Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 aslında asistanın karısını küskülesen çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Asistanın karısıyla yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ama yinede sen bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 önce ben şaaptım karısını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Yayma fikri kötü bence. Gerek yok, sil hayatından gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 yada ise yarar bi asistan mi lan yararina kullan heriften sinav sorularini iste getirmesse karina solerim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 asistanın karısıyla yatmasının kıza ne zararı varkı? zaten olacak iş değilde ama ihbar yapsın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Buyse said: meriç ve eve kahve çağırma konularını hatırlarsınız. Tüm bunlar benim tepkimi sınamak için bana sorulmuş. Hanımefendi bir ay önce bir asistanın altına yatmış. Hem de ben evlilik teklifi ettikten 5 gün sonra. Bir ay da türlü sorunlar çıkararak bunu söylemeden ayrılmaya uğraşmış. Bugün itiraf etti. Edit bir ay önce abi.... Dün yaşadığım bi olayla ayrılık eşiğine geldim, böyle bi mesaj okuyunca bildiğin göçtüm. Allah sana sabır versin. Yemin ederim böyle beynim ellerim kilitlendi ne yazıcam bilemedim ama zırvalıyorum tamamen şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 said: gerci bence o adamında pek sucu yok hangı erkek olsa gelen kıza s..r cekmez neticede. Abi şu lafa sinirlenmiyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kız güzelse neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Ferrero said: Yayma fikri kötü bence. Gerek yok, sil hayatından gitsin. o kadar kolay mı ki silmek, çok uzun bir süre atamaz kafasından.Normal bir insan atamaz yani. ama dişe dişe yaparsa eminim ki bir süre sonra bir paçavradan farkı kalmayacaktır kızın onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 çok kızdım sinirden yerimde duramıyorum nasıl genellerler erkekleri nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 sözkonusu kız öğrenci mi ? asistanı şikayet et, okuldan atılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 fizban said: sözkonusu kız öğrenci mi ? asistanı şikayet et, okuldan atılır. hah aynen.bunu akıl edemedik. Bitir yavşağın kariyerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 sesu said: Abi şu lafa sinirlenmiyor musunuz? hayır. çünkü nerdeyse tamamen doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 sesu said: said: gerci bence o adamında pek sucu yok hangı erkek olsa gelen kıza s..r cekmez neticede. Abi şu lafa sinirlenmiyor musunuz? al işte bir de kızlara güven olmaz diyolar adam evli be güven cinsiyette değil insanlıkta biter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 güven cinsiyette biter BEKO'da başlar. BEKO, bir dünya markası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 adamı savunmuyoruzki , adam evli oldugu halde altına yatan bi kız varsa erkegınde pek umrunda olmaz gerısı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Cons said: çok kızdım sinirden yerimde duramıyorum nasıl genellerler erkekleri nasıl Ahaha bigid. Hepiniz evlenince üniversite öğrencisi kahveye çağırınca afedersiniz çakmak amacıyla gideceksiniz yani? Arkadaşlar kendinize gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Cons said: chagy said: Offf off ne iğrenç, ne gereksiz insanlar var be, 5dklık zevk için yılları feda eden. Beteri başlarına gelir umarım. 5? WTS MOJO yahu 5dk olsun 5 saat olsun ne farkeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 buyse'nin yaşını bilmiyorum, tahmin yürütüyorum. asistansa sözkonusu kız, yapılacak birşey yok. ama hoca veya öğrenciyse okulda, o asistan okuldan atılır. siciline işler. bir daha herhangi bir üniversitede akademik kadroda görev alması çok çok zorlaşır. bulunduğun durumu düşünüyorum, ben böyle intikam almadan kendime gelemezdim. önce intikam alacaksın, hem kızdan, hem çocuktan, sonra oturup acını çekeceksin, sonra kendine gelirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 sesu said: Cons said: çok kızdım sinirden yerimde duramıyorum nasıl genellerler erkekleri nasıl Ahaha bigid. Hepiniz evlenince üniversite öğrencisi kahveye çağırınca afedersiniz çakmak amacıyla gideceksiniz yani? Arkadaşlar kendinize gelin. yani bi aklından geçer insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bi acaba ? olur. olmaz değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ne kadar ayıp şeyler konuşuyosunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ne iğrenç insanlarsınız ya, nefret ediyorum hepinizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar