LucifeL Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Topik açılmamış açayım dedim :) Temiz 0-2 olur Guiza'dan da patlama bekliyorum boş bir ümit olsada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 güiza yedek, gökhan ünal ilk 11de başlıyor, şaşırdım özer de ilk 18de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 maçı izliyorum şuan devre oldu ama çok kötü maç oluyor Fenerbahçe'nin 2pozisyonu var Gençlerin hiç yok maçta da tat tuz yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 genelde gol olmadan acilmazdi fener topicleri ama... santos'un temiz 2 tane kırmızısı var..bide bu tafartar hakem rörörö yapıp 20k kırmızı kart götürüo stada.. bu macta puan kaybedilsn yine aynisi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 zaaaa lık bi durum var mı beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 dereyi görmeden paçayı zaaalamayalım 90+128 de fener atar bitane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 erucalavera said: özer de ilk 18de oyuna girdi özer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 fener gol gol gol şampiyonluk gidiyooo sdadsdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 temiz berabere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 92' Fenerbahçe gol için geldi. Gökhan Ünal ceza alanı dışından sert vurdu ancak top üstten auta gitti. bu ne demek yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 selam ben fökstör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ilk ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAA benden gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bitti mi maç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ZAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 LucifeL said: Topik açılmamış açayım dedim :) Temiz 0-2 olur Guiza'dan da patlama bekliyorum boş bir ümit olsada :D guiza harbi patlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ha bir de "fener gol gol gol şampiyonluk gidiyor" asduhasuhda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 yakisti be beraberlik bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 zaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 zaaaaaaa föksstöörrrrr zaaaaaaa küizaaaa zaaaaaaa hakem rörörörö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 fener büyük takım,taraftari daha büyk taraftar...böyle puan kaybednce duman olurlar..sora baska takım taraftarina ders vermeye kalkarlar 7 hafta sonra 1 mac kazandıklari zman... şimdi bi fenerli cıkp diyar macindaki gibi hakem hatasi videosu hazrlasada gülüp eglensek surda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 fener ölü gibi top oynuyordu. gençlerbirliği ölüden de beterdi. fenerin o haliyle yaptığı kötü ortalar bile adamların kalesinde tehlike oluşturdu. sonuç olarak fener bitmiş. bu sezonu 2 hafta içerisinde kapatırlar. daum'u kovarlarsa falan belki bi çaba sarfederler ama takımın en kritik dönemlerde düşüşte olması işlerini çok zorlaştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Geçen hafta ya toparlanırlarsa diye korkmuştum. Gerçi bir anadolu takımı karşısında anadolu takımından bile aciz duruma düşmüş golden sora 10 kişi kapanıp oyuna 3 ön liberoyla falan devam etmişlredi korkudan, allahtan bildiğimiz fener işte, eski tas eski hamam devam ediyor. Eğleniyoruz fenerbahçeyi izledikçe, şu hallerini gördükçe. Bir gülümeme, bir neşe katıyor herkese. Avrupanın üzerini bilmem de rakip taraftarların kalbine doğuyor güneş gibi, sağol fenerbahçe sen de olmasan dalga geçecek şey kalmayacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 @ Rewe ama hakem de çok rörörö bide fökksstörr de cok rörö fener sampiyon abi :D ---- şaka bir yana emre atılmak icn ugrasti hakemin vücut parcalarindan bagzılari bu durumu kabullenemedi..Santos da öyleydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar