aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bos kabi niye dolaba koydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 beklenen soru geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 topic açılsın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 nutellla için çocuklarını kesenleri gördüm ben boşanlarda cabası hadi yedin bitirdin boş kavanozu dolaba niye koyarsın hayvan herif atsana çöpe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 2. dunya savasi nutella yuzunden cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 O bos kavanoz cay kasigiyla siyirilmadan atilmaz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 anlamasın diye koymuş heralde buzdolabına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 2. dünya savaşı ne yüzünden çıktı bilmiyorum ama 3. dünya savaşı uludağ limonata yüzünden çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 fiskobirliği bitirmiş olsan hatuna hak verirdim de nutella tamam sorun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ne kadar kalmıştı dibinde nutellanın ? bu çok önemli bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 nutella yiyip cnbce izleyen insanlar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Aluriel said: ne kadar kalmıştı dibinde nutellanın ? bu çok önemli bak. bi sevişmelik kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Benim annem bir kere salamı kahvaltıdan sonra buzdolabına kaldırmayı unuttum diye evden atmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ne kadar kaldığı önemli. o kadar az kaldıysa eşşeklik etmiş bitirerek. yok yarıdan fazlası duruyorken bitirdiyse de hayvanlık etmiş o kadar nutella yenir mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 sesu said: Benim annem bir kere salamı kahvaltıdan sonra buzdolabına kaldırmayı unuttum diye evden atmıştı. bozuluyo ama o salam açıkta bırakınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 fede said: Aluriel said: ne kadar kalmıştı dibinde nutellanın ? bu çok önemli bak. bi sevişmelik kalmış boy kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 idareli kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 abi kızı kafana kavanoz attıracak kadar şımartmışsın sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 fede said: idareli kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Nedir olm bu çektiğimiz,yazık lan bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 mulgear6 said: hayvan herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 sesu said: Benim annem bir kere salamı kahvaltıdan sonra buzdolabına kaldırmayı unuttum diye evden atmıştı. 1kgya kadar her türlü salamı gördüğüm gibi bitirdiğim için böyle problemlerim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 sakın pişman olacağın bir şey yapma burcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 sesu said: Benim annem bir kere salamı kahvaltıdan sonra buzdolabına kaldırmayı unuttum diye evden atmıştı. Teyzem tereyağının kabını ağzı açık dolap dışında bırakmasıyla ( 10 dak falan) ananemmin kulak çekmesi sonucu 4 gün hastanede yattı kulak iltihabından. şu an tereyağ kabı dışarıda unutmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bu topiki okuyup keşke benimde kızarkadaşım olsada boş nutella kabını kafamda kırsa diyenler oldu dimi hadi itiraf edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar