LucifeL Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Adam golf oynarken kaçınci delikte olduğunu unutmuş önündeki bayana: hanfendı ben kacıncı delıkte olduğumu unuttum demiş. Bayan:beyfendi ben 33. delıkteyım sızde benim bi delik gerimde olduğunuza gore 32. Deliktesiniz demiş adam tesekuretmıs bı sure snra tekrar unutmuş ve tekrar aynı kadına sormuş. Kadın:ben 40. Delıkt...eyım sızde 39. Delıktesıniz demiş. Adam tesekuretmıs neyse oyun bitmıs kadın barda oturup ıckı ıcıyomus. Adam yanına gdıp: kusura bkmayın bugun kafanızı yordum vs dıyerek lafa grmis ve sormus Sız ne is yapıyosunuz? Kadın: bi ped fırmasının ynetıcısıyım demış. Adam basmış kahkayı. Kadın:ne kadar cahilsinız guluncek ne var demıs. Adam: hanfendi ben ona gulmuyorum. Ben de tuvalet kağıdı fırması ynetısıyım. Yani hala sızden bir delik gerideyim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ZAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 yivrançsın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Az daha guluodum ama benden oncekiler yivrencsin dedigi icin gulmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 32 mi? 18den fazlasi yok abi golfte, cahil cahil adamlar fikra yazmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 anlıyoruz ki golf oynayabilmek için bi yerde yönetici olmak lazımmış halbuki golf topu bile almıştım üçlü paket :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 3lu paketi anca elinde oynarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 sae golf senin neyine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 aquila said: 3lu paketi anca elinde oynarsin. axe'in clean your balls reklamı geldi aklıma lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bundan anlıyoruz ki golf zengin sporu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 aquila said: 32 mi? 18den fazlasi yok abi golfte, cahil cahil adamlar fikra yazmasin. ashfuasf :D fikradan daha komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 aquila said: 32 mi? 18den fazlasi yok abi golfte, cahil cahil adamlar fikra yazmasin. AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 reyou said: aquila said: 32 mi? 18den fazlasi yok abi golfte, cahil cahil adamlar fikra yazmasin. ashfuasf :D fikradan daha komik. ahahaha harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar