gecko Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ben bıraksam ne olur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 onlar kendilerini biliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Ben forumu birakirsam uzulurum lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 dwo kankam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kimse vazgeçilmez değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauren Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 fede Paticik özelinde idolüm kendisi. Ama bi 5 kilo fazlası var. Onu da verirse tam olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 valla ben de biliyorum kilom olduğunu ama işim kiloyla olduğundan ben sallamadım, vereyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Pzero düşünmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 dunno :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 forumu bırakırsa SEVİNİRİM diyenler topicini sakın açmayın. açılmış lan oh iyi gidiyo o topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kim biraksa uzulurum? kharon ve esh, donanim yazilim demirbaslarindan yine ayni kafalarda baggio var dasaaa var gunluk nese kaynagimiz asteroth/joscelin var artik hangi fake'iyle yaziyor bilmiyorum utterable var, o zaten saldi forumu nedanko var, biricik adminimiz admin demisken, fizboz ve nefr var, bizi diskoya goturecek adminler. ikisiyle de cok terslesiyoruz ama her eve lazim adminler dusuncelerine katilmamak demisken cuce var, her foruma lazim bir apple hateboy cuce demisken, sam var :P zaugnakhaldun var, prudent var olmazsa olmaz dynun var di var, basimin belasi bi de fedeyle kermit var. ama bunlara once sevinirim troller azaldi diye, sonra uzulurum. yazik lan onlara da, onlarin da cani var dsfasdf :P aklima bunlar geldi simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 mum un postunu fistan attı sandım inanamadım bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 dela olsa tadından yenmezdi. başka da birini yazmicam ben ueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 inanın birisi forumu bıraksa zerre üzülmüyorum ya.. o kadar yeri değiştirleiblir insanlarız ki hani bugün ben gitsem yarın başkası gelir.. ben gitsem kendime bile üzülmem.. ha ama mesela bazı üyelerle yaptığım geiyller var onlar dönmeyecek diye üzülüyorum mesela dory gidince kendisine "SARIAAAA" diye laf atacağım adam kalmadı.. biri gitti diye değil muhabbet bitti geyik öldü diye üzlürüm.. neki abi ben gitsem elbet benim yerime typo yapıp alenen küfür eden adam gelir (ama banlanır o ayrı) sadece melek yargıcı tek.. allah biiiir melek yargıcı tek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ne üzülcem lan kendi kendime yeterim ben mastırmasyon yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 herkes birakirsa yere duser lan forum, biri tutsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Halfmumi Horacegoesskiing Fedaykin Dresquin . . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar