sesu Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 sipeyskeyk said: abi spor yapan kız harika bişey ya. sıkı böyle. Değil mi? Ben de Türkiye'ye döner dönmez yapacağım öyle bir karın dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 olum adamın nick zaten o tarz. napsın o da öyle kabul edecez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 öle gelip bi karın yapıyım gibi bişi olduğunu sanmıyorum ben onun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 E değil tabii de kasacağım işte. Zaten zamanından kalma kas var accuk, göbekli halimle bile şekli belli oluyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 öyle olsa başta ben yaparım o karını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Yapar o bariz var, aslanım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 @ balon Sen önce bir kilolarını ver asdsaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 OOO MANYAK LAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 sds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 sipeyskeyk said: abi spor yapan kız harika bişey ya. sıkı böyle. hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 1.55 2.06 2.17 bizi bizden aldı said: HERKES BU KIZA HAYRAN Sıradan bir kız ama bu görüntüler internette rekar üstüne rekor kırdı. Genç bir bayanın yaptırdığı aerobik hareketlerinin orijinali 8 dakiki. İşte rekor kıran videonun kısaltılmış hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ayrıca sporcu kız sevmem kız dediğin biraz bıngıl bıngıl olmalı. ele gelmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Olay karın yapmak değil ya. Düzenli spor yapıp sıkı kalmak yani kol olsun, bacak olsun, karın olsun. bu kadının kollar çirkin mesela, karnı da fazla mükemmel gerek yok yani o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 seviyesiz ya. Atma sesu, o muhabbet liseden beri var ayrıca. Abiicm orda kas var. lan yok bildiğin göbek? olum bildiğin kas var sen göremiyorsun, al işte sıktım burda falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 fede said: ayrıca sporcu kız sevmem kız dediğin biraz bıngıl bıngıl olmalı. ele gelmeli etek sarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ah be fede. niye ele gelsin abi, kızın kolundan tuttuğunda (misal) 1 gram fazlalık hissetmiceksin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 fazlalık değil onlar. üstündeki kremşanti gibi düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 popülist kültür . nerde eski kızlar, yayarlardı böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 senetektensarısan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 O kadar da değil. Bu kadının kolları çok çirkin bence mesela. Hafif bir tuz ekme bıngıldaklığı olmalı bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 fede said: fazlalık değil onlar. üstündeki kremşanti gibi düşün HAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 fazlalık hissetmiceksin dedim kas hissetmeyi ben de istemem yani :D hafif olunca fazlalık olmuyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 fede böyle diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ben de bele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 2.si şımarık ve görgüsüz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar