Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nutellayi bitirdin diye kavga mı edilir?

blazkowicz

Öne çıkan mesajlar

kendi mesajlarıma bakarken gördüm cevapları

bknz : size cevap hakkı doğdu.

abi bu cool story bro, fena coolmuşşun geyikleri normal bende çok yaptım bunu amaç bişey kanıtlamak filan değil, hayat sadece türk gelenek görenek adetlerinden ibaret değil, dünyanın heryerinde kadın erkek ilişkileri çok farklı.. bi süre oradan uzak kal inan herşeye çok farklı bakıyorsun.. bende türkiyedeyken kız arkadaşımdan 2 gün özür dilediğimi biliyorum.. şimdi çok boş geliyor, hayatta yapmam

PS: yanımda bi arkadaşla yemek yiyorum yerine kızla yemek yiyorum diyen arkadaşa itafen; kaldığım serviced condominiumdaki herkez kız arkadaşımın arkadaşı.Burada senin güvenliğin için dairene getirdiğin kızların kimliğini resepsion aldığından, ve o kanını sevdiğim resepsioncu kız her daim kız arkadaşıma rapor verdiğinden, yalan söyleyip sonradan toparlama çabasına girmemek için yekten doğruyu söyledim.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bir nutellakolik olarak kendimi durdurmak için yaklaşık 6 aydır ağzıma sürmüyorum ama geçen akşam ev arkadaşımla yemek yerken masada duruyodu ve artık dayanamayıp aldım elime ve yemeye başladım. beni ilk kez o halde gören arkadaşım panikledi ve şişeyi elimden aldı ve kavanozu sakladı :(

NERDE YA NUTELLA NERDE :(

bitirseydim kavga çıkabilirdi ,evet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...