Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlayStation Move

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

ben aldım gelmedi daha bir garip. sports champion geldi bugün. ama starter pack ile 1 wand gelmedi daha. sports champion dan önce başka bi oyun istemiştim o sistemde gözüküyor o gelmedi mesela. ama sports champion gözükmüyor ptt nin sitesinde. garip valla bu ptt.

adam birde paspasa bırakıp gitmiş kapıyı çalmak yok. özel olarak devlet kurumlarına embesilleri falan mı seçiyorlar çok merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bütün oyunlar 1 wand ile bir kişi tarafından oynanabiliyor. 2. si gerekli değil.

2 kişinin karşılıklı oynaması için gerekli minimum ekipman 2 Wand 1 eye cam okadar. bi tane starter pack ve ekstra dan 1 wand alırsanız oluyor. bir kişi 2 wand ile oynayabiliyor. kılıç+kalkan kombinasyonu mesela. 1 wand kılıç diğeri kalkan oluyor. normal dualshock controller ı navigasyon olarak kullanabiliyorsunuz gerekirse.

bu wand

http://gadgetynews.com/wp-content/uploads/2010/03/ps-move.jpg

bu navigation controller

http://sonyps4.com/wp-content/uploads/2010/07/PlaystationMoveNavigationController.jpg
ama bunun yerine normal dualshock controller kullanılabiliyor. tabi tutuş şehlinizi değiştirmeniz vs gerekecek normal controller kullanırsanız ama gerekli değil nav controller almak.
Sosyal ağlarda paylaş

archer ve masa tenisi oynadım.

archer yordu biraz. training kısmını oynadım zaten. hastayım biraz ateşim var her tarafım kırılıyor kolumu kaldıracak halim yok lol.

şimdi 3D tracking süper onu diyim. her oyundan evvel kalibre etmek gerekiyor ama çok kolay ve çok hızlı. kendinizi ekranda görüyorsunuz işaretli alanların içinde durun diyor. işte controller ı omuzunuzun üzerinde tutun, yanınızda yere bakarken tutun ve belinize yatay tutun diyo bitiyor. ben 22" monitorde oynuyorum rezaletim tabi. 1.2metre mesafeden sorunsuzca oynayabildim. o yüzden mesafe derdi yok. lag 0 diyebilirim. varsa bile insan gözü farketmiyor.

masa tenisi oynarken çok zevk aldım easy mode oynamama rağmen. her türlü yön verebiliyorsunuz topa, önde veya arkada karşılayabiliyorsunuz, her yöne 360 derece döndürebiliyorsunuz raketi, kendi sağınıza solunuza dönebiliyorsunuz , çakabiliyorsunuz, yumuşak karşılayabiliyorsunuz vs. dediğim gibi 3d tracking çok çok iyi.

deneme şansınız varsa deneyin tabi ama hani aldığınız teknoloji verdiğiniz paraya değiyor ve hatta ucuz bile diyebilirim. ama önemli olan oynadığınız oyunların devamlılığı ve zevk almanız. yoksa teknoloji tek başına yeterli değil.

kan ter içinde kaldım lan ateşim var zaten . bi beach volley oynıyım geliyim :P kızgın kumlar, alt komşu beni bekler.
Sosyal ağlarda paylaş

demo disc in içinde Tumble diye bi oyun vardı onu oynadım.

http://www.youtube.com/watch?v=358gsPUfmdE

doğru kalibrasyon yapınca inanılmaz zevkli oluyor. demo kısmında çok az level var. zaten ilk levellar tutorial. PSN card alırsan satın alıcam sanırım full versiyonunu ps store dan. keşke multi özelliği PSN üzerinden olsaydı. hep local hep local olmuyor böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
MAG ı beceremedim ps Move la. götüm ayrı başım ayrı oynuyor. ama video çekmiş millet çatır çatır oynuyor. uğraşıcam biraz settingsle.

flight control oynadım bizim 135 ekran eski hayvan televizyona takıp. 5mt yattığım yerden acayip zevkli oldu. akşam sızmışım oynarken birde hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...