blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bugune kadar hep destkop kullandım ama artık is nedeni ile seyahat halinde oldugumdan bir dizustu edinmem lazım. gittigim yerlerde konakladigimdan sc II falan da atabilmem lazim ciktiginda :p laptoplarda kullanilan vgalar hakkinda hic bilgim yok ama. butcemi 2 bin liraya kadar zorlayabilirim sanirsam. soyle bisi buldum ben mesela: http://www.istanbulbilisim.com.tr/Pavilion_DV6-2190US-HP-DUNYASI,14520.html tavsiyeleriniz var midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 o firmadan uzak dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 HP Alma. ilk tavsiyem bu. marka olarak Acer da çok tavsiye etmiyorum. Toshiba ve Vaio'lar güzel ama Fiyat/Performans olarak iyi değil. Lenovo'nun da pilleri çok erken ömrünü tüketiyor diye şikayeti vardı iki arkadaşımın ama 2 sene önce almışlardı, şimdiki halleri nasıl bilmiyorum. marka tavsiyem asus modellere bakıym bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 HP'de ne gibi sorunlar cikiyor peki? Kiz arkadasim'a almistik gecen yaz gayet sorunsuz su an. Gerci kendisi office, film, mp3, net surfing disinda kullanmiyor pc'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n61vg-253dv-n61vg-core2-duo-p8700-2.53ghz-4gb-500gb-16hd-sl-cam-bt-1024mb-gt220-dvdrw-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=41194 Şöyle bir model var. SC 2 rahat rahat oynarsın. World Card varsa kdv de almıyor vatan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 blazkowicz said: HP'de ne gibi sorunlar cikiyor peki? Kiz arkadasim'a almistik gecen yaz gayet sorunsuz su an. Gerci kendisi office, film, mp3, net surfing disinda kullanmiyor pc'yi.işte bazen böyle şanslı insanlar oluyor :) ama teknik servise işin düştüğünde adamlar sanki sana üste para veriyomuş da onların bilgisayarını kullanıyormuşsun gibi bir tavır takınıyorlar. onun dışında da geçmişten sabıkaları var. pavilionların bir serisi ısınma problemi nedeniyle toplatılmıştı. satın almış olanlar için de para iadesi yapmamak için ellerinden geleni yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 blazkowicz yurtdşından alma imkanın var mı. sonynin baya başarılı modelleri var orada 1300-1400 dolara falan. Samsunsgun 1700 liraya falan çok güzel modelleri var ama daha önce de yazmıştım biryerde; ısınma-ses problemi yok ama ekranı güzel değil. ya hatta şöyle bir şey buldum http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VPCEB1S1E-BJ-NOTEBOOK,14901.html ilk defa görüyorum internetten yorum falan arıyorum şimdi. Sonynin bu fiyata böyle bir modeli varsa kesin başka markalar daha ucuza bu sistemi sunmuştur. Bakanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 istanbulbilişim'den uzak durun yazıldı yukarda :) forumları biraz araştırın o firma ile ilgili ayrıntılı bilgi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 modeli göstermek için koydum zaten ordan alsın diye değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Acer 5740G serisi şu an piyasada bulunan en iyi laptop Hd5650 ekran kartlı olanlar i3 i5 i7 işlemcilerden birini alırsın bütçene göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Myshkin said: modeli göstermek için koydum zaten ordan alsın diye değil.yok fiyat için yorum yapmışsın da istanbulbilişim zaten ucuz fiyatlar çekmesiyle ünlü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 İstanbul bilişimin o sitesindeki laptopların-özellikle extreme ekran kartı olanların- cogu ellerinde yok.Sitesinden almadan once laptop varmı diye arayıp sorun mutlaka Büyük ihtimalle fiyatı özelliklerine gore cok uygun olan laptoplar ellerinde yoktur,onun yerine şu modeli verelim diyorlar,yok illa dedigim modeli isterim dersende 1-3 ay arası bekliyorsun amerikadan gelmesini.Laptop bozulursa falan nolcagıda allah kerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Samsung R580 < Tavsiyem Samsung R650 Asus N61JA Acer AS5739G Acer çoğu kişi tavsiye etmiyor ama Acer kullanıpta sorun yaşayan , memnun olmayan kimseyide görmedim ben açıkçası.. SONY lere o para verilmez. Gereğinden fazla pahallı aletler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Bu aralar Sony' nin VPC-EB1S1E/BJ modeli gündemde ve fazlaca talep görüyor. Alanlar memnun, bende düşünüyorum hafiften. Mor Fare Yetkili Satıcı Not: İstanbul dışında ki Sony yetkili satıcılarında nakit 1700-1800TL arası veriyorlarmış aleti. O yüzden iyice bir araştırmak lazım fiyat konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Dark_Soul said: İstanbul bilişimin o sitesindeki laptopların-özellikle extreme ekran kartı olanların- cogu ellerinde yok.Sitesinden almadan once laptop varmı diye arayıp sorun mutlaka Büyük ihtimalle fiyatı özelliklerine gore cok uygun olan laptoplar ellerinde yoktur,onun yerine şu modeli verelim diyorlar,yok illa dedigim modeli isterim dersende 1-3 ay arası bekliyorsun amerikadan gelmesini.Laptop bozulursa falan nolcagıda allah kerim. Merhaba ben uzakdoguda yasiyorum haliyle Sony burada cok unlu bir marka sizden istedigim yardim soyle Ben bir sirkette character designer olarak calisiyorum haliyle bizim bos zamanlarimizin hepsi ya oyun yada manga izlemek ve o karakterleri tek tek incelemekle geciyor smiling smiley neyse benim calistigim sistemlerin en dusugu manga studio programlari ve en asmislarina makineler dahi dayanmiyor smiling smiley ama sizden ricam Sony nin en buyuk oyun canavari Lap top i varmi yani bana LAptop olucak hemde Oyun canavari olucak ve her gorsel programi sorunsuz calistirabilecek bir lap top soyleyebilirmisiniz Simdiden ilginiz icin tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 laptoplarda ekran kartı değiştirme şansımız oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 sony'den "oyun canavarı" laptop bulamazsın, "iyi" ekran kartlı laptopları var ama öyle çok spesifik olanı yok. amerikalı alienware veya türk monster laptop alacaksın onun için. japonya'da da benzer bir site vardır belki. mightee said: laptoplarda ekran kartı değiştirme şansımız oluyor mu? benim bildiğim değiştirilemiyor. ama laptoplardaki pcmcia slotuna takılan bir cihaz varmış, external olarak pci-e ekran kartlarını takabiliyormuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Laptoptan laptopa değişiyor ama değişiyorsa bile aynı boyutlarda/slota uygun olması gerektiği için aşırı bir performans artışı alamazsın takacağındanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Dark_Soul said: o firmadan uzak dur niye abi?gayet sorunsuz bence. 2 laptop 1 plazma aldik. hala ta$ gibiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 samsung R520 JS01TR aldım. pazar elime geçicek. aldıktan sonra yorumlarımı buraya yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Ben şu an HP kullanıyorum. Ocakta aldım hala ısınma problemi yok, Core i7 mis gibin de çalışıyor, çalıştırıyor her şeyi. Kesinlikle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 fiyat / model ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 mightee said: samsung R520 JS01TR aldım. pazar elime geçicek. aldıktan sonra yorumlarımı buraya yazarım. samsung R serisi eyvallah güzelde artık zamanı geçti, packard bell dururken o fiyata samsung almak hata(bence).. 2hafta önce golddan peşin 1350e aldım (tj75-jo-112tk) (resim eksen'e ait) core i5 430m 2.26ghz 3gb ddr3 1066 320gb 5400 hd5650 1gb paylaşımsız win7 premium (64) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 off abi hakkaten iyimiş ya, neyse almış bulundum artık, 1455 tl ye geldi. ayrıca js02tr miş :) ya baktıkça içim gidiyor :/ 30 olmadan iade edip senin gösterdiğin ürünü alma şansım olur mu acaba ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 teknolojiyle yari$ilmaz abi. bunu bilir bunu soylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar