Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 a requiem for a dream'i indirdim ama avi açıcak program ya da freeware converter bulamadım..napcam?[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 avi yi winamp 5.02 de izleyebiliyorsun..en aazından ben izliyorum.. ayrıca d&y daha iyi olmaz mıydı bu konu için?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine.. [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 29 Temmuz 2004 14:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 divx playerla da izlersin.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 tesekkurler..yanlış yere açtıysam kusura bakmayın bulamadım galiba gene nereye ne açcaaamı..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 media playerda da izleyebilirsin, ama senin öncelikli sorunun Divx için bilgisayarında codecler yüklü mü? http://www.divx.com dan yükleyebilirsin İzleme programı olarak da BSPlayer ı önerebilirim[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 media playerla da izlersin[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 dvix codec yüklersen media player da daizlersin doğru ama bsplayer ın üstüne tanımam..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 codec kuruluysa mediaplayerla bile izleyebilmen lazımdı. sorunun playerdan çok codec gibi gözüküyor.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 codecleri nasıl bulcam anlamadım sdc ses var görüntü yok ben de şuan bi analtsanız şu codecleri..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bi de bu bsplayer unknown file format div3 dio..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 yukarıda bir arkadaş linkini vermiş. oradan divx codec download edip kuracaksın. indirdiğin film xvid ise xvid codec bulman lazım. yahoo'da falan search yaparsan bulursun.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: Ainu, 29 Temmuz 2004 14:41 tarihinde demiş ki: bi de bu bsplayer unknown file format div3 dio.. codec i yükle..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bu teknoloji beni bozar olayı dooruymuş bünyem kaldırmadı..sırf oyun ve tıkladıında direk açılan programlara alışık ya böle komplike şeeler aptal edio :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 avi quicktime la izleniyor[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 saolun görüom artık filmi şimdi bişi daa sorun alt yazıları nerden bulunur filmin adı:A requiem for a dream..yane bulunur dediim bulsam bile nasıl filme eklicem bunları?[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 biz o konuyu geçtik shapsal :D sorun codec te :horace:[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 olsun avi quicktimela izlenir :D[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 shapsal quik i geçtik baba divx len izlioz ama şimdi de alt yazı olması lasım :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 alt yazı bulmayıo bilmem ama bsplayer eğer avi ile alt yazı aynı yerdeyse kendisi koyuyor...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine.. [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 29 Temmuz 2004 15:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 topic açmadan önce arama kullansak ne kadar çok sevincem var ya... http://forum.paticik.com/view.php?id=74317 said: Bonecrusher, 22 Mayıs 2004 03:21 tarihinde demiş ki: mpeg film formatı avi de film formatı halk arasında "divx" denilen hadise, divx metoduyla sıkıştırılmış avi uzantılı film dosyası.. yani mp3 nasıl wav'ları sıkıştırıyorsa, bu da avi'leri sıkıştırır, ama uzantısı hala avi kalır. ancak sıkıştırma metodu yüzünden kalitesi az da olsa düşer, ve uygun codec lazımdır. mp3 ses sıkıştırma metodudur, divx ise video sıkıştırma metodurur. bu yüzden sadece mp3 (winamp mesela ya da media player) yüklüyse, filmi izlerken görüntü gelmez, onun yerine ses gelir. divx codec'i de yüklersen (ya da filmi sıkıştırmada kullanılmış hede) görüntüyü de görmen mümkün. böylece hem ses hem görüntü çıkar, filmi mutlu mesut izlersin. http://www.divx-digest.com sitesini inceleyebilirsin. gereken codeclerin çoğu nimo codec pack'te mevcuttur. divx, xvid gibi yaygın codecler vardır. eğer bi film dosyası açılmassa, gspot programıyla açıp, gereken codecleri, sende yüklü olup olmadığını görebilirsin. ayrıca "render" ederek, film dosyasının hatalarını görebilme imkanına sahipsin. codecleri yüklediğinde, herhangi bir windows media player versiyonuyla açabilmen mümkün. yalnız "başlat -> çalıştır -> mplayer2" yazdığında çıkan mplayer2 (eski media player) daha stabil bir program. yeni media player'ların çalıştıramadıklarını bu çalıştırma imkanına sahip.. bsplayer deniyebilirsin ikinci olarak. ben pek kullanmıyorum ama bu da güzel programdır. ben media player'ları tercih ediyorum.. http://www.videolan.org sitesinden çekebileceğin vlc programı, emule gibi programları kullanırken, bitmemiş film dosyalarını önizleme yapabilmeni sağlar. ayrıca görüntünün yeşil olduğu filmlerde bir tek vlc'nin düzgün çalıştığını gördüm. 3. tercihin (diğer iki program açamassa - codecleri yüklemene rağmen) bu program olsun.. geriye ne kaldı? ha, divx-digest ve google'da arama yapıp, divx2dvd, divx 2 dvd, divx to dvd, avi2dvd... programlar bulabilmen mümkün. yani dvd'den divx yapmanı sağlıyan dvd-rip programları ve divx'ten dvd yapmanı sağlayan programlar mevcut.. ekleme: türkçe makaleler what is divx? bir de paticikte divx ile ilgili arama yaparsan birçok şey bulman mümkün.. KISACA: avi, film formatıdır. bazı metodlarla sıkıştırılmış ise, codec çekmen lazım. Codec çektiğinde media player'da izlemen mümkün. Codec olarak nimo codec pack öneririm. ayrıca bsplayer, birçok codec'e sahip güzel bir programdır. Ama ben VLC (www.videolan.org) öneririm, gördüğüm en başarılı video programı... windows media player classic de iyidir (Başlat - çalıştır -> mplayer2) eski ama codeclerde daha başarılı[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 www.divxplanet.net den altyazı bulabilirsin. altyazıyla izleyebilmek için bsplayer kullanmalısın.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Yaşamak İstemem Artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bsplayer ya da vplayer kullanıyorsan altyazı yükleme opsiyonları mevcut. buradan altyazı araması yapabilirsin. altyazı sitelerine link vermek paticik kurallarına uygun değilse bir admin edit etsin lütfen. benim kişisel fikrim altyazı konusundaki yasaklamanın saçma olduğu yönünde. ama kural kuraldır tabi.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 altyazı sitelerine link verebiliyoruz diye biliyorum ben.. sanmıyorum sorun çıkcağını[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 alt yazi sitesine link serbest + donanim yazilima yolluyorum.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 tesekkürler hepsini hallettim arama yapmadıım için de sorry bone[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar