barbu Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 legion cok hayvani olmus. acaba phase boots gibi creeplerin icinden filan gecicek mi? takilirsa cok sacma olur cunku. ve kesin ben takilirim. ya da nc den gelip lane de bana purge atar creepler o da mumkun :(
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Valla ben anti göremiyorum, electro, swift bunlar biraz kastımı unstoppable. Hele swift dönerken ulti bile yemiyor o derece. Chronosda bilakis henüz antisini göremedim. Carrylerin çoğu ganglenmedikçe antisiz bana kalırsa. Eskiden biri skeleton king aldımı dotada karşısınada antimage düştümü, sk oyundan çıkardı.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 swift ya da chronos varken kaç oyunda barbed armor ya da hex kastın onu sorayım bari ben de.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Bir örnek daha vereyim mesela dotada bildiğimiz Centeur doğuştan barbedli idi. Aşırı attackspeedli herolara bunu alıp ayrıca barbed kastığımızda ağlatırdıda. Edit: x2 item olduğu zamanlar daha fenaydı tabi.
Masticore Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 anti olayı doğru chronos,troll gibi heroların agzına brewmaster sıcardı sonra Tiny sıçardı ( melee'lere karsı pasif stun'u vardı hon'da farklı) Hon'da da anti var ama az. Mesela Elect bu konuda en begendiğim hero
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Chronosu aptal gibi kastırmazsan gerçekten çok komik bir hero oluyor ama, anca kaçıyor. Kaçmak için ulti açınca anlıyorsun zaten oyunu kazandığını genelde.
Xaero Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Sen hiç Cronos + Electrician'ın karşısında kastın mı? yada Swift + Electrician karşısında? Neyle kastırmıcan sorması ayıptır bunları?
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Abi o line'a birkaç kere bende denk geldim, kabus linelerdan biri. Ve şöyle birşey var yenilen takımda bile swift kasabiliyor eğer pro ise sadece bir babysitter yeterli onun için. Dün başıma geldi 1700 oyunda bir kişi çıktı karşıdan 5v4. Dakika 10 swift s&y çıkmış oha dedim bir kişi eksik yeniceklerdi. Edit: Swiftin babysitterı slithermiş Oo'
BonePART Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 iyide abi carry herosu bunlar carry herosunun antisi gangdir ne diye int herosu aliyosun ki oteki turlu late gamede bitirceksen oynu herkes carry alir olur biter ever chronos kasinca oyun bitiyo tabi bi stunner + hexxer yoksa hexleyince kronosda oluyor swiftte oluyo dotada sanki mortred kasinca 1000 1000 critlerken cok antisi vardi onu gectim electricianin antisi yok denmis 1 vs 1 oynu deil ki bu electirician tutunca biri stun atamiyo mu electriciana ? mini stun bile bozuyo sonucta oyunda carry warsa oynu erken bitirirsin herkes carry alirsa karsida oynu 20 dakkada bitirirsin hellraiser defler felan alip ha sen em oyunda 65 dakka carry kastirirsan tabi hayvan gibi olur dun bi oyun oynadim mesela em oyundu pred kasti kopek gibi saolsun arachna ve moonqueen feedleyince ama oyunun sonunda bi genocide ardindan 50 saniye icinde bitirdik oynu ki ben 8 e 2 den 10 a 10 oldum plagueriderla o derece sictik (son anda bi double ulti ile aldim double killde) swift electe guzel bi combo tabide tempest + plague da guzel combo chronos + zephryde iyi combo bi suru iyi kombo war sonucta swift + elec wara karsida 2 ranged gecersin laneye swift kac kere donucek 150 manasiylan
Masticore Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 elect antisi antimage item olarakta harkon blade
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 oyunun çok hero eksikliği var, ondan zephyr felan abdurrahman çelebi konumunda şu an, aynı herolar acayip baydı beni
BonePART Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Sparkcaster said: oyunun çok hero eksikliği var, ondan zephyr felan abdurrahman çelebi konumunda şu an, aynı herolar acayip baydı beni beni en sevindirende bu oldu spark yeni interfacede 12 heroluk slot acmislar sunu farkettim ayni herolari oynuyorum surekli diger herolarida sevmedigimden oynamiyorum can sikintisindan mesela armadon oyniyim felan diyorum artik 12 yeni hero can kan olur ama pls lutfen artik goblin gelsin dota gibide deil herkes 3 erli 4 erli geziyo artik bi mayinda triple alinir
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 abi 1600 üstü oyunlarda kimse göz almadan gezmez, weplada değiliz
BonePART Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 abicim 1600 + oyunnarda da zaten gidip goblin almam bende zaten 1600 1700 felan hedefim yok quit muhabbetinden ratingim cok dustugunden elencesine oynuyorum
Diamor Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 swift + elect'e karşı lanede en iyi hero vindicator
BonePART Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Diamor said: swift + elect'e karşı lanede en iyi hero vindicator ndn? yane ciddi soruyorum aoe dmg + mana burn olayi swiftin spamlicam buyusu yok diye mi?
Diamor Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 evet. ilk skilli atarak swift'i sürekli dönmeye itiyosun çünkü, geride kalıp yakalanmazsan kill alamaz
Öne çıkan mesajlar