Brigand Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 istekte bulundular http://forum.paticik.com/read.php?2,4730559 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Sen niye şimdi şov yapıyosun onu anlamadım madem artık umrunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 paticik forum çok rererö(bazıları reröre diyo ben ona karşı değilim ama kullanmıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Sparkcaster said: egonu biraz küçült, bikaç yıl sonra yine gel, yazdıklarının ne kadar saçma olduğunu görüp utanacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Adam ilgi istiyor arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 axedice said: Dur boaç gitme! Bütün birimleri senin oraya yönlendiriyoruz şimdi, bizi terketme =( http://img509.imageshack.us/img509/4859/axecop2cy2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 online admin yok ondan buraya da açtım daha çabuk görülsün diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Tutunamayanlarda bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Online admin olsa yukarı duyuru koyacaktı "KOŞUN BRIGAND FORUMU BIRAKIYOR" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Ozeti; Once laf sokmaya calisirken hakaret edip, bolumden atiliyorum. Sonra da bolumden atiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Xaenin said: Online admin olsa yukarı duyuru koyacaktı "KOŞUN BRIGAND FORUMU BIRAKIYOR" diye. banlayacak olmasın o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 di said: Ozeti; Once laf sokmaya calisirken hakaret edip, bolumden atiliyorum. Sonra da bolumden atiliyorum. kendini dünyanın merkezinde sanmaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Bırakma topiğini kişisele linkleyen adamdan şok söylemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Xaenin said: Tutunamayanlarda bu hafta. haha. güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Xaenin said: Bırakma topiğini kişisele linkleyen adamdan şok söylemler. kendi forumuna da istermisin bir başlık, ne olacak banlayacaklar mı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Bırakıyorsan bırak abi, bize ne, adminlere ne yani niye banlamalarını istiyorsun ki? Vietnam kafalarına giriyorsunuz böyle çok komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 spark hakli, di de hakli. kaan zaten hep hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 di said: Ozeti; Once laf sokmaya calisirken hakaret edip, bolumden atiliyorum. Sonra da bolumden atiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Xaenin said: Bırakıyorsan bırak abi, bize ne, adminlere ne yani niye banlamalarını istiyorsun ki? Vietnam kafalarına giriyorsunuz böyle çok komik oluyor. geri dönüşü olmasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 1) f5 lemen gerekiyordu post atman deil 2) 2 farklı yere topic açarak ortamı bozuyorsun 3) 3. madalyanı almak zor geldi di mi, 5000 mesaj daha kasamam diye böyle yapıyorsun, geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 di said: Ozeti; Once laf sokmaya calisirken hakaret edip, bolumden atiliyorum. Sonra da bolumden atiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 di said: Ozeti; Once laf sokmaya calisirken hakaret edip, bolumden atiliyorum. Sonra da bolumden atiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 di said: Ozeti; Once laf sokmaya calisirken hakaret edip, bolumden atiliyorum. Sonra da bolumden atiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 di said: Ozeti; Once laf sokmaya calisirken hakaret edip, bolumden atiliyorum. Sonra da bolumden atiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar