Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pazar günü sabahın körü..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu sabah saat 9 civarı kapı çaldı bi açtım bilmem ne suyu broşürü verip gitti eleman.

oha ya bu ne arkadaş. sabahın köründe beni rahatsız etmeye ne hakkın var.

geçen gün de kapıya yapıştırmışlar broşürleri marketlerin vs.

her gün her gün bişeyler bırakıyorlar arkadaş bıktım ya.

bunları nereye şikayet edebilirim ?
Mesaj tarihi:
bubi tuzağı daha mantıklı aslında.

istanbuldayım, abi hangi birini arayayım her gün başka başka marketlerin ilanları geliyor. hemde birer tane değil on yüz bin milyon tane

ciddi varmı böyle şikayet edebileceğim bi yer ?
Mesaj tarihi:
apartmansa yöneticiyi deneyin..

alt kapının kapandığından emin olun ve "aşağıdan zile basıldığında kameradan bakmadan yahut diafondan konuşmadan kapıyı açmayın! hele satıcıya hiç kapı açmayın (opsiyonel olarak ulan denilebilir)!" zılgıtını çekin düzenli aralıklarla.

sene 4-5kere çekmeniz sizi bu sıkıntılardan kurtaracaktır.

işe yaramazsa gri kafatasının gücüne sığınıp tokatlayın adamları. bir daha gelmezler umarım..
Mesaj tarihi:
Dag nerde Inek icti miydi yok yok baya uzak kalmisim :)
Konuya deginecek olursak sanirim Reklamlari saglayan sirketleri arayabilirsiniz derdinizi anlatmayi deneyebilirsiniz.
Mesaj tarihi:
Bizim burda kapıyı çalmadan dağıtıyolar. Hatta geliyo bak fışt fışt kapının altından itme sesleri yine dağıtıyo bi tanesi. Kapının önü broşür doldu ne zevk alıyolar anlamıyorum arkadaş.
Mesaj tarihi:
Mum_Chamber said:

hortum cek, agzinda vanasi olanlardan. ac kapiyi hortumla, dilenci ya da saticiysa daya suyu suratina.

sonra o dusunsun

bak bu sistem otomatik hale getirilebilinir. otomatiğin yanına bir vana koyulur bakılır eğer satıcı ise vana açılarak kapının üzerindeki musluktan hayrına satıcıya soğuk bir duş aldırılabilir...
  • Yeni Oluştur...