Buddha Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Pms nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Kappa'nın logosunun bir değişik versiyonu olmamış mı? gecko said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Tamamda Pms nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 pre medieval structure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 post modern soylev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 nutella kadar overrated bişey de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Overrated bence de Nutella. Neyse ki kriz aşıldı şimdilik. Bir daha sormadan Nutellaya dokunmam zaten. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Futbol var da lafın gelişi dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 gecko said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 abvblizzard said: Futbol var da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ben nutellayı kardeşime kaptırmamak için ayağımı kırmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 kendi mesajlarıma bakarken gördüm cevapları bknz : size cevap hakkı doğdu. abi bu cool story bro, fena coolmuşşun geyikleri normal bende çok yaptım bunu amaç bişey kanıtlamak filan değil, hayat sadece türk gelenek görenek adetlerinden ibaret değil, dünyanın heryerinde kadın erkek ilişkileri çok farklı.. bi süre oradan uzak kal inan herşeye çok farklı bakıyorsun.. bende türkiyedeyken kız arkadaşımdan 2 gün özür dilediğimi biliyorum.. şimdi çok boş geliyor, hayatta yapmam PS: yanımda bi arkadaşla yemek yiyorum yerine kızla yemek yiyorum diyen arkadaşa itafen; kaldığım serviced condominiumdaki herkez kız arkadaşımın arkadaşı.Burada senin güvenliğin için dairene getirdiğin kızların kimliğini resepsion aldığından, ve o kanını sevdiğim resepsioncu kız her daim kız arkadaşıma rapor verdiğinden, yalan söyleyip sonradan toparlama çabasına girmemek için yekten doğruyu söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 abi evde 2 şişe nutella var oyle kavga edilecek kadar matah bi olay değil. bu nutella cılgınlıgı ne iştir çözemedim ben arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 çocuklugunda bakkaldan tadelle alamayanların çıkardıgı bişey nutella cılgınlıgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 tadelle sevmezdim ben =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 EMCEY'den sonra bilinen en ünlü gavur icadı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 tadelle bende sevmedim hiç çocukken. nutella ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Sarayın yeni %100leride güzel. Ama migrostan aldım nutellamı, kısmetse yiyecem 30-45 dk sonra:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ben bir nutellakolik olarak kendimi durdurmak için yaklaşık 6 aydır ağzıma sürmüyorum ama geçen akşam ev arkadaşımla yemek yerken masada duruyodu ve artık dayanamayıp aldım elime ve yemeye başladım. beni ilk kez o halde gören arkadaşım panikledi ve şişeyi elimden aldı ve kavanozu sakladı :( NERDE YA NUTELLA NERDE :( bitirseydim kavga çıkabilirdi ,evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 aynısı bende var abi patlamış mısır,çerez,cips,su ne olursa olsun birazcı kalsan dünyayı yıkar neymiş git kendine al veya yap mantığı ! ama en komiğide biteremez bana kakalar kalanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauren Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Goarth said: aynısı bende var abi patlamış mısır,çerez,cips,su ne olursa olsun birazcı kalsan dünyayı yıkar neymiş git kendine al veya yap mantığı ! ama en komiğide biteremez bana kakalar kalanı Ve sen onu sevgili yerine koyuyorsun hala, iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 nutella yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar