Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

laptop tavsiye

blazkowicz

Öne çıkan mesajlar

bugune kadar hep destkop kullandım ama artık is nedeni ile seyahat halinde oldugumdan bir dizustu edinmem lazım. gittigim yerlerde konakladigimdan sc II falan da atabilmem lazim ciktiginda :p laptoplarda kullanilan vgalar hakkinda hic bilgim yok ama.

butcemi 2 bin liraya kadar zorlayabilirim sanirsam.

soyle bisi buldum ben mesela:

http://www.istanbulbilisim.com.tr/Pavilion_DV6-2190US-HP-DUNYASI,14520.html

tavsiyeleriniz var midir?
Sosyal ağlarda paylaş

HP Alma.

ilk tavsiyem bu.

marka olarak Acer da çok tavsiye etmiyorum. Toshiba ve Vaio'lar güzel ama Fiyat/Performans olarak iyi değil. Lenovo'nun da pilleri çok erken ömrünü tüketiyor diye şikayeti vardı iki arkadaşımın ama 2 sene önce almışlardı, şimdiki halleri nasıl bilmiyorum.

marka tavsiyem asus
modellere bakıym bi.
Sosyal ağlarda paylaş

blazkowicz said:

HP'de ne gibi sorunlar cikiyor peki?

Kiz arkadasim'a almistik gecen yaz gayet sorunsuz su an. Gerci kendisi office, film, mp3, net surfing disinda kullanmiyor pc'yi.
işte bazen böyle şanslı insanlar oluyor :)
ama teknik servise işin düştüğünde adamlar sanki sana üste para veriyomuş da onların bilgisayarını kullanıyormuşsun gibi bir tavır takınıyorlar. onun dışında da geçmişten sabıkaları var. pavilionların bir serisi ısınma problemi nedeniyle toplatılmıştı. satın almış olanlar için de para iadesi yapmamak için ellerinden geleni yaptılar.
Sosyal ağlarda paylaş

blazkowicz yurtdşından alma imkanın var mı. sonynin baya başarılı modelleri var orada 1300-1400 dolara falan. Samsunsgun 1700 liraya falan çok güzel modelleri var ama daha önce de yazmıştım biryerde; ısınma-ses problemi yok ama ekranı güzel değil.

ya hatta şöyle bir şey buldum http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VPCEB1S1E-BJ-NOTEBOOK,14901.html
ilk defa görüyorum internetten yorum falan arıyorum şimdi. Sonynin bu fiyata böyle bir modeli varsa kesin başka markalar daha ucuza bu sistemi sunmuştur. Bakanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbul bilişimin o sitesindeki laptopların-özellikle extreme ekran kartı olanların- cogu ellerinde yok.Sitesinden almadan once laptop varmı diye arayıp sorun mutlaka

Büyük ihtimalle fiyatı özelliklerine gore cok uygun olan laptoplar ellerinde yoktur,onun yerine şu modeli verelim diyorlar,yok illa dedigim modeli isterim dersende 1-3 ay arası bekliyorsun amerikadan gelmesini.Laptop bozulursa falan nolcagıda allah kerim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Dark_Soul said:

İstanbul bilişimin o sitesindeki laptopların-özellikle extreme ekran kartı olanların- cogu ellerinde yok.Sitesinden almadan once laptop varmı diye arayıp sorun mutlaka

Büyük ihtimalle fiyatı özelliklerine gore cok uygun olan laptoplar ellerinde yoktur,onun yerine şu modeli verelim diyorlar,yok illa dedigim modeli isterim dersende 1-3 ay arası bekliyorsun amerikadan gelmesini.Laptop bozulursa falan nolcagıda allah kerim.

Merhaba ben uzakdoguda yasiyorum haliyle Sony burada cok unlu bir marka sizden istedigim yardim soyle
Ben bir sirkette character designer olarak calisiyorum haliyle bizim bos zamanlarimizin hepsi ya oyun yada manga izlemek ve o karakterleri tek tek incelemekle geciyor smiling smiley neyse benim calistigim sistemlerin en dusugu manga studio programlari ve en asmislarina makineler dahi dayanmiyor smiling smiley
ama sizden ricam Sony nin en buyuk oyun canavari Lap top i varmi yani bana LAptop olucak hemde Oyun canavari olucak ve her gorsel programi sorunsuz calistirabilecek bir lap top soyleyebilirmisiniz

Simdiden ilginiz icin tesekkurler.
Sosyal ağlarda paylaş

sony'den "oyun canavarı" laptop bulamazsın, "iyi" ekran kartlı laptopları var ama öyle çok spesifik olanı yok.
amerikalı alienware veya türk monster laptop alacaksın onun için.

japonya'da da benzer bir site vardır belki.

mightee said:

laptoplarda ekran kartı değiştirme şansımız oluyor mu?

benim bildiğim değiştirilemiyor.

ama laptoplardaki pcmcia slotuna takılan bir cihaz varmış, external olarak pci-e ekran kartlarını takabiliyormuşsun.
Sosyal ağlarda paylaş

mightee said:

samsung R520 JS01TR aldım. pazar elime geçicek. aldıktan sonra yorumlarımı buraya yazarım.

samsung R serisi eyvallah güzelde artık zamanı geçti,
packard bell dururken o fiyata samsung almak hata(bence)..

2hafta önce golddan peşin 1350e aldım (tj75-jo-112tk)
(resim eksen'e ait)

core i5 430m 2.26ghz
3gb ddr3 1066
320gb 5400
hd5650 1gb paylaşımsız
win7 premium (64)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...