forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 oldu olacak asistana da versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Mal said: NoTwisT said: Mal said: adamdan ne istiyosunuz? intikam alman gereken kişi kız. adam senin için yabancının biri. kız o adam olmasa başka biriyle yatacaktı. adammı ayartmış kızı anlamadım. Adam kizin nisanlisi oldugunu bile bile yapmis bunu ama, bundan buyuk hakaretmi olur bilae abi bi kız benle yatcak pozisyona, duruma gelsin ve ben nişanlıyım desin. içimden hasiktir ordan der devam ederim. bu kadar saçma şeymi olur? o nasıl nişanlılık. adamlık bi durum yok bence. git teşekkür et hatta, ben belki evlencektim bu kızla hayatımı kurtardın diye. aynı duruma düşersin inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 forgiver said: oldu olacak asistana da versin ahahhaha ayip lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kingpin haklı. QueenofSpades asistan mahlukatını korumasından bile direk yaptığı genellemenin doğru olduğunu bize gösteriyor. uzak durmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Aluriel said: terbiyesizlik falan yok ortada. başından bişey geçmiş yada benzer bi kızla kötü bir anısı var ki yazmış adam. tanımam etmem kingpini bu arada. Abi tamam da başından bu konuda kötü bir olay geçmesi, bütün böyle zorluk çekmiş kızlara cüzamlı muamelesi yapmasını haklı kılmıyor, bilgisiz ve önyargılı kılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 milletin kötülük yapana kötülükle cevap verme ve aman bi şans daha ver. düzelicektir elbet tavırları sonucu kanunen suç sayılmayacak şeyleri yapanlar rahatça insan içine çıkabiliyor, suçlarından bi su dökünüp arınabiliyorlar. karısını aldatan adam buyse'yi aldatan kız kadar ve hatta daha da fazla şerefsizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Hayır abi, yargılamama meselesi falan değil bu. Ne demek babasız büyüyen kızlar karaktersiz oluyor ya? Sadece baba mı büyütüyor çocuğu? Anne insan değil mi; ebeveyn değil mi? Ya da anne babadan daha mı aşağıda bir ebeveyn? Bu nasıl bir saçmalıktır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 abi şerefsiz olabilir de buyseyle bi alakası yok. olayda figüran adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Şerefsiz olan hangisi? Birkaç sayfa okudum anlamadım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 topiği okumadım da Buyse'ye söven mi var? Hangisi gösterin? Napsın lan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Yok abi Buyse'ye kimse bişey demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bi de kingpinle asistanın ne alakası var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Kingpin asistanin kankasiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Kingpin öyle yırtık dondan fırlayıp saçma sapan bir yorum yapıp gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Ya kingpin forumu bırakmamış mıydı zaten? Niye geri gelmiş ki sdf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 harbi ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 buyseye söven yok özetliyorum 1)herkez kızı öldür diyor 2)bi grup asistanı da öldür diyor 3)ni azınlık asistanın bi suçu yok random guy diyor 4)bi grup arada kingpine daldı 5)bi grup da geçmiş olsun dedi geçti çok küçük bi grup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 sesu said: Ya kingpin forumu bırakmamış mıydı zaten? Niye geri gelmiş ki sdf? Babasız büyümüş sanırım, karakterinde eksiklik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 genelleme anne babası ayrı, kavgalı büyüyen çocuklar üzerine mecburen sorunlar yansır çocuğun kız olması, erkek olması neyi değiştirecek anne babası bileşik olan çocuklar da sorunlu olabilir deyip bitireyim hatta anne babası ayrı çocuklar, bileşik cocuklardan çok daha sorunsuz da olabilir daha bürsürü varyasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 fede said: buyseye söven yok özetliyorum 1)herkez kızı öldür diyor 2)bi grup asistanı da öldür diyor 3)ni azınlık asistanın bi suçu yok random guy diyor 4)bi grup arada kingpine daldı 5)bi grup da geçmiş olsun dedi geçti çok küçük bi grup herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 @ Xae Yok abi kız olursan oluyor o. Babasız büyüyen erkekler karakterli oluyor çünkü onlar da büyüyüp karakter veren baba oluyorlar. Sen yanlış biliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ÇOKÖZÜRDİLERİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Sparkcaster said: fede said: buyseye söven yok özetliyorum 1)herkez kızı öldür diyor 2)bi grup asistanı da öldür diyor 3)ni azınlık asistanın bi suçu yok random guy diyor 4)bi grup arada kingpine daldı 5)bi grup da geçmiş olsun dedi geçti çok küçük bi grup herkes hayır herkeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 abi bu arada foruma arada nip tuck vari konular lazım fake lerden ricam budur, forumda biraz takılın, madalya takın böle topicler açın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Babasiz buyuyen erkeklerle ilgili bi arastirma var, sonuclari soylersem katleder beni herkes. Buyse bile dalar yani o derece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar