Vidar Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Buyse said: zamanında kız bana o asistandan bahsetmişti eşini falan göstermişti, ama mallık edip kadının adını önemsememiştim. şimdi fake bi hesaptan arkadaşlık önerdim herife. kabul ederse bakacam oradan. ya BIRAK abi uğraşma ya, uğraştıkça aklında olcak, unutman zorlaşçak, SİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 olm. otur, rakı iç, üzerine viski iç. ondan sonra kızı ara. senin taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a.... de. ondan sonra otur sigara iç sonra yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Ne içkisi allasen. 1 gıdım içkiye baş vurma kıza yapacaklarını düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 http://i129.photobucket.com/albums/p201/pisulka_sensei/1237163318750.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 48 sayfa ve 12k hitten sonra bile garbagea düşmediği için çok mutluyum. Uyandım uyuyamadım bakayım dedim öyle. Bugün cidden fena moral verdi burası. Troluyle freudüyle duyarlı kız patisi ve piskopat intikamcılarıyla sağolun var olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 CaNNi said: Ne içkisi allasen. 1 gıdım içkiye baş vurma kıza yapacaklarını düşün olum sen küçük dexter sın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 dexter kim la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 dur daha ben görmemiştim yeni gördüm.. da ne diyeceğimi bilemşiyorum.. evlenme teklifinden sonra asistanın altına yatması.. ya cidden bielmedim beyi n mcıklaması geçiriyorum.. ulan isnan bi "haytrı" der bşitirir ilişkiyi "seninle evlenmeyi sdüşünmüyorum" der ya.. sen bu kıza su gibi para mı harcıyordun hacı neden seni oyaamış etmiş ya d evlenme teklifi ettikden sorna bu herzeyi yemiş? hani aklıma mantıklı bi şey gelmior.. "dur bakalım acaba buyse yi gerçekten seviyor muyum mmmfmmm.." demiş de olabilir ama yine de yanlış bir mantık hani azını kırsan bir türlü kırmasn bir türlü.. başıma gelse gider fight cluba girerim hani belki yiyeceğim sağlam bir yumruğun hafıza kaybına neden olması olasılığın oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 CaNNi said: dexter kim la dizi karakteri la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 BabacumMostors said: dur daha ben görmemiştim yeni gördüm.. da ne diyeceğimi bilemşiyorum.. evlenme teklifinden sonra asistanın altına yatması.. ya cidden bielmedim beyi n mcıklaması geçiriyorum.. ulan isnan bi "haytrı" der bşitirir ilişkiyi "seninle evlenmeyi sdüşünmüyorum" der ya.. sen bu kıza su gibi para mı harcıyordun hacı neden seni oyaamış etmiş ya d evlenme teklifi ettikden sorna bu herzeyi yemiş? hani aklıma mantıklı bi şey gelmior.. "dur bakalım acaba buyse yi gerçekten seviyor muyum mmmfmmm.." demiş de olabilir ama yine de yanlış bir mantık hani azını kırsan bir türlü kırmasn bir türlü.. başıma gelse gider fight cluba girerim hani belki yiyeceğim sağlam bir yumruğun hafıza kaybına neden olması olasılığın oynarım işte alkollü girmeyeceksin patiye hafızcım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 dexter falan anlamam ben, intikam alınmalı dayı ciddi ciddi alınmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ben gizli bölüme yazdım yazıcağımı. man up meight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bence tüm pati oturalım tartışalım cidden bir intikam alalım yalnız bırakmayalım buyse'yi de. böyle internette falan denk geliyoruz ya bazen "off efsaneymiş" falan diyoruz, öyle bir intikam alınsın bu kızdan. pati bunun altından kalkar isterse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ben alkollü değilim ya fabrika ayarlarım böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 yani abi elinde öyle büyük bir koz varki kendi lehine bile çevirirsin. maaşa bağlarsın o asistanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bence asistanı eve çağır, konuşucaz de, içki ikram et, içine hap at. gerisi senin tercihin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 BabacumMostors said: ben alkollü değilim ya fabrika ayarlarım böyle "ya cidden bielmedim beyi" hangi fabrika çıkışlısın olum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 abi herkes yapamaz iste o intikam meselesini. karakter meselesi. ben yapamam mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bence hazır asistan kelmiş, telefon et, saç ekiminde %80'e varan indirim yapıyoruz de, ofis tut oraya çağır asistana bindirim yap, hocam yanlış anlamışsın sen die gönder sonra geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 vaniLLe said: abi herkes yapamaz iste o intikam meselesini. karakter meselesi. ben yapamam mesela. sen adam değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 vaniLLe said: abi herkes yapamaz iste o intikam meselesini. karakter meselesi. ben yapamam mesela. ben anasını bile üflerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bence asistanla konuş, sevişin, kızı aldat sende. durumlar eşitlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 asistanla çıkmaya başla kızla asistanı aldat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar