Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aldatıldım.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Buyse said:

meriç ve eve kahve çağırma konularını hatırlarsınız. Tüm bunlar benim tepkimi sınamak için bana sorulmuş. Hanımefendi bir ay önce bir asistanın altına yatmış. Hem de ben evlilik teklifi ettikten 5 gün sonra. Bir ay da türlü sorunlar çıkararak bunu söylemeden ayrılmaya uğraşmış. Bugün itiraf etti. Edit bir ay önce

abi....

Dün yaşadığım bi olayla ayrılık eşiğine geldim, böyle bi mesaj okuyunca bildiğin göçtüm. Allah sana sabır versin. Yemin ederim böyle beynim ellerim kilitlendi ne yazıcam bilemedim ama zırvalıyorum tamamen şu an.
Mesaj tarihi:
Ferrero said:

Yayma fikri kötü bence.
Gerek yok, sil hayatından gitsin.

o kadar kolay mı ki silmek, çok uzun bir süre atamaz kafasından.Normal bir insan atamaz yani.

ama dişe dişe yaparsa eminim ki bir süre sonra bir paçavradan farkı kalmayacaktır kızın onun için.
Mesaj tarihi:
sesu said:

said:
gerci bence o adamında pek sucu yok hangı erkek olsa gelen kıza s..r cekmez neticede.

Abi şu lafa sinirlenmiyor musunuz?

al işte bir de kızlara güven olmaz diyolar

adam evli be

güven cinsiyette değil insanlıkta biter!
Mesaj tarihi:
Cons said:

çok kızdım sinirden yerimde duramıyorum nasıl genellerler erkekleri nasıl

Ahaha bigid.

Hepiniz evlenince üniversite öğrencisi kahveye çağırınca afedersiniz çakmak amacıyla gideceksiniz yani?
Arkadaşlar kendinize gelin.
Mesaj tarihi:
Cons said:

chagy said:

Offf off ne iğrenç, ne gereksiz insanlar var be, 5dklık zevk için yılları feda eden. Beteri başlarına gelir umarım.

5? WTS MOJO

yahu 5dk olsun 5 saat olsun ne farkeder.
Mesaj tarihi:
buyse'nin yaşını bilmiyorum, tahmin yürütüyorum.

asistansa sözkonusu kız, yapılacak birşey yok. ama hoca veya öğrenciyse okulda, o asistan okuldan atılır.

siciline işler.

bir daha herhangi bir üniversitede akademik kadroda görev alması çok çok zorlaşır.

bulunduğun durumu düşünüyorum, ben böyle intikam almadan kendime gelemezdim. önce intikam alacaksın, hem kızdan, hem çocuktan, sonra oturup acını çekeceksin, sonra kendine gelirsin.
Mesaj tarihi:
sesu said:

Cons said:

çok kızdım sinirden yerimde duramıyorum nasıl genellerler erkekleri nasıl

Ahaha bigid.

Hepiniz evlenince üniversite öğrencisi kahveye çağırınca afedersiniz çakmak amacıyla gideceksiniz yani?
Arkadaşlar kendinize gelin.

yani bi aklından geçer insanın.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...