axedice Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Ahahaha adama bak ya "kıyamadığımdan telefonlarına çıkıyorum nasıl olduğunu kontrol ediyorum" demiyo da bize yalan söylüyo. Aslında kendisine yalan söylüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 sonuçta adam emek vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 acıtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Buyse said: telefonda öyle bir durumdaki inanılmaz korkuyor bir şey yapmamdan okula yaymamdan, yanına gelip ona şiddet uygulamamdan. abi 6 7 ay boyunca kavga bile etmedik biz bunla, o kadar yumuşak huyluydum lan. nasıl bir enrage'e girdiysem bu son günlerde. kız sürekli korkarak konusuyor senden çok korkuyorum ne olur bir şey yapma diyor. böyle diye diye yapmayacaksam da yaptıracak ha yusuflamıs demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 abi salla artık kapa teli cebi hic konusma sen bu kızla artık ugrasma da degmez bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Senden korkuyorum çok kötüyüm böhühü diyerek seni kontrol altında tutmaya çalışması gerçekten bambaşkaymış. Tamam intikam falan saçma şeyler ama bari kendini kullandırtma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Bella said: en güzel tepki, tepkisizliktir. açma telefonlarını. yineliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 dendi mi bilmiyorum ama kızı döv oğlanı da terket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Bella said: Bella said: en güzel tepki, tepkisizliktir. açma telefonlarını. yineliyorum. katılıyorum. tecrübeyle sabit. kuduruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 su aldatma mevzu herkesin başına gelmistir de en olmadı 20 li yasların basında olur artık yası bası almıs insanlar hele hele ciddi dusunce varsa isin icinde kotu oluyor,bizim bi hoca vardı okulda efsane askere gitmis nisanlıyken dondugunde nisanlısı en iyi erkek arkıyla evlenmis adam o saat cizmis diye bi efsane dolasıyordu,cok takma takılma derim ben sen de bunu niye yazdım,cok takma diye,takma tamam mı,cık dolaş gez,telefona da dokunma bi kac hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 üzülere söylüyorum ki sen bu kafa ile gidersen şimdi değil ama 3ay sonra bu kıza geri dönersin.. telefonunu açmak, konuşmak ne demek yahu? bildiğin aptal aşık pozisyonundasın şu anda.. bi ara uğra, kahve falına falan da bak... yapmayın, etmeyin.. midesiz olmayın bu kadar. tamam tepki gösteremiyorsun ama bu midesizlik bildiğin. bitmiş abi olay. ne konuşması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 axedice said: Senden korkuyorum çok kötüyüm böhühü diyerek seni kontrol altında tutmaya çalışması gerçekten bambaşkaymış. Tamam intikam falan saçma şeyler ama bari kendini kullandırtma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 abi mideyle alakası yok biz simdi olayın dısında oldugumuzdan saglıklı dusunebiliyoruz adamın vucudu hala hatuna endeksli onu dusununce onla konusunca hormon salgısı dengesi degisiyor dolayısıyla saglıklı dusunemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bi nevi mind control Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 kocaman adam olmuş. duygularından soyutlasın kendisini bir zahmet.. şimdi metanetli olma zamanı sonuçta.. duygularına hakim olamaz, soğukkanlılığını koruyamazsa aptal aşık olur, meriç olur.. acı çeker boşu boşuna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 haklısın da 1-2 gun bu modda gezcek kesin,en yakın zamanda toparlaması dilegiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 amma drama oldu lan konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 axedice said: Senden korkuyorum çok kötüyüm böhühü diyerek seni kontrol altında tutmaya çalışması gerçekten bambaşkaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 En son sayfa 30'a doğru kalmıştım ben noldu sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 buyse rahatladı biraz, hatun da korkuyomuş ondan bişey yapıcak diye. başka da bi gelişme yok sanırsam farinal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Asistan'ın okuldan atılması sağlanmalı. Asistan'ın karısıyla konuşulmalı. Kızın ailesiyle konuşulmalı. Ekstradan rahatlama sağlayacaksa kıza tokat da atılabilir 1-2 tane güzel okkalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 iç abi, 1 ay boyunca sürekli iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 kızı bırak zaten kaşarmış.ama asistan okuldan attırılmalı ve karısıyla konuşulmalı.adam sonuna kadar oç muş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 asistanın karısı mı varmış bir de? hey allam ne kırolar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 dizi izler gibi oldum lan birden çekirdeğin tadını ağzımda hisettim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar