Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allah bin turlu belasini versin boyle memleketin

di

Öne çıkan mesajlar

Iki cocuk tramway altinda kalmis. Sansursuz goruntulerini gordum az once TV'de.

Nasil memleket bu allaskina ? Cocuk onlar, her yere girerler de niye girebiliyorlar ? Niye okul cikisindaki yol kapali degil ?

Aglamamak icin zor tutuyorum kendimi yemin ederim. Ufacik cocuk onlar ya.

Milyon tane sorun var boyle ufak tefek memlekette ama ugrasilsa kac gun surer kac ay surer bi soyleyin ? Kac tane hayat kurtulur biliyor musunuz ?

Iscin mi yok yaptiracak ? Issizden bol bisey mi var ?

Bir baska Hitler olmak geciyor icimden, bunlara sebep olan goz yumanlari itnayla ayiklayasim var.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya böyle tranvaylar çok sakat. Nebiçim yapmışlar böyle durak mı olur böyle yol mu olur. Atina'ya gittim orda da var böyle bir tranvay ama rayların etrafı duvarlarla çevrili. Burda araba gibi gidiyolar anasını satim. Fındıklı civarındaki de çok sakat. Bikere 2 tranvayın arasında, arada kaldığımı biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Oha sansürsüz görüntü nedir ya? Televizyonculuk nereye gidiyor?

Bu arada tramwayın altında kalmak için cidden özel çaba göstermek gerekiyor, tramway tren gibi değil hani yayaya açık alanları yavaş geçiyor (en azından öyle yapmak zorundalar), 10 metre bile değil fren mesafeleri. Eğer çocuklar kendilerini önüne atmadılarsa aniden vatmanın öküzlüğüdür, çekilirler diye durmaya kasmamıştır. Bir de tramwayın belirli bir mesafeden sesinin duyulamayacağı ya da görülemeyeceği durumlarda şu çana benzer uyarı sinyalini verme yükümlülükleri falan var adamların.

Ha tabii, bu saydığım nedenler daha güvenli bir demiryolu gereksinimi olmadığını göstermiyor. Herşeyden önce Türkiye'nin en yoğun hatlarından birisinde yolcu getirip götüren bir raylı sistemin yer üstünde olması saçmalık. En ufak bir trafik kazasından, yol çalışmasından etkileniyor seferler, zeytinburnu çıkışında gülhane-sirkeci arasında arabalarla kavga ede ede ilerliyor araçlar vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Tv internet hepsi kopmuş artık. Kimsede demiyor ki "Aga bu nedir". Sansürsüz görüntüler bol cinsel içerikli diziler. Çok girilen Mynet gibi sitelerde anasayfada çırılçıplak resimler (Sansürsüz anadandoğma). Youtube kapatacağınıza bu TV ve İnternet sitelerini kapatın. Tavsiyem izlemeyin, girmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

3. dünya ülkesi olduğumuz için, şehit cenazesi haberi yapılıyor demek nasıl büyük bir hödüklüktür.

Çığır açmışsın tebrik ederim.

bundan prim yapıyor tv kanalları demek istemis sanırım,ben hic bir sehit cenazesinde hukumet buna dur desin falan filan dendigini duymadım arkada sezan aksu sarkısı adamın karısını cocugunu gosteriyorlar hep
Sosyal ağlarda paylaş

nilepin yazacağını ben yazmış gibi olcam ama oaly bizim burda gerçekleştiği için ortamı biliyorum, yanlış hatırlamıyosam oranın yakınlarında ışıklar var 1, 2. si tramvayın geldiğini baya uzaktan görebilmek mümkün düz yol sonuçta, üst geçit istemiş mi öğernciler bilmiyorum çünkü hayvan gibi geniş yol normal akıştakyen koşarak geçmek çok zor ama heralde üst geçit olsada koşarak geçmeye çalışanlar olcaktır, tabi bütün bunlar belediyenin bi alt geçit yapmamış olması suçunu hafifletmiyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...