Waqas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Hop Hop bende varim :) ahh ah olsada oynasak diye du$unuyorum Waqas Thaley... Waqas Xion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 yıllanmış konuları post kaldırmak için uplatmayın rica edicem. gece gece çok belli oluyor.[signature][hline]Loverman! Haha! And here I stand Forever, amen 'cause I am what I am what I am what I am, hey Forgive me, baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 scpleri verirseniz olacağını söyleyeyim... Hardgamer II ( 2 ) UO Shard We create worlds , 1 ocak'ta geliyoruz ! gibi bi sloganla karşınıza çıkacaklar shardın ismini batıracaklar boşver efsane olsun kalsın derim ama illa vermek istiyorsan ver oda başka yandan iyi olur script tabanı güçlenir.[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b] Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 FRP_Master haklısın boyle cok daha iyi. Gerçi hg scriptlerini bulmak zor değil ya ;) World verilirse her$ey biter.[signature][hline] Fredy | Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Gravedigger bile istiyorsaki script'leri vay haline pehhhh[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Ahaah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kilincarslan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Hardgamer playerlarına selam olsun ben Chris Uzun zamn bekledik hg gibi bir server bulmak için en sonunda Kargos uo isimli server isteklerimizi karsiladi hg gibi olamaz ama icimdeki hg tutusunu istegini dindirdim gelin bakın www.kargosuo.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Bi bitmediniz ya len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 http://cdn.overclock.net/6/6c/6cba7733_marty-i-think-we-are-back-to-the-old-thread.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 ben mesajı yazmadan önce biri uplamıştı valla abi ben hortlatmadım abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 nee hege ikimi açılıyormuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dolap Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 HG tadında sunucu arayanlar bi inceleyin derim. www.pandauo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 panda uo nedir yahu ? daha yaratıcı bir isim bulamadınızmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Niye pati uo varken herkes oynuyordu bu sitede :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FrOsT_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 O nasıl bir hortlatmadır ya. Bende yazmış olayım. Hiç yaptığım şey değil ama. Ses ses füü füüf ses deneme - wtf >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Larethian said: neden paticik/scripts arşivine koymuyorsunuz almak isteyen oradan alsın hem arşivi güçlendirmiş olursunuz.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...TR-Game Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Yalniz site benim corc yanlis anlasilma yaratmamakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 La neyin peşindesiniz ne konuları zortlatıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 sus lan homomatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Falçata sahibiyim hatırlatıyım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Buyrun Link şeklinde postlardan çok hoşlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazuki Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paticikte yazıyı görünce HG de yaşadığım müthiş zamanlar geldi aklıma ElitE klanı Rose mary Admin blue v.s v.s Hey gidi günler hey. Açılsa da gelsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmBg Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Kazuki said: Paticikte yazıyı görünce HG de yaşadığım müthiş zamanlar geldi aklıma ElitE klanı Rose mary Admin blue v.s v.s Hey gidi günler hey. Açılsa da gelsem. HG acılsa tekrar başlar kasarım en çok zevk aldığım serverdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 yapmayın abi yazmayın şuralara şöyle şeyler. güncelde görünce gaza geliyoruz yine yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Tamam ya açıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar