Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 balon said: abi bi şey dicem de kız yalan atıyor olabilir mi, olmaz di mi öyle bi ihtimal yok hayır. bana o günlerde yazdığı günlüğünü yolladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Kaede said: okuldaki diğer kızları düşün. o adam bi kere yoldan çıktıysa imkanı yok durmaz. hiç yoktan kariyerini bitir şerefsizin abi herif sanki kizlara tecavüz ediyo, kizlar kendi rizalariyla veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ya buyse kusura bakmada senin kendi aklın yokmu şu anda ne yapmak istiyosan en çok onu yap arkadaşım. pişman olunacak bişide yapsan kendin yapmış olacaksın sonuçta. burdan birisinin aklıyla ben olsam işemeye gitmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 @ vanille o konuda net bilgi yok. kız mı yatmıs oglan mı yatırmıs buyse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Buyse said: balon said: ben asistanın eşindeyim hala, hadi sen bir şekilde şanslıydın. adamın ilk vukuatı değil. abi bu kız milleti cidden çok saf. adam iki yakınlık göstermiş, emrivaki yapıp evine gelmiş sarılmış falan sonraki gün tekrar gelmiş. o da istemiş abi işte. beni en çok deli eden bu. göz göre göre aldatılmışım. çıldıracak gibi oluyorum ya.git ve o asistanın hayatını piç et. hemen. şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 he önce bayiltmis soora diriririmm.. yesilcamda degiliz ki. herif kizi ayartmis olsa bile, kiz izin vermis sonucta. kiz suclu en cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kermit said: ya buyse kusura bakmada senin kendi aklın yokmu şu anda ne yapmak istiyosan en çok onu yap arkadaşım. pişman olunacak bişide yapsan kendin yapmış olacaksın sonuçta. burdan birisinin aklıyla ben olsam işemeye gitmem abi yok kendi aklımla yapıyorum zaten ne yapacaksam. burada dert paylaşıyorum. başka kimle konuşayım. sinirimi atacak biryer lazım. ne yaptığımı bilecek halde değilim işin açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 o zaman şu insanlara söyle tavsiye vermesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 benim sinirlerim bozuldu seni düşünremiyorum bile elinden bi kaza çıkıcak katil olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 öldürmezsin dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Adamın ilk vukuatı değilmiş ki. Prof falan olduğunda neler yapar acaba bu soysuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Masquerade said: Adamın ilk vukuatı değilmiş ki. Prof falan olduğunda neler yapar acaba bu soysuz! o zamanda asistanlara sarkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 o şerefsiz asistanı okul yönetimine verip bitirmezsen yazıklar olsun valla bunun gibi tipler asistan oluyor en azından engelle daha ilerlemesini insanlık için bir iyilik yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Cok alakasiz gelebilir ama milletin basina biseyler gelse boyle dingillik ettikleri icin toplumsal ahlak ve refah duzeyi tavan yapar. Sirf bu yuzden bile elinden geleni ardina koyma diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 yahu asistanın öğrencilere karşı bi sürü kozu olur, kandırması çok kolaydır. kevaşedir biri kendi ister yapar da başkası çok daha saf olabilir veya ne biliyim durumu zor olabilir. okuldan atılcaktır, ailesi zorluyordur, maddi durumu kötüdür vs o mevkideki biri yoldan çıktıysa daha adam olmaz bence. kovdur gitsin şerefsizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 tavsiye vermeyin abi. adama gitsem ne dicek bana, evine senin sevgilin aldı, beni senin sevgilin istedi, git ona hesap sor diyecek. herif haklı ben ne yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 asistan axedice yanniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 adamla muhattap olma, okul yönetimi ve karısıyla muhattap ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 efendi gibi işini yapan assistana hiç bi kız gidip vermez. illa biriyle yatacaksa kendine yazan başka öğrencilerle yatar. ki biz bu assistan tipini çok gördük np. telefon, mail veya facebook istiyorum şahsen. tek kişilik bi raid yapayım şuna ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Buyse said: tavsiye vermeyin abi. adama gitsem ne dicek bana, evine senin sevgilin aldı, beni senin sevgilin istedi, git ona hesap sor diyecek. herif haklı ben ne yapayım. sen durumu öğrenmişsin , bence en azından adamın karısının da öğrenmeye hakkı var. karısının bilip sana söylememesini ister miydin mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Adamın karısına yazık gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 vazgectim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 annesinden gelecek tepkiyi bekliyorum. eğer rica ederse birşey yapma diye onun hatrına yapmayacağım. karısına söylemeyi düşünüyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 axedice niye asistana dokunma diyor yav inatla. :p yoksa? lol. bizde de var böyle bi asistan. sınıfta a maddi durumu çok iyi olmayan bi kız var sürekli yavşıyo derste el kol atmalar falan. en son odama gel de sana ücretsiz kaynak vereyim kitap vs diyordu. kız da ısrarla uzak duruyor bu adamdan. hayır bir de kızın sevgilisi çocuk da aynı sınıfta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 benim aklıma şu geldi bi anda şimdi asistan var kız öğrenci muhtemelen. şimdi senin kız notlarını yükseltmek için asistan ile yatmış olmasın ? yani sırf sizin geleceğinizi düşünmek açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar