Behlul Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 şu starter packten alıcam bende kredi kartı sorun çıkartıyor shopto da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 ben aldım gelmedi daha bir garip. sports champion geldi bugün. ama starter pack ile 1 wand gelmedi daha. sports champion dan önce başka bi oyun istemiştim o sistemde gözüküyor o gelmedi mesela. ama sports champion gözükmüyor ptt nin sitesinde. garip valla bu ptt. adam birde paspasa bırakıp gitmiş kapıyı çalmak yok. özel olarak devlet kurumlarına embesilleri falan mı seçiyorlar çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 1.5 haftadır bekliyorum ben 3 oyunumu da halen gelen giden yok. İşin kötüsü takip nolu da istemedim, bundan sonra yok öyle toplu alımda ucuza kaçalım vs. mantığı, takip canmış ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 takip candır ben öyle 9 poundluk falan eski oyun alınca takip almıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 bu arada bayram haftası hariç 1.5 haftadır bekliyorum asdfdsa halimi düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 20 eylülde teknosada 149 tl satışa başlıycakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 http://morfare.com/asp/product/4316/Sony-Playsation-Move-Paketi morfare de satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 2 kişi sports champ. oynayabilmek için alınması gereken ekipmanlar neler şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 şimdi bütün oyunlar 1 wand ile bir kişi tarafından oynanabiliyor. 2. si gerekli değil. 2 kişinin karşılıklı oynaması için gerekli minimum ekipman 2 Wand 1 eye cam okadar. bi tane starter pack ve ekstra dan 1 wand alırsanız oluyor. bir kişi 2 wand ile oynayabiliyor. kılıç+kalkan kombinasyonu mesela. 1 wand kılıç diğeri kalkan oluyor. normal dualshock controller ı navigasyon olarak kullanabiliyorsunuz gerekirse. bu wand http://gadgetynews.com/wp-content/uploads/2010/03/ps-move.jpg bu navigation controller http://sonyps4.com/wp-content/uploads/2010/07/PlaystationMoveNavigationController.jpg ama bunun yerine normal dualshock controller kullanılabiliyor. tabi tutuş şehlinizi değiştirmeniz vs gerekecek normal controller kullanırsanız ama gerekli değil nav controller almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 endless_night said: 20 eylülde teknosada 149 tl satışa başlıycakmış 3 gün önce media markt beylikdüzü'nde gördüm, 150TL'den satılıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 elimizde 2 wand varken analogu nasi kullancaz? wandlardan bi tanesinin ustunde analog mu var yonlendirme icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 fps oynamıosan navigationa gerek yok.yani ilerlemeli falan öyle tenis zart zurt golf için navigationa gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 olm wiideki tenis, masa tenisi vs. çok zevkliydi karşılıklı oynaması. buna da o kadar zevkli oyunlar çıkıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 gençlik racket sportmu yoksa sport champion mu ne öyle bişi hangisi alınmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 kızla oynayacaksan racket yönetir. http://www.youtube.com/watch?v=x4eEnsNrKUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ajahahahaha video yok ya suan kız olsada yesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 geldi şimdi starter pack ve 1 ekstra wand. sports champion la deniyecem birazdan. bu usb çoğaltıcılar çalışıyor mu ps3 ile ? benim fat in 2 usb slot u var. kamera 1 slot kaplıyo bluetooth kulaklık 1 kaplıyo pff : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 deneyinde yorum yapın artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 archer ve masa tenisi oynadım. archer yordu biraz. training kısmını oynadım zaten. hastayım biraz ateşim var her tarafım kırılıyor kolumu kaldıracak halim yok lol. şimdi 3D tracking süper onu diyim. her oyundan evvel kalibre etmek gerekiyor ama çok kolay ve çok hızlı. kendinizi ekranda görüyorsunuz işaretli alanların içinde durun diyor. işte controller ı omuzunuzun üzerinde tutun, yanınızda yere bakarken tutun ve belinize yatay tutun diyo bitiyor. ben 22" monitorde oynuyorum rezaletim tabi. 1.2metre mesafeden sorunsuzca oynayabildim. o yüzden mesafe derdi yok. lag 0 diyebilirim. varsa bile insan gözü farketmiyor. masa tenisi oynarken çok zevk aldım easy mode oynamama rağmen. her türlü yön verebiliyorsunuz topa, önde veya arkada karşılayabiliyorsunuz, her yöne 360 derece döndürebiliyorsunuz raketi, kendi sağınıza solunuza dönebiliyorsunuz , çakabiliyorsunuz, yumuşak karşılayabiliyorsunuz vs. dediğim gibi 3d tracking çok çok iyi. deneme şansınız varsa deneyin tabi ama hani aldığınız teknoloji verdiğiniz paraya değiyor ve hatta ucuz bile diyebilirim. ama önemli olan oynadığınız oyunların devamlılığı ve zevk almanız. yoksa teknoloji tek başına yeterli değil. kan ter içinde kaldım lan ateşim var zaten . bi beach volley oynıyım geliyim :P kızgın kumlar, alt komşu beni bekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 demo disc in içinde Tumble diye bi oyun vardı onu oynadım. http://www.youtube.com/watch?v=358gsPUfmdE doğru kalibrasyon yapınca inanılmaz zevkli oluyor. demo kısmında çok az level var. zaten ilk levellar tutorial. PSN card alırsan satın alıcam sanırım full versiyonunu ps store dan. keşke multi özelliği PSN üzerinden olsaydı. hep local hep local olmuyor böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 MAG ı beceremedim ps Move la. götüm ayrı başım ayrı oynuyor. ama video çekmiş millet çatır çatır oynuyor. uğraşıcam biraz settingsle. flight control oynadım bizim 135 ekran eski hayvan televizyona takıp. 5mt yattığım yerden acayip zevkli oldu. akşam sızmışım oynarken birde hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Aldim yaklasik 2 saat oynayabildim, simdilik gayet oynanabilir geldi bana, masa tenisi yukarida bahsedildigi gibi gayet gercekci hareketler sunuyor, digerlerini deneyemedim zira masa tenisi bagladi evdekileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ben frizbiyi denemiştim baya gerçekçi hareketler birebir algılanıyor gibi hatta. ama işte getirisi ne olacak yani bunun bana aldığımda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 getirisi derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 w,i yi satıp bunu mu alsam diyorum da oyun olarak neler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar