jacabo Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 git yat kızla sonra 100 doları komidinin üzerine bırak çık koyar mı bılemem gercı =) bide bu durumlarda sunu yap bunu yap pek etkılı olmaz o psikoloji tamamen farklı bı olay yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 okul yönetimine mail at durumu açıklayan kanıtlarını da sun sonra adamın karısını bul bi şekilde telefonunu vs ona da durumu anlat kanıtlarını sun kızla da bi daha asla muhattap olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Evet şimdi herkesi genellemeyin bikbik diye konuşmalarım bir yana. 100% güven kimin için olursa olsun can yakar. Hep bir ihtimal vereceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kermit said: Jahrein said: kermit said: Jahrein said: Buyse said: bende ne varmış abi. Bir ayı geçiyor ben teklif edeli. Ben çok fena güveniyordum ona. Belki aynı şehirde olsak gider birşeyler yapardım. O yavsak asistan için birşeyler düşünüyorum ama dur bakalım. argadaşım asistanın suçu yok. free for all'uz sonuçta hepimiz. yalan mı? ama kadınlar free for all olamazlar kültürümüzde. bu durumda namus temizlemek şarttır. git yay bence olayı. evet çarpıklığımızı bir anda gözler önüne serdim. ne kadar ilginç bişey lan ffa yız yani hgmm kalkıp annenle adım çıksa benim ffa yız ya diyip geçiceksin ? işte mesele de o. mesela örnek verelim. benim senin annenle adım çıktı. bana göre normal bişey olur erkek adam ffa her fırsatta dişi istekliyse işini görür gerisine kafa yormaz. ama bu örnekte anne ffa değil. koca ve çocuklar anneyi linç edip beni öldürmeye çalışabilirler. toplumumuzun yamuk yapısı kermitçiim hayır sen konuyu yannış anladın. olay burda benim senin annenle adımın çıkmasıydı. anne karıştırmasak? teyze yenge filan olsa? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 mulgear6 said: Cons said: kermit said: Jahrein said: Buyse said: bende ne varmış abi. Bir ayı geçiyor ben teklif edeli. Ben çok fena güveniyordum ona. Belki aynı şehirde olsak gider birşeyler yapardım. O yavsak asistan için birşeyler düşünüyorum ama dur bakalım. argadaşım asistanın suçu yok. free for all'uz sonuçta hepimiz. yalan mı? ama kadınlar free for all olamazlar kültürümüzde. bu durumda namus temizlemek şarttır. git yay bence olayı. evet çarpıklığımızı bir anda gözler önüne serdim. ne kadar ilginç bişey lan ffa yız yani hgmm kalkıp annenle adım çıksa benim ffa yız ya diyip geçiceksin ? BENİM ANAM MEZARDA LAN MEZARDA başın saolsun bilae tmm beyler sus sus .... ecdadını bi sus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 asistan evlimiymişki herkes asistanın karısına söyle demiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Buyse said: Vicdan azabı bir ömür ona yeter. abi 5 gün sonra benim yüzükle benim yatakta başkasıyla yattı diyorsun, ne vicdan azabı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Shimone said: asistan evlimiymişki herkes asistanın karısına söyle demiş? AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ASİSTAN KARISIYLA EVLİ MİYMİŞ ABİ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Jahrein said: PİRAMİDMAXXXX sen git bi 2.5 litrelik kola al gel bakıyım abilerine boş boş duruyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 6 tanede pet pardak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 jahrein hücrelerinin birleşip senin gibi bir organizma oluşturması gerçekten allahın bir mucizesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 sipeyskeyk said: Shimone said: asistan evlimiymişki herkes asistanın karısına söyle demiş? AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH evet okusaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 mulgear6 said: okul yönetimine mail at durumu açıklayan kanıtlarını da sun sonra adamın karısını bul bi şekilde telefonunu vs ona da durumu anlat kanıtlarını sun kızla da bi daha asla muhattap olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 asistanın nasıl suçu yok ulan. herif hem evli hem öğrencisini kullanıyor. ileride bu mahlukatın götünde kıllar ağarınca not için genç öğrencilere musallat olmayacağını nasl bileceksin? free for all diye uçkuruna sahip çıkamıyorsa herif, yakalanınca da cezasını bulmalı. intihar falan da hikaye inanma. böyle şerefsizliği yapan karı intihar falan etmez merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 benim anladığım buyse asistana bişey yapmıcak. kıza da allahından bul dicek. içi içini yicek sonra. öyle bi karakter gördüm ben buysede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 pardon o zmn :D abi intikam için kasmaya değmez boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 yanlız bi şekilde senin o siniri çıkartman lazım kum torbası mı döversin fight club mı yaparsın bilemem ama içinde durmasın vitiligodan kansere kadar yolu var o tarz bi sinirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ö m atan arkadaşlar telefondan yazıyorum zor oluyor cevap. Eve gidince bakacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ya bul işte telefon numarasını adamın ara karısına anlat durumu 'bir dost' de olsun bitsin zaten kadında azcık gurur varsa okuldan atılmasını hedesini hödesini o halleder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 adama ne diye öm attınız lan ahaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Buyse said: ö m atan arkadaşlar telefondan yazıyorum zor oluyor cevap. Eve gidince bakacağım. Ben dedim ki, kız izmirdeyse gelmene gerek yok ne istersen yaparım üşenmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ahahhahaaha taziyelerini sunmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 fede said: benim anladığım buyse asistana bişey yapmıcak. kıza da allahından bul dicek. içi içini yicek sonra. öyle bi karakter gördüm ben buysede abi gaz vermek istemem ama kuyruk acısını cıkartmadan cok üzülürsün,hayatın mahvolur ama dersen ki ben cabuk atlatırım orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Okula filan yayma. Millet Vay Hain kız, aldatmış dese de, işin sonunda vah gariban zavallı, boynuzlamışlar, üstelik kıza yüzük filan takmış saf (enayi) derler sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar