defans yapabilen iyi takım illaki golü bulur , öylede oldu , Bursa bu sene şampiyonluğu hakediyor , mevcut puanlarının üstüne ankaraspor ve diyarbakırdan gelecek 6 puanıda koyarsak çok önemli avantajları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Maçı izledim öyle çok aman aman bir maç olmadı ama ben Türkiye liginde 2 bekide hem ofansta hem defasta bu kadar disiplinli oynayan Bursa takımı hariç yok özellikle Ali Tandoğan'ın bu performansı Beşiktaş'ta yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar