Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Denizlispor-Beşiktaş (15.03.2010 @ 20.00) »

ermynorac

Öne çıkan mesajlar

rüştü'den bahseden hiç olmamış. maçı izlemeyenler için söyleyelim.

denizlinin sağ kanattan gelerek uzak noktaya çektiği suç sonucu top rüştü'nün elini yalayarak kalenin sağından dışarıya çıkmıştı.

hakem bunun sonucunda kale vuruşunu göstermiş ancak rüştü topun kendisinden çıktığını ve korner olması gerektiğini hakeme anlatmaya çalışmıştı...

bu rüştü fenerbahçe'ye fazla geliyormuş diye düşünmeden edemedim ve aklıma fenerbahçe'nin 1-0 kaznadığı maçta cristian'ın yaptığı geldi.

hatırlarsanız maçın sonlarına doğru antalyaspor bastırıyordu ve fenerbahçeli bir oyuncu kendi ceza sahasına yakın bi bölgede oyunu soğutma amaçlı yere atmıştı kendisini. antalyaspor ise oyunu devam ettirmek istemişti. ancak hakem sakat oyuncu nedeniyle oyunu durdurmuştu. buraya kadar herşey normal.

daha sonra top hakem atışıyla fenerbahçe'ye verilmişti. ve fenerbahçeli duruşunu gösteren cristian topu antalyaspor'lulara vermek yerine topu atabileceği en uzak ve ölü noktaya birazda şansının yardımıyla hemen korner bayrağının yanından taça atmıştı. gerçekten görülmesi gereken, iğrenç bir davranıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

cristian'ın o hafta yaptığı hareketin ne kadar fenerbahçe gibi bir klübün oyuncusuna yakışmadığını söylemektense ve rüştü'nün denizli maçındaki hareketini taktir etmektense böyle basit yorumlarla idare edersiniz zaten.

o yüzden takım emre bilica cristian ve nice benzeri oyuncularla dolu. seyirci memnun böyle oyunculardan. :D
Sosyal ağlarda paylaş

ermynorac said:

cristian'ın o hafta yaptığı hareketin ne kadar fenerbahçe gibi bir klübün oyuncusuna yakışmadığını söylemektense ve rüştü'nün denizli maçındaki hareketini taktir etmektense böyle basit yorumlarla idare edersiniz zaten.

o yüzden takım emre bilica cristian ve nice benzeri oyuncularla dolu. seyirci memnun böyle oyunculardan. :D

büyk fenev taraftari işte naparsn.. bide smdi altımıza aldık ya onun da acısı var
Sosyal ağlarda paylaş

ermynorac said:

daha sonra top hakem atışıyla fenerbahçe'ye verilmişti. ve fenerbahçeli duruşunu gösteren cristian topu antalyaspor'lulara vermek yerine topu atabileceği en uzak ve ölü noktaya birazda şansının yardımıyla hemen korner bayrağının yanından taça atmıştı. gerçekten görülmesi gereken, iğrenç bir davranıştı.
sıktınız artık ama burada eğer ben beşiktaşlı duruşunu altacağım futbolcuları söylemeye başlarsam sayfalarca anlatırım size o yüzden abuk subuk konuşmayın abi bir futbolcunun yaptığı düzgün bir hareketi beşiktaşlı duruşu olarak anlatıyorsun o zaman İbrahim Üzülmez'in hakemlere ettiği küfürleri süper kupa finalinde Kezman'a yerde attığı tekmeyide neden Beşiktaş'lı duruşu şeklinde anlatmıyorsun ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu neyin peşindesiniz abi neyin duruşundan bahsediyorsunuz yahu allah aşkına bence hiç başkan hiç bir yönetici hiç bir futbolcu bi duruş falan sergilemiyor ki.

Sen bir Beşiktaşlı olarak her maç 20 dk Aziz Yıldırım'ın anasına küfür ederek mi fair playden bahsediyorsun ya da Başkan'ın oraya buraya sallıyarak mı bir duruş sergiliyor.

Ne oldu hani Mustafa Denizli o klüpten içeri giremezdi hani duruş buysa bu küfürden daha kötü birşey yani bi de öyle bakalım hani duruştan bahsedeceksek kendimize de bakalım hani fair playden bahsedecesek kendimizede bakalım değil mi?öyle oraya buraya sallamıyalım.

Ve birde bakalım Beşiktaş'a sövüpde Demirören zamanında klübe gelen futbolculara başta Ali Güneş olmak üzere o yüzden kimse kimseden düzgün değil o yüzden saçmalamanın alemi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

bi öfke patlaması olmuş arkadaşta ama benim lafım denizli maçında yapılmış olan hareketi taktir etme konusunda yoksul olan taraftarlık olgusuyla bir canavara dönüşmüş, kendi takımının yaptığı hareketi ne kadar çirkin olursa olsun görmezden gelen topluluğaydı.

şimdi burda X tarihinde A böle yaptı B böyle yaptı diyerek aynı duruşa devam ediliyor. Biz böyle yaptıysak sizde böyle yaptınız kekeke...

ben kendi takımımın ne seyircisini savunuyorum ne birşey. rüştü'nün birey olarak yaptığı şey güzeldi. ama sadece beşiktaşlı diye bundan bahsetmek, taktir etmek istemiyor insanlar.

sonra sahalarda sabriler emreler cristianlar terimler dolaşıyor.(listeye bjkli yada kasımpaşalı oyuncuda ekleyebilirsiniz bulabilirseniz amacım takımlara ayırmak değil) ibb maçını izliyorsunuz düzgün bir insan sandığınız Abdullah Avcı "ana... si.., oro.. ço..." diye küfür ediyor.

futbolumuz kötü olduğu gibi, saygı, sevgiden de çok uzak ve iğrenç boyutlarda seyrediyor. biz böyle kendi oyuncumuz, taraftarımız diye iyi şeyleri alkışlamaz kötü şeyleri yuhalamaz isek bu devam eder. kaldıki bu forumlarda bulunan kitlenin kapasitesinin daha yüksek olması gerekir sokaktan tutup çekebilceğimiz topluluktan.

ha nedense bu tarz kişiler fenerbahçe'de daha çok oluyor.. o ayrı konu. benim tahminim fener seyircisinin zafer uğruna her yol makbuldür diyerek çirkinlikleri bile takımı kazanıyorsa sonuna kadar desteklemesi. çirkef oyuncular çok tutuyor bu nedenle. A takımından 1 tane 2 tane oluyorsa fenerde 5 tane... yalan mı :D

tartışma devem ederse.. ben bir daha mesaj atmam uzatmamak için ama demek istediklerimi anlayan anladı.
Sosyal ağlarda paylaş

@ermynorac
o zaman birşey anlatırkan çuvaldızı kendine batırmakla birlikte kelimeleri seçerek anlatım yapman daha doğru olur sonuçta her takımda bahsettiğin çirkeflik yapan oyuncu sayısı 3-4 aşağı değil ama bu senin bakış açına göre değişir.

Abdullah Avcı'nın yaptığı terbiyesizliğin daniskası olduğu halde medyada yer bulamamsı dışında yönetim bazındada yapılan açıklama ve verilen tepkide çok fazla değil alttan alınır şekilde olmasıda çok düşündürücü...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...