Masquerade Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 EKMEK ALACAK PARAM KALMADI 2004 yılında katıldığı bir evlilik programıyla adını duyuran Caner Toygar,yaşadıklarını "Star" yarışmalarının konu edildiğini "İz Peşinde" adlı programda anlattı: Çok şey vaat ettiler ama hiç birini yerine getirmediler. Şimdi ekmek alacak param kalmadı. Program öncesi attıkları imza nedeniyle şöhret olduğumuz dönemde hiç bir kazancım olmadı. Programlara gidip gelirken bile taksi paramı kendim ödedim. daha sonra parasız kalınca taksicilik yapmaya başladım. Müşteriler çok şaşırıyordu. Kamera şakası falan sanıyorlardı. Bazıları da dalga geçiyordu. Şimdi ekmek alacak param kalmadı" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 eee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 yalnız memeli topicler varken bu topice kimse bakmaz masq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ah canim kiyamam, pasabahce sponsorluk vaat edip sonradan vazmigecmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ise girsin, calissin yavsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 aquila said: ise girsin, calissin yavsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 FromTheHell said: aquila said: ise girsin, calissin yavsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 kaç yaşına geldi,bir baltaya sap olsun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 aquila said: ise girsin, calissin yavsak. adsdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 iş verirler mi buna. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bardak reklamında oynasın. bizim bardaklarımız kırılmaz diye de slogan yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 aquila said: ise girsin, calissin yavsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 artık eli ekmek tutmalı bu çocuğun dilenmesin oralarda buralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bırakın çürüsün, örnek olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 kalite kontrol departmanında çalışabilir paşabahçede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 "Programlara gidip gelirken bile taksi paramı kendim ödedim. daha sonra parasız kalınca taksicilik yapmaya başladım." direk türk mantığı girişmiş lan. ulan günde 20 kişiyi alsa, e minumum 7 8 bıraksa her biri, humm, e iyi iyi iyi lan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar