kingpin Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 yeni gördüm lan topiği iyi mi, tanımadığım etmediğim insanlar bana atarlanıp forum falan bırakmışlar olaya bak ya dsffgd. xaenin seni seviyorum agacım. ha bana ırkçı diyen elemanın da zenci kıçını tekmelemek istiyorum hey allahım yarabbim ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 uza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 pis genellemeci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 kingpin said: yeni gördüm lan topiği iyi mi, tanımadığım etmediğim insanlar bana atarlanıp forum falan bırakmışlar olaya bak ya dsffgd. Bak işte dedim ben, hoşuna gidecek dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Khelben said: Bişey demek istemiyosanız demezsiniz, gelip burda of bize ne yazıcaksanız hiç yazmayın beyler. Karizma olmuyosunuz antipatiğin Allahı oluyosunuz. Madem bu kadar umrunuzda değil, gelip buraya mesaj atıcak kadar da umursamayın, boş yere kalabalık yapmayın. ahahha hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 umrumuzda olmadığını kim söyledi http://images.encyclopediadramatica.com/images/9/92/InventDrama.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Xaenin said: Bak işte dedim ben, hoşuna gidecek dedim. kingpin said: :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Yahu çıkın biraz hava alın. Açık alanda oturup çay kahve için. Sinemaya gidin. Halı saha maçı tutun. İnterneti neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz. İyi güzel bilgi kaynağı, muhabbet ıvır zıvır tamamda, alınmak garip biraz. İnsanlar realde bile birlerine katlanamıyorlar sen internettekilere nasıl katlanıcan? Allah bilir o klavyenin arkasında kimler vardır. Yahu sen bunlara mı alınıyorsun? Forumu bırakmak gibi bişey söz konusu değil zaten. Forum sadece sanal bilgi paylaşım platformu. Fazladan anlam yüklemenin bir manası yok. Forumu olduğu gibi kabul edersen, alınmanada gerek kalmaz. Bence gül geç. Şayet senin klavyenin arkasında kim var umrumda bile değil. Kimseninde olmamalı. O yüzden dert etcek alınacak bişey yok. Klavyenin arkasındakine sesleniyorum. Kendine bir iyilik yap internetten hayat yaratma. Gerçek hayatta bile bir sürü zırvalığa katlanıyoruz. Bana kalsa onlarada gülün geçin. Ama gerçek hahatta saçma bir hayat saçma bile olsa en eğlenceli internet ortamından iyidir. Çünkü gerçektir. Sadece forumu bırakma internetide sök bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 buda haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 buda bayağı haklı çok yazıldı o yazı ama zaten burda artık kimse uğraşmıyordu onu yazmaya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Buddha said: Yahu çıkın biraz hava alın. Açık alanda oturup çay kahve için. Sinemaya gidin. Halı saha maçı tutun. İnterneti neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz. İyi güzel bilgi kaynağı, muhabbet ıvır zıvır tamamda, alınmak garip biraz. İnsanlar realde bile birlerine katlanamıyorlar sen internettekilere nasıl katlanıcan? Allah bilir o klavyenin arkasında kimler vardır. Yahu sen bunlara mı alınıyorsun? Forumu bırakmak gibi bişey söz konusu değil zaten. Forum sadece sanal bilgi paylaşım platformu. Fazladan anlam yüklemenin bir manası yok. Forumu olduğu gibi kabul edersen, alınmanada gerek kalmaz. Bence gül geç. Şayet senin klavyenin arkasında kim var umrumda bile değil. Kimseninde olmamalı. O yüzden dert etcek alınacak bişey yok. Klavyenin arkasındakine sesleniyorum. Kendine bir iyilik yap internetten hayat yaratma. Gerçek hayatta bile bir sürü zırvalığa katlanıyoruz. Bana kalsa onlarada gülün geçin. Ama gerçek hahatta saçma bir hayat saçma bile olsa en eğlenceli internet ortamından iyidir. Çünkü gerçektir. Sadece forumu bırakma internetide sök bence. aslında tüm sorun insanın kendisi ciddi davranıp suraya 2 kelime yazı yazarken ölcüp/tartıp/dusunup yazmasına karşın diger kisilerin bu kadar hassas olmamaları,insan kendisinin yaptıgı nazikligi karsıdan da bekleyince sıkıntı cıkıyor,bu internet de olsa gercek hayat da olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ahahaha abi ne hassasligi ne olcup tartmasi siz mantari fazla kacirmissiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 suclular da peşimizde dostum ama bu dosyayı kahrolası federallere kaptırmicaz sorun bu işte,sen gercek hayatta ağbey ya mantarı kacırmıssnz siz gibi mi konsuuyon,muhtemelen bi sus salak falan derler degil mi,iste herkes suraya sacmalamaya gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 "nutella yerim" said: aslında tüm sorun insanın kendisi ciddi davranıp suraya 2 kelime yazı yazarken ölcüp/tartıp/dusunup yazmasına karşın diger kisilerin bu kadar hassas olmamaları,insan kendisinin yaptıgı nazikligi karsıdan da bekleyince sıkıntı cıkıyor,bu internet de olsa gercek hayat da olsa http://knowyourmeme.com/i/154/original/lolwhuttranslated384267dn3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 kingpin ben bilerek söylediğini sandığım için öyle söylemistim. ama hala ırkçısın dostum, ırçını satma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 DAĞILIN NAAAYNNNN BEN GELDİM Kingpin sana pabuç bırakmıycam üzgünüm dostum. PEPELEKSEL HALI SAHA TURNUVASI KATILIMCILARININ HEPSİNE SELAM OLSUN. BUGUN ÇOK EĞLENDİM, Bİ YERE DE GİTMİYORUM BU DA BÖYLE BİLİNE... Ayrıca troll dayanıklılığı testine hazırım, buyrun. :) Gogogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 daha zorlarını goreceksin hosgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 abi banlayın şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 wb bir daha gidiyorum diye topic acani banleyelim, saglam olsun hadi bitti topic mutlu sonla, dagilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Buddha said: Yahu çıkın biraz hava alın. Açık alanda oturup çay kahve için. Sinemaya gidin. Halı saha maçı tutun. İnterneti neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz. İyi güzel bilgi kaynağı, muhabbet ıvır zıvır tamamda, alınmak garip biraz. İnsanlar realde bile birlerine katlanamıyorlar sen internettekilere nasıl katlanıcan? Allah bilir o klavyenin arkasında kimler vardır. Yahu sen bunlara mı alınıyorsun? Forumu bırakmak gibi bişey söz konusu değil zaten. Forum sadece sanal bilgi paylaşım platformu. Fazladan anlam yüklemenin bir manası yok. Forumu olduğu gibi kabul edersen, alınmanada gerek kalmaz. Bence gül geç. Şayet senin klavyenin arkasında kim var umrumda bile değil. Kimseninde olmamalı. O yüzden dert etcek alınacak bişey yok. Klavyenin arkasındakine sesleniyorum. Kendine bir iyilik yap internetten hayat yaratma. Gerçek hayatta bile bir sürü zırvalığa katlanıyoruz. Bana kalsa onlarada gülün geçin. Ama gerçek hahatta saçma bir hayat saçma bile olsa en eğlenceli internet ortamından iyidir. Çünkü gerçektir. Sadece forumu bırakma internetide sök bence. şunu var ya, milyon kere yazdım şu paticiğe. msn den falan da bissürü kişiye söyledim. insanlar forumdaki yazılanlara nasıl kızabiliyor ya aslkdhj. eğleniyoruz şurda yani. günlük hayatın stresinden kurtulma vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar