Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 http://i236.photobucket.com/albums/ff9/lavymitralian/aldatmak-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 başlık efsane olma yolunda ilerliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Adam derdini anlatmış biz de derman arıyoruz neresi efsaneye gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Xaero said: GÜNCEL BAŞLIKLAR'a basmaktan nefret ettim bu başlık yüzünden. Bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Buyse said: Bir ay da türlü sorunlar çıkararak bunu söylemeden ayrılmaya uğraşmış. Bugün itiraf etti. ayrılmak için hep aynı metod :p bir de onu uygularken kavgalarda haklı tarafmış rpsi yapmaları paha biçilmez :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Xaenin said: Adam derdini anlatmış biz de derman arıyoruz neresi efsaneye gidiyor? geckoya cevap verdin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 E evad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 e 56 sayfa olmş topic efsanevi gibimsi haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 buyse; şu aralar napıyorlar ne ediyorlar bi haberin var mı? o değil de özelden atsana şu elemanın adresini. harbiden dövücek birini arıyodum iyi olur benim için de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bu eleman boğaziçi fizikte falan asistansa ismini ver tanıyayım arkamı dönmeyeyim ona sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 yok okul adı veremem göt kadar okul ve fakülte zaten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 kesin vakıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 escape said: buyse; şu aralar napıyorlar ne ediyorlar bi haberin var mı? o değil de özelden atsana şu elemanın adresini. harbiden dövücek birini arıyodum iyi olur benim için de. çocuk bunu kullanıp attı ne yapacaklar, arayıp sormuyormuş. azarsa ilerde bir gün arar yine herhalde. bu aptal kız da hala onu seviyorum ben diyor. ama bir insan bu kadar aptal olamaz. ne yapayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ne yap bilmem de kıza dönmek gibi bir hata yapma öpücükler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ne yapayım ben derken ben ne yapayım bu bu kadar aptalken demek içindi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 9 eylül kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 abi hala cocuk bunu kullanıp attı atacak modundasın cık bu psikolojiden herkes kendinden sorumlu herkes kendi yaptıgı tercihlerin sonucuna katlanır onceden onun icin butun iyi kararları sen veremezsin ya da kendi insiyatifi yoksa her kotulukten tehlikeden koruyamazsın bırak ne hali varsa gorsun kendini dusunmeyen insanı sen neden dusuneceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 yok düşünmüyorum biri sormuş da ondan. arada arıyor beni ben nasılım hangi durumdayım öğrenmek için o arada anlatıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ne bileyim iste bizim soyleyecegimiz burda sınırlı 3-5 kelime yine sen karar vercen ne yapacagına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Xaenin said: Abi olayın fiziksel tarafında değilim ki ben, orayı anlatamıyorum bir türlü. Bir "aşağılanma" söz konusu demeye çalışıyorum. Buyse said: iyide aşağı inen onlar. ben değilim ki. tamam benim gururumu kırdılar eyvallah da aşağılık olan onlar. budur. aslansın Buyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cons Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ya bi yanda xaenin bi yanda quote yapamayan random. sen düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… escape Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 abi bu cocugun içinde ukte kaldı. belki de kızı hala seviyo buyse. ama içinde öle bi sevgi varki, onu kızdıracak ya da uyuz edicek ya da bir nevi intikam tarzı bişi yaparsa kıza karşı, o sevgiyi istediği gibi bitirebilcek buyse. ama o sinir etme döt etme durumu nedir onu bulmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… idilik Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Cons said: ya bi yanda xaenin bi yanda quote yapamayan random. sen düşün. valla la :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 abi kimi insan ne olursa olsun sevebilir,yani karsındaki sana cok zarar verse taktıgı boynuzun hesabı olsa her seye ragmen yine sevebilirsin bu tercih meselesi ama kesin bir olay var uzak durman gerek boyle insanlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cons Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 idilik said: Cons said: ya bi yanda xaenin bi yanda quote yapamayan random. sen düşün. valla la :S <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Sonraki 34.sayfa (Toplam 56 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Cons Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ya bi yanda xaenin bi yanda quote yapamayan random. sen düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 abi bu cocugun içinde ukte kaldı. belki de kızı hala seviyo buyse. ama içinde öle bi sevgi varki, onu kızdıracak ya da uyuz edicek ya da bir nevi intikam tarzı bişi yaparsa kıza karşı, o sevgiyi istediği gibi bitirebilcek buyse. ama o sinir etme döt etme durumu nedir onu bulmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Cons said: ya bi yanda xaenin bi yanda quote yapamayan random. sen düşün. valla la :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 abi kimi insan ne olursa olsun sevebilir,yani karsındaki sana cok zarar verse taktıgı boynuzun hesabı olsa her seye ragmen yine sevebilirsin bu tercih meselesi ama kesin bir olay var uzak durman gerek boyle insanlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 idilik said: Cons said: ya bi yanda xaenin bi yanda quote yapamayan random. sen düşün. valla la :S <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar