balon Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 herifi oradan kovduramazsın. eşiyle ayrılırsa oradan bir damga yiyebilir. sen de kızın ailesine durumu söylersin ki söylemişsin. yeterli. eşiyle konuşma ihtimalin nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Abi asistan dediginiz sey gotu boklu bi tiptir afedersiniz. Oyle hic bi kudreti gucu yoktur. Ogrenciye iskence eder en fazla. Ogrenci ne koz verirse o vardir asistanin elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 facebooktan bulurum kadını. hatta icraata geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Buyse said: annesinden gelecek tepkiyi bekliyorum. eğer rica ederse birşey yapma diye onun hatrına yapmayacağım. karısına söylemeyi düşünüyorum ama. annesi sana ne icin onay vercek ki? git yap agzina sic kahpenin diyecek hali yok be, ne hata yaparsa yapsin annesi her zaman affeder onu. ama karisina söylemek konusunda haklisin, dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 afedersinde s.kerim böyle işi şerefsiz prof olunca o yaşlı haliyle kızları kimbilir nasıl sıkıştırıcak ilerde ona bişey yapma buna bişey yapma diyenlere allah aynısını sizin başınıza versin diycem çok ağır olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 o değil de asistanın prof olması garanti gibi konuşuyoruz sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 özetle: 1- kızın anasına soyle 2- asistanın karısına soyle 3- asistanı sikayet et delillerin ile yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Masquerade said: özetle: 1- kızın anasına soyle 2- asistanın karısına soyle 3- asistanı sikayet et delillerin ile yeterli (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ben bu adamın karısının da açıkçası yüzsüz bir şey olmasını bekliyorum da olsun insanlık görevini yap sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Masquerade said: özetle: 1- kızın anasına soyle 2- asistanın karısına soyle 3- asistanı sikayet et delillerin ile yeterli yeter de artar bile.akılları başlarına gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Masquerade said: özetle: 1- kızın anasına soyle 2- asistanın karısına soyle 3- asistanı sikayet et delillerin ile yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 güvensen olmuyor güvenmesen olmuyor bu nası iş arkadaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 abicim asitanın karısına söyle diyosunuzda asistanın çocuğu varsa hiç düşündünüzmü peki ? ne kadar celallendiniz bi anda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 fede said: ne resti abi ahaha kızın adının okulda o. ya çıktığını bi düşünsene. bütün okul biliyo, adamlar filan geliyo naber diye. ya okulu bırakıcak, ya intihar edicek. ne kadar kaşar olursa olsun hiç bi kız dayanamaz buna her koyun kendi bacağından asılır. kaşar bence. bişi olmaz yani.. gider paşa paşa okuluna. en olmadı kaydını alır işte. ama yemez yani.. hem yese bile dert değil. kayıtlara legit kill olarak geçer aldatılan taraf için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kermit said: abicim asitanın karısına söyle diyosunuzda asistanın çocuğu varsa hiç düşündünüzmü peki ? ne kadar celallendiniz bi anda ya bence tenhada kıstırıp dövsün asistanı yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kermit said: abicim asitanın karısına söyle diyosunuzda asistanın çocuğu varsa hiç düşündünüzmü peki ? ne kadar celallendiniz bi anda ya İlerde de devam etsin çocuğu varken. babası oğlunu düşünmüyor abi, anası düşünüyorsa ayrılır zaten o yüzden gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kermit said: abicim asitanın karısına söyle diyosunuzda asistanın çocuğu varsa hiç düşündünüzmü peki ? ne kadar celallendiniz bi anda ya Yaparken düşünecekti dayı. Herif çatır çatır götürmüş, çocuğum var diye düşünmüş mü hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Bence kızın babasına ulaşabiliyorsan babasına söyle.Anne yüreği sonuçta en fazla bağırır,çağırır 2dk sonra affeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kermit said: abicim asitanın karısına söyle diyosunuzda asistanın çocuğu varsa hiç düşündünüzmü peki ? ne kadar celallendiniz bi anda yababası düşünmüyor biz mi düşünücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 balon said: ben bu adamın karısının da açıkçası yüzsüz bir şey olmasını bekliyorum da olsun insanlık görevini yap sen. haklı, karısına git sen daha iyilerini hakediyorsun de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 yok çocuğu mocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 dasaaa said: fede said: ne resti abi ahaha kızın adının okulda o. ya çıktığını bi düşünsene. bütün okul biliyo, adamlar filan geliyo naber diye. ya okulu bırakıcak, ya intihar edicek. ne kadar kaşar olursa olsun hiç bi kız dayanamaz buna her koyun kendi bacağından asılır. kaşar bence. bişi olmaz yani.. gider paşa paşa okuluna. en olmadı kaydını alır işte. ama yemez yani.. hem yese bile dert değil. kayıtlara legit kill olarak geçer aldatılan taraf için. hayir onu birak. bunu duyan her insan gelip YA BABA DUYDUM YA COK ÜZÜLDÜM:( diye aciyan gözlerle sana bakcak. adeta bi kücük besleme muamelesi cekcekler. cekilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Buyse said: mesaj attım o asistanın hayatını mikmemek için bir sebep söyle bana diye. tek bire dilekçeme bakar dedim. ki bir ton hukukçu avukat hakim arkadaşım var okulum sebebiyle. elimde yeterince delil de var. yapma etme, ben istedim ben suçluyum falan ayağı çekti. kendimi zor tutuyorum harekete geçmemek için. kendi gururum için iki insanın hayatını mahvedeyim mi? onlar benim hayatımı mahvetmiş olmalarına rağmen. yaw niye uyandırıyorsun ki uyuyan yılanı.. haber vermen ayrı bi salaklık, kusura bakma ama öyle yani.. intikam 101 lazım önce sana. sun tzu'nun dediği gibi "Make your plans in the dark of night and strike like the unpredictable lightning" adamlar kafa kafaya verip nasıl savuştururuzu düşünecekler geçirdiğin her saniye boyunca.. aptallık etmişsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 cihant said: Bence kızın babasına ulaşabiliyorsan babasına söyle.Anne yüreği sonuçta en fazla bağırır,çağırır 2dk sonra affeder. offf bu daha da iyi (tu) ama ölüm gibi küçük bir ihtimal var kız yada baba için ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 tamam abi o zaman yoksa direkt sikayet et pic et adamin kariyerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar